jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Agawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Agawa » 26 gru 2005, 16:44

To prawda prawdziwi mężczyzni muszą byc z nas dumni , chca miec prawdziwe kobietki przy sobie :wink: tak to juz jest, zreszta która z nas chciałaby miec przy sobie byle jakiego faceta?To działa w dwie strony :wink: Pozdrawiam światecznie 8)

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 26 gru 2005, 16:45

A tym ,ktore lubia slodkich drani....to moge podeslac kolegow mojego meza...sa bardzo chetni do imprezek i zabawy... :roll: :wink:

Awatar użytkownika
kita
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: kita » 27 gru 2005, 21:04

Dzieki Estrella:)
to takie male pocieszenie ale jest mi lzej czuje ze jest ktos kto wie jak to jest ze mnie rozumie ale nie ciesze sie dlatego ze ktos tego doswiadczyl ale ze nie jestem sama.... staram sie byc pozytywna i pocieszam sie ze to tylko 5 lat a nie cala moja mlodosc, bo za takie cos po tylu latach spedzonych razem zabilabym :twisted: Teraz musze przeorganizowac cale swoje zycie, a mielismy kupowac razem dom, ach...teraz znowu bede na walizkach, zostawie go w tym bajzlu, wyjezdzam i skonczy sie bycie dobra dziewczynka teraz bede wredna suka...
...Na razie jedynym pozotywnym efektem jest spadek mojej wagi:) ale na szczescie powoli zaczynam od nowa jesc, taka moja natura jak stres to moj organizm sie zamyka i leczy sam i nie moge jesc...
Estrella pozdrawiam serdecznie i ty tez sie trzymaj... najciekawsze jest to ze taki historie nauczyly mnie jednego - maz czy facet moze cie zostawic w kazdym momencie bez zadnych skrupolow nawet jak masz dziecko ale twoja rodzina i twoja krew a przde wszytskim prawdziwi przyjaciele cie nie zostawia no i zawsze cos sie zdarzy takiego co ci pomoze, nagle zjawi sie taka nieznana osoba, kt nic do ciebie nie ma i zrobi gest lub powie slowo i...:)... dziekuje

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 gru 2005, 21:18

Ja również przeżywałam jak zostawił mnie facet. Parę miesięcy z tego powodu chorowałam:(( Ale wiecie co jest najgorsze, że jest już inny, a ja cały czas myślę o tamtym, tamtym który był zły dla mnie
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kita
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: kita » 27 gru 2005, 22:27

Dlatego daje sobie na wstrzymanie jesli chodzi o facetow bo niestety mam tendecje do metody tymczasowej i maloskutecznej czyli "klina klinem".... a jesli sie jakis nieszczesnik nawinie to bedzie mial pecha jak cholera....puszcze go bez skarpetek... :twisted:
Dlatego Michitko nie bede sie probowala z nikim wiazac zeby nie bylo nawrotow bo wiem jak to boli te druga osobe z kt jestes....mnie wlasnie moj byly tak zalatwil az mnie zatkalo z wrazenia a trafilam przez przypadek na ten plik video.... widzialam wszytsko ze szczegolami... z wrazenia o malo sie nie udusilam jak to ogladalam... jego dawna milosc/ byla z zamierzchlych czasow i to kilka tygodni temu sie wszytsko wydarzylo kiedy mielismy byc na powaznie....no comment...

Estrella
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Estrella » 27 gru 2005, 22:28

no ja tez mialam plany ...mielismy mieszkac razem i wogole........ale co tam bylo minelo najbardziej zaluje ze zrezygnowalam z tylu rzeczy i ludzi dla tego zwiazku ale juz wiecej tego nie zrobie kobieta musi byc niezalezna i nawet w najlepszm zwiazku miec cos tylko swojego chocby dlatego ze gdy pozniej cos sie nie uda i zwiazek sie rozpadnie nie miec poczucia ogromnej pustki wokol
Kita calym duchem jestem z Toba dasz rade !!!!!
w koncu my kobiety to silniejsza plec:)))

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 gru 2005, 22:58

Zgadza się jesteśmy podobno bardziej twarde:)))
Nie było faceta cierpiałam, znalazł się inny i wcale nie pomogło, z poczatku tak - sam powiedział, że mi go wybije z głowy, a tu cóż... zamiast 1 myśle o 2 facetach:(( i jak tu nie ranić go i siebie
Jeszcze były po wszystkim chcial wrócić - ale wiem że nie może
a ja hmm no cóż w potrzasku:((
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kita
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: kita » 27 gru 2005, 23:27

Ja nie mialam takiego problemu, po prostu wiedzialam ktorego kocham a z ktorym wiaze mnie tylko seks.. z poprzedniego (mimo ze byl lepszy w lozku) zrezygnowalam na rzecz terazniejszego ale zawsze sie miedzy nami ukladalo roznie z wiekszymi lub mniejszymi przerwami...
Jesli nie potrafisz sie zdecydowac tzn. ze nie kochasz zadnego znich

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 gru 2005, 23:41

Ja nie chcę ranić ani siebie, ani nich. Sama się boję, że ten nowy mnie zrani jak tamten. Z moim byłym nie mogę być z pewnych powodów, choć go widuję, a on zapewnia, ze mnie kocha i nie może o mnie zapomnieć. ja myślałam, że jak będę z innym (ale nie jest to pierwszy lepszy, tylko ten o którego się starałam), a tu nic znów myślę o tamtym.
Wiesz sama już chyba nie wiem czego chcę

Estrella
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Estrella » 27 gru 2005, 23:48

kiedys ktos mi powiedzial ze byc gotowym na koleja milosc toz byc gotowym na to ze ktos nas po raz kolejny moze zranic -niezbyc ocieszajace ale cos w tym jest
podobno lekiem na stara milosc jest nowa milosc ale jak otworzyc sie na nowa gdy sie mysli wciaz o starej?? no i jak nie porownywac tej nowej ze stara??? a jak ta nowa milosc gorzej w lozku wypadnie?? a przynajmniej na poczatku i co wtedy?????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”