Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: k_asiaczek » 07 gru 2009, 22:09

Jola46 powtórzę tu po którejś z dziewczyn-to, że fantazjuję o sexie z kobietą nie znaczy, że jestem les bo nie jestem :-)

a z tym zaczepianiem to chyba nie były lesby tylko jacyś kolesie, do mnie samej dwa razy pisali pod różnymi nickami :roll:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 07 gru 2009, 22:27

Dziewczeta, jak najbardziej ignorujcie, dla mnie bomba, pisze do tych z Was, ktore chca to czytac ;)

Lustra fajna sprawa, tez tak lubie.
Co do piasku.. trzeba to jakos opatentowac.. np kto powiedzial, ze trzeba lezec..mozna na stojaco 8-)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 08 gru 2009, 00:56

zgadzam sie z k-asiaczek
maja fantazje to fantazje badz mysli ,wyobrazenia nie znaczy ze chcemy je zrealizowac podejrzewam ze gdyby przyszlo co do czego zwialabym gdzie pieprz rośnie mowie o sobie i nie uwazam zeby te mysli wyibrazenia byly chore.
Sa zdrowe i wiem o tym bo rozmawialam o tym kiedys z teraupeutka;) co innego gdyby byly zrealizowane przez 100% osobe hetero;)i ta osoba zmusilaby sie do tego bo gdybym to byla osoba bi badz les to inna sprawa;)

co do facetow mozecie nawet nie wiedziec czy wasi faceci o tym fantazuja moze wiedzac jaki wy macie poglad na ten temat sami nie mowia wam o swoich myslach z powodu obaw,czy wstydu who know...badz nie chca sie sie tym dzielic

nie mowie ze tak jest ,ale jest taka mozliwosc

co do fantazjii to u nas plaza z Tz wyszla ale nie wspominam milo bo ciagle sie balam ze ktos nas zauwazy mimo ze ciemno juz bylo do tego wial silny wiatr i bylo zimno pomimo kocyka :roll: noi piasek tez byl w ...;)

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 08 gru 2009, 06:44

Ja bym chciała jeszcze tak brutalnie, pełna dominacja, ale mój mężczyzna uważa, że to byłby brak oznak szacunku wobec mnie. Taki dżentelmen mi się trafił 8-)
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 08 gru 2009, 14:57

Oj, ciekawie sie tu zrobilo. Mamy dwa nastawienia o fantazjowania z ta sama plcia, a raczej dokladniej pomiedzy kobietami. :p I na szczescie nie pozostalo na tym, ze jestem wredna prowokatorka, inne dziewczyny mysla podobnie!
Co mi ulzylo.

Natomiast co do przezroczystych koronek, to naprawde przyznaje, ze chyba to ja cos moze nie tak robilam. Zakladalam pod ubranie i wyobrazalam sobie, ze bedziemy sie powoli rozbierac. A ci wszyscy faceci, z ktorymi bylam (nie bylo ich wielu, ale w kazdym razie wszyscy sie tak samo zachowali) tylko sciagali to wszystko ze mnie, byle szybciej. W koncu poslalam te ciuszki gdzie pieprz rosnie, bo nic z nich pozytku nie mialam.
No to jak ja to mam zrobic, bo mi chyba scenki filmowe z pamieci ulecialy: ja mam sie rozebrac, jego rozebrac, a potem mu jeszcze masaz zrobic? :-| jak jednemu zrobilam masaz to zasnal... i jeszcze kto mnie rozgrzeje? Stara juz jestem, ale nie wiem najprostszych spraw... :-|
Tak sobie mysle, ze moze to odwroce: sama sie ladnie ubiore i bede zachecac faceta do masazu? applaus
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 08 gru 2009, 15:07

majamajamaja pisze:Oj, ciekawie sie tu zrobilo. Mamy dwa nastawienia o fantazjowania z ta sama plcia, a raczej dokladniej pomiedzy kobietami. :p I na szczescie nie pozostalo na tym, ze jestem wredna prowokatorka, inne dziewczyny mysla podobnie!
Co mi ulzylo.

Natomiast co do przezroczystych koronek, to naprawde przyznaje, ze chyba to ja cos moze nie tak robilam. Zakladalam pod ubranie i wyobrazalam sobie, ze bedziemy sie powoli rozbierac. A ci wszyscy faceci, z ktorymi bylam (nie bylo ich wielu, ale w kazdym razie wszyscy sie tak samo zachowali) tylko sciagali to wszystko ze mnie, byle szybciej. W koncu poslalam te ciuszki gdzie pieprz rosnie, bo nic z nich pozytku nie mialam.
No to jak ja to mam zrobic, bo mi chyba scenki filmowe z pamieci ulecialy: ja mam sie rozebrac, jego rozebrac, a potem mu jeszcze masaz zrobic? :-| jak jednemu zrobilam masaz to zasnal... i jeszcze kto mnie rozgrzeje? Stara juz jestem, ale nie wiem najprostszych spraw... :-|
Tak sobie mysle, ze moze to odwroce: sama sie ladnie ubiore i bede zachecac faceta do masazu? applaus
Niewyżyte samce, od razu ubranie zdzierać.
Kobieta by doceniła i delektowała się :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 08 gru 2009, 15:10

Ech, wiesz Natale, mnie to nigdy tak bardzo nie przeszkadzalo. ;)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 08 gru 2009, 15:36

majamaja ja też miałam taką akcję, że robiłam facetowi masaż, a on zasnął. Wtedy ja poszłam do drugiego pokoju jakiś mecz oglądać, a on jak się obudził i do niego to dotarło to przyszedł przepraszać. Ciężko niektórym dogodzić.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 08 gru 2009, 15:47

lil sexy pisze:majamaja ja też miałam taką akcję, że robiłam facetowi masaż, a on zasnął. Wtedy ja poszłam do drugiego pokoju jakiś mecz oglądać, a on jak się obudził i do niego to dotarło to przyszedł przepraszać. Ciężko niektórym dogodzić.
Omg, ugryzłabym go z całej siły w tyłek.
:badgrin:

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 08 gru 2009, 15:59

Lil sexy, jesli Cie ladnie przeprosil, to wszystko ok. Eee, ten co pod moimi rekami, ze sie tak ladnie wyraze, zasnal, to nie byl moj facet, tylko amant mojej wspollokatorki. Przez jakies jej pokrecone myslenie, chciala mu sprawic przyjemnosc i zapytala, czy mu nie moge zrobic masazu... to mi w zasadzie ulzylo, jak zasnal.
Nie lubilam jego charakterku, a na koncu to nawet nie stali sie para ta moja wspolokatorka i on. Poszedl do szczuplejszej, swinia taka.

No i co dziewczyny z tymi koronkami? Jak Wy to aranzujecie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”