gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
viriel
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
Samanthii pisze:
...w piatek lece do lekarza - bo nie wiem, jak to bedzie z moim mlekiem
w przyszlosci ...

...hehe ;-)
... do tej pory chyba zadna laska na forum nie karmila silikonami

- szkoda ...
- przekonana nie jestem ,czy podczas operacji lekarz nie przecial mi kanalikow ...
... wiec jak bede miala jedzonko dla potomka i nie bedzie lecialo (bo kanaliki poprzecinane) - to jak i oni ten pokarm sciagna ???????????
...cycki rozkroja ?
Obrazek

Jak to nie karmiła- Sam co Ty mówisz kobito. Wejdź na wątek cycolinki w ciąży ;-)
Jakie miałaś cięcie- na otoczce?
Zawsze można jeszcze brać leki na zahamowanie laktacji, ale kochana nie martw się na zapas

;-)
-
viki
- Przyjaciel Beauty

cukiereczku, tak dla odświeżenia twojej pamięci, twoja pm i moja odpowiedź:
Od: cukiereczekPL
Do: viki
Wysłany: Wto 03 Cze, 2008
Temat: od cukiereczekPL
hejka
moglabym sie dowiedziec dlaczego dostalam ostrzezenie?
wyczytalam ze za nie przestrzeganie regulaminu...
hm.. niebardzo rozumiem kiedy go nie przestrzeglam?
bylabym wdzieczna za odp.
pozdrawiam
Od: viki
Do: cukiereczekPL
Wysłany: Wto 03 Cze, 2008
Temat: Re: od cukiereczekPL
witam,
w watku zakupowym... na stronie głownej dxiału jest ogłoszenie o pisaniu w tym watku do tego wielokrotnie ostrzegałam w samym watku, ze jak sie nie bedziecie stosowac do zaleceń to posypią sie ostrzeżenia
viki
potem napisalam ci jeszcze, ze przypominam iż nie stosujemy slangu, dla przypomnienia
cytat z regulaminu:
Nie piszemy slangiem, który ostatnio jest popularny w Internecie np.: tesh, jush itd.
na to, że nie czytacie regulaminu nic nie poradzę...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 05 cze 2008, 16:48
Samanthii, ja tez jestem ciekawa czy bedziesz mogla karmic....czy lekarz wykonal swoja prace tak jak powinien....
a tak po za tym nadal nie moge uwierzyc ze jestes w ciazy

:mrgreen:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
Londyjka
- Specjalista Beauty

hej! Wlasnie przeczytalam,gratulucje Sam i zazdroszcze

"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Samanthii to i ja dobrnelam w czytaniu tutaj...i gratuluje z calego serca!!!!
A wracajac do tematu o dobrych znajomych ,ktorzy nas zawiedli ...ja dopiero jak wyjechalam z Polski odczulam na swojej skorze jacy sa nasi rodacy na obczyznie!
Nie bede przytaczac ile mialam dziwnych sytuacji...zazdrosni...zawisni...i przepraszam moze wiele osob przez to obraze,ale nie robiacych nic ze swoim zyciem...dlatego tak sie zachowuja...niech tylko jakims ich znajomym wiedzie sie lepiej....zaraz obgaduja...odsuwaja ich...
Ja szczerze to jakis czas temu zrobilam selekcje i po wielu kolezankach od kawki zostalo tylko niemile wspomnienie.Te ktotre mam ...sa w Polsce i mamy staly kontakt a kiedy sie spotykamy jest jak za dawnych lat tylko dojrzalej,bo dbymy o ta nasza znajomsc...A te tutaj...mam wrazenie,ze jak opowiadam,ze znowu zaczynam byc szczesliwa...itd i ze cos na lepsze sie w moim zyciu ruszylo...widze jak im rzedna miny...i czuje intuicyjnie,mimo,ze mowia co innego...ze nie sa zadowolone z mojego szczescia...a nie mowiac juz o zazdrosci...kolezanki...wysluchaja i obrobia ci tylek...
Jak sylsze jak ktos mowi zwlaszcza slangiem internetowym o przyjaciolce...flaki mi sie wywacaja...dlaego zachaczajac tez ten temat to ciesze sie ze tu na tym forum dba sie o forme w jakiej piszemy...mi sobiscie brakuje polskiego jezyka,wiec to forum jest odskocznia...
-
viki
- Przyjaciel Beauty

sam, również szczere gratulacje :))
proponuje bądź założyć nowy wątek bądź przejść na pm bądź podziele ten od twojego postu
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 05 cze 2008, 19:17
Anielicanrw pisze:Nie bede przytaczac ile mialam dziwnych sytuacji...zazdrosni...zawisni...i przepraszam moze wiele osob przez to obraze,ale nie robiacych nic ze swoim zyciem...dlatego tak sie zachowuja...niech tylko jakims ich znajomym wiedzie sie lepiej....zaraz obgaduja...odsuwaja ich...
spotkalo mnie to samo...
tez mam znajomych jedynie w polsce....smutne to ale widocznie tak musi byc....
a ja mam dzis straszny dzien....a mialo byc fajnie dzien wolny...
a tu prosze od rana leje ,chyba przeziebilam sobie pecherz,,,,a jakby tego bylo malo poklocilam sie na maxa z moim miskiem

oczywiscie o glupoty...
mam dosc
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a__41_.gif
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

...nie martw sie
misialeczek24 uspokoje cie ze zawsze sie klocimy potwornie o glupoty...ale mnie tez drazni wiele rzeczy sie wyladowalam...wczoraj
Pogodzicie sie...ale wiesz co...w dobrym zwiazku nie wazne kto pierwszy wyciaga reke na zgode...zawsze mozna ladnie przeprosic i powiedziec ze mialas zly dzien...nie warto czasem zaogniac czegos co powstalo z glupot... ;-)
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 05 cze 2008, 20:27
dzis to chyba oboje mielismy zly dzien....nie wiem nawet kto na kogo skoczyl....

kurcze kocham mojego meza jak nic na swiecie a takich mu dzis rzeczy nagadalam....nawet powiedzialam ze chce rozwodu....
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... -a__1_.gif....a moj mis poprostu wsiadl w autko i pojechal sobie ....wyl tel...wiec nagralam mu kilka wiad na poczte.....po jakims czasie wrocil....z zakupami....i zaczal gotowac obiad....oczywiscie zadne z nas sie nieodzywalo....wkoncu jakos zaczelismy gadac,krzyki tez byly

i misko przytulil mnie i powiedzial ze jestem psychicznie chora

ale i tak mnie kocha....i ze oboje jestesmy nienormalni....
pol dnia przeryczalam bez sesu

wygladam teraz jak potwor i jeszcze mi leb peka
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... k24/42.gif...i po co to wszystko....ze zwyklej glupoty....
wiec dzien zmarnowany....
najwazniejsze jednak jest to ze sie pogodzilismy
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ochani.gif