a z tym zaczepianiem to chyba nie były lesby tylko jacyś kolesie, do mnie samej dwa razy pisali pod różnymi nickami
Moderator: Zespół I

Niewyżyte samce, od razu ubranie zdzierać.majamajamaja pisze:Oj, ciekawie sie tu zrobilo. Mamy dwa nastawienia o fantazjowania z ta sama plcia, a raczej dokladniej pomiedzy kobietami.I na szczescie nie pozostalo na tym, ze jestem wredna prowokatorka, inne dziewczyny mysla podobnie!
Co mi ulzylo.
Natomiast co do przezroczystych koronek, to naprawde przyznaje, ze chyba to ja cos moze nie tak robilam. Zakladalam pod ubranie i wyobrazalam sobie, ze bedziemy sie powoli rozbierac. A ci wszyscy faceci, z ktorymi bylam (nie bylo ich wielu, ale w kazdym razie wszyscy sie tak samo zachowali) tylko sciagali to wszystko ze mnie, byle szybciej. W koncu poslalam te ciuszki gdzie pieprz rosnie, bo nic z nich pozytku nie mialam.
No to jak ja to mam zrobic, bo mi chyba scenki filmowe z pamieci ulecialy: ja mam sie rozebrac, jego rozebrac, a potem mu jeszcze masaz zrobic?jak jednemu zrobilam masaz to zasnal... i jeszcze kto mnie rozgrzeje? Stara juz jestem, ale nie wiem najprostszych spraw...
![]()
Tak sobie mysle, ze moze to odwroce: sama sie ladnie ubiore i bede zachecac faceta do masazu?

Omg, ugryzłabym go z całej siły w tyłek.lil sexy pisze:majamaja ja też miałam taką akcję, że robiłam facetowi masaż, a on zasnął. Wtedy ja poszłam do drugiego pokoju jakiś mecz oglądać, a on jak się obudził i do niego to dotarło to przyszedł przepraszać. Ciężko niektórym dogodzić.