To tez jeden z moich problemowfondle pisze: najgorzej tylko bo nie mam czasu na silownie a jestem spragniona przejscia na diete!!!
Vodia
Ja tez tak mysleLondyjka pisze:posluchaj swojego serca
Moderator: Zespół I
To tez jeden z moich problemowfondle pisze: najgorzej tylko bo nie mam czasu na silownie a jestem spragniona przejscia na diete!!!
Ja tez tak mysleLondyjka pisze:posluchaj swojego serca

no niezle misia !!!!!!!misialeczek24 pisze: renusia, widze ze dieta ci jednak po glowie chodzi...ja zeszlam 5 kg...i wiecej nie moge...
swietnie wygladasz !misialeczek24 pisze: ps.SAMczemu ucieklas z avatarkaja pomyslalam sobie a tam dam siebie spowrotem skoro Sam wrocila a tu nie ma Sam
ile ??? 10kg. ???http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zony_2.giffondle pisze: musze zrzucic 10 kg.. a niedawno bylo 6 tylko..
wierz mi ze mam.... waze 65 kg!!! no powaznie... boczki to juz mi sie wylewają.. ale skonczy mi sie okres i jedziemy z koksem!!! 55 musi byc!!! a ty kochana to jestes szczuplutka, i sama bym chciala taką figurke... a foteczka bardzo ładna.. jak aniołek..Samanthii pisze:ie zauwazylam ,zebys miala nadwage
Misia ja obsesyjnie mysle o schudnieciu ale ciezko mi to idzie bo tak samo uwielbiam jedzonko :?misialeczek24 pisze:renusia, widze ze dieta ci jednak po glowie chodzi...ja zeszlam 5 kg...
Ty sto razy lepiej wygladasz niz ta Kate Moss a fotka extraSamanthii pisze:PS: postanowilam sie ujawnic na jakis czas ... ...fotka taka sobie
Dzieki kochana ale jakos teraz wolniej idzie bo juz prawie nie chudnefondle pisze:renusia, a 2.5 kg w 4 dni to niezle...gratuluje
napewno! Sprobuj, ja nigdy jeszcze nie wytrzymalam na zadnej diecie a teraz to nawet glodu nie odczuwamfondle pisze: moze jak i tobie to i mnie sie uda!!!