Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 11 maja 2008, 22:00

fondle pisze: najgorzej tylko bo nie mam czasu na silownie a jestem spragniona przejscia na diete!!!
To tez jeden z moich problemow :evil: od czterech dni jem same owoce (dwa razy skusilam sie na mince pie :? ) i spadlo mi 2.5kg ale juz mi bokiem one wychodza wiec chyba przejde na inna diete :roll:

Vodia
Londyjka pisze:posluchaj swojego serca
Ja tez tak mysle ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 maja 2008, 00:00

hej dziewczynki :!:
jak tam po weekendzie...ja nie mialam zadnego :doubt: i na dodatek laska od paznokci mozna by powiedziec wysterowala mnie wczoraj... :evil:
ma niby jutro do mnie przyjechac,....zobaczymy :idea:
renusia, widze ze dieta ci jednak po glowie chodzi...ja zeszlam 5 kg...i wiecej nie moge...choc uwazam to za sukces nie moj ale moich tabletek ;) bo ja lubie jesc niestety...mysle juz jak tu zalatwic kolejne opakowanie :oops: bo chce zejsc jeszcze z 5 kg...ech my babki mamy przerabane :roll:
buziaczki kochane ;)

ps.SAMczemu ucieklas z avatarka :evil: ja pomyslalam sobie a tam dam siebie spowrotem skoro Sam wrocila a tu nie ma Sam :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 12 maja 2008, 00:40

Ja moge zaliczyc moj weekend do mega udanych!!!!w piatek przyjechali do mnie rodzice , niestety juz dzisiaj pojechali ale bylo super ich zobaczyc!mamuska zasilila lodowke zrobila golabki, zupe takze mam obiad na tydzien, pochodzilysmy po sklepach zaopatrzylam mame w nowa torebke buty pare ciuszkow i kosmetyki przy okazji kupilam cos dla siostry mojej kochanej!nastepnym razem zobaczymy sie dopiero w sierpniu :cry: jutro mam jeszcze wolne mam nadzieje ze bedzie pogoda bo chce sie poopalac :-D
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 maja 2008, 11:29

weekend byl ok. tzn. jest :p -bo jeszcze sie nie skonczyl... 8-)

wczoraj sobie troszke pogrilowalam
( z jedna z naszych forumowiczek-hehe ;) )
nie jestem na diecie - wiec bylo ostro !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /obiad.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pijaki.gif
misialeczek24 pisze: renusia, widze ze dieta ci jednak po glowie chodzi...ja zeszlam 5 kg...i wiecej nie moge...
no niezle misia !!!!!!!

GRATULACJE http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/0034.gif

...JA NIGDY W ZYCIU NIE SCHUDLAM 5 KG. :oops:
(moj rekord to 3 !...
...a pozniej jest jak zwykle ; efekt jojo !!!!!! :badgrin: :evil: )
misialeczek24 pisze: ps.SAMczemu ucieklas z avatarka :evil: ja pomyslalam sobie a tam dam siebie spowrotem skoro Sam wrocila a tu nie ma Sam :roll:
swietnie wygladasz ! :-D
(Sam wroci kiedys... ;)
...ale jakos sie przyzwyczailam do tego awatara-
...lubie po prostu kate moss ;) )

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 maja 2008, 12:46

misialeczek24, ty te avatarki to masz coraz to lepsze... naprade...
co do diety to ja rowniez mam tabletki i wiem ze na nich schudne bo juz 2 razy schudlam ,ale co dalej??? potem znowu zaczne jesc... musz zrzucic 10 kg.. a niedawno bylo 6 tylko.. zamiast chudną to tyje... renusia, a 2.5 kg w 4 dni to niezle...gratuluje

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 maja 2008, 15:43

fondle pisze: musze zrzucic 10 kg.. a niedawno bylo 6 tylko..
ile ??? 10kg. ???http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zony_2.gif

10 kg. to bardzo duzo !
kurde, nie zauwazylam ,zebys miala nadwage...
:roll:

...fondle - moim zdaniem ,masz swietna figurke i wygladasz naprawde git 8-) ... !
...a jak tyyyle schudniesz bedziesz wieszak !

(laski, wy chyba jestescie fankami Vicki B -?????????????????? :x )

ja chcialabym miec 3 kg. mniej (albo 2) ! -ale tylko na dole :|
w nogach i w dupce )...
...niestety- jak chudne to od gory... :evil: ...przewaznie twarz, ramiona, raczki
i brzuszek ... :doubt: ..reszta zostaje :badgrin:

PS: postanowilam sie ujawnic na jakis czas :oops: ... ...fotka taka sobie :doubt: ... ...ale przynajmniej teraz mozecie mi spojrzec prosto
w twarz... :badgrin:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czacha.gif

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 maja 2008, 18:58

Samanthii pisze:ie zauwazylam ,zebys miala nadwage
wierz mi ze mam.... waze 65 kg!!! no powaznie... boczki to juz mi sie wylewają.. ale skonczy mi sie okres i jedziemy z koksem!!! 55 musi byc!!! a ty kochana to jestes szczuplutka, i sama bym chciala taką figurke... a foteczka bardzo ładna.. jak aniołek..

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 12 maja 2008, 21:14

misialeczek24 pisze:renusia, widze ze dieta ci jednak po glowie chodzi...ja zeszlam 5 kg...
Misia ja obsesyjnie mysle o schudnieciu ale ciezko mi to idzie bo tak samo uwielbiam jedzonko :?
Tobie to gratuluje tych pieciu kg, a duzo chcerz jeszcze zrzucic? Wydaje mi sie ,ze juz jestes chudzielec ;) Awatarek sliczny wstawilas, zostaw go na dluzej bo milo sie na niego patrzy :-)
Samanthii pisze:PS: postanowilam sie ujawnic na jakis czas ... ...fotka taka sobie
Ty sto razy lepiej wygladasz niz ta Kate Moss a fotka extra :!:
fondle pisze:renusia, a 2.5 kg w 4 dni to niezle...gratuluje
Dzieki kochana ale jakos teraz wolniej idzie bo juz prawie nie chudne :( jeszcze 5kg musze zrzucic :? Zreszta wcale nie widac ,ze mniej waze :evil:

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 maja 2008, 22:46

renusia pisze: Zreszta wcale nie widac ,ze mniej waze
dlatego,ze to co zeszlo to dopiero woda.. najtrudniejsze przed tobą... trzymam kciuki.. moze jak i tobie to i mnie sie uda!!!

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 12 maja 2008, 22:56

fondle pisze: moze jak i tobie to i mnie sie uda!!!
napewno! Sprobuj, ja nigdy jeszcze nie wytrzymalam na zadnej diecie a teraz to nawet glodu nie odczuwam ;) Jem owoce, rozne i w jakiej chce ilosci ( dzisiaj niestety zjadlam tez kotleta mielonego ale nie moglam sie powstrzymac :oops: )

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”