jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 17 lis 2005, 22:01

Dominicana pisze: jak mam takiego maxi mega giga doła i siedze i rycze i wydaje mi sie że już gorzej być nie może to sobie tak myśle......boże jakie ja mam durne problemy, przecież wszystko w życiu mi wychodzi, chodze na studia na które chciałam, mam fajny nos, mam co jeśc, jestem zdrowa, mam fajne koleżanki, fajne zwierzątka, kochającą rodzine...i jestem niezadowolona bo np mam za grubą dupe albo facet robi mnie w hu** :!:

a przecież mogłabym byc tylko po podstawówce, mieć juz 6 dzieci w wieku 18 lat, nie mieć co jeśc co ubrać gdzie spać, być chora, bita przez męża, stracic cała rodzine...itd itd

i wtedy uzmysławiam sobie jaka ja naprawde jestem zajebiście szczęśliwa, i jak dziekuje Bogu za to co mam i nawet za to czego nie mam bo jak sie chce to zawsze mozna to zdobyc :wink:
applau Dominicana. Popieram. Sama zawsze w ciężkich chwilach myślę o tym, że tak naprawdę to jestem szczęśliwa. Myślę o tych samych rzeczach co ty i to naprawde pomaga!!!!! To się nazywa zdrowe podejście do sprawy :wink:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 17 lis 2005, 22:07

Mi to nie pomaga! :roll: Mam dola nic mi sie nie chce! Czuje sie jak kretynka! :scuse2:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 17 lis 2005, 22:22

mi na dołanajlepiej pomaga tabletka nasenna albo przysiąśćdo zaległości w pracy całą noc..... albo sie czymś tak najeść aż będzie mi niedobrze :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 17 lis 2005, 22:51

albo sie czymś tak najeść aż będzie mi niedobrze

Fajna metoda, musze wyprobowac i to na czyms pysznym, to nie dosc ze bez wyrzutow sumienia sie najem, to potem jeszcze nie bede tego lubiła i nie bedzie mnie kusiło:lol:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 lis 2005, 22:51

DOMINICANA mogłabyś mi przesłać ten obrazek na mojego emaila, bo jest świetny
michitka@wp.pl
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 17 lis 2005, 22:59

basiq pisze:albo sie czymś tak najeść aż będzie mi niedobrze

Fajna metoda, musze wyprobowac i to na czyms pysznym, to nie dosc ze bez wyrzutow sumienia sie najem, to potem jeszcze nie bede tego lubiła i nie bedzie mnie kusiło:lol:
ja jem same pyszne rzeczy wtedy :) ale nie mam problemu ztym ze ich otem nie lubie.... zawsze popijam takie mega najedzenie herbatką na biegunke :) i wtedy jest rewolucja więc jak się już tak źle czuje fizycznie to nie myśle o tym co mnie martwi psychicznie...... :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 17 lis 2005, 23:07

GAGA pisze:zawsze popijam takie mega najedzenie herbatką na biegunke :) i wtedy jest rewolucja więc jak się już tak źle czuje fizycznie to nie myśle o tym co mnie martwi psychicznie...... :wink:
...GAGA :D ja już nie mogę...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
...mam dziś okropny nastrój przez jedną sprawę, ale ta biegunka przywróciła mi humor...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 17 lis 2005, 23:33

widzisz Val przynajmniej jest śmiesznie :lol:

pamiętam jak kiedyś z moją ówczesną współlokatorką miałyśmy kiepski dzień i wpadłyśmy na pomysł wziąć po tabletce xenna extra.... nawet nie macie pojęcia ile było śmiechu jak sie przepychałysmy do toalety :lol:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 18 lis 2005, 00:43

GAGA pisze:pamiętam jak kiedyś z moją ówczesną współlokatorką miałyśmy kiepski dzień i wpadłyśmy na pomysł wziąć po tabletce xenna extra....
:lol: :lol: :lol:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rek/WC.gif
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 18 lis 2005, 11:46

joanna2828 pisze:już było wiele zdań na ten temat w innym wątku, ale tak czy inaczej powtórze to jeszcze raz: facetom sie nie dogodzi nigdy ! oni poprostu są ciągle znudzeni, jak maja chudą brunetkę, chcą pulchniejszą blondunkę, jak jest mała to chcieliby dużą, itd, itp... przecież to szkoda naszych nerwów kobietki, to są zwykłe samce i zawsze bedą ślinic się za innymi panienkami jakiekolwiek byśmy piękne nie były i stawały na głowie, żeby byc idealnymi :(
czyli z tego co piszesz wynika,że najlepiej skoczyć z mostu..albo pogodzić się z tym,ze ukochany facet idzie do innej...tak?
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”