Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 18 sty 2008, 23:37

misialeczek24, no wlasnie chodzi o to ze swiruje... Nadia125, tak to powazna decyzja wiec mam jeszcze te 2 dni na rozmyslania... misiaczek a powiedz mi jeszcze jakie tu masz cu\ycuszki i z jakich robione? bo ja mam miec 325 i na wiecej sie nie zgodzil i mysle ze troche male beda,.....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 18 sty 2008, 23:54

a ja jestem we francji i tez pilam dzisiaj winko ;)

misialeczek, z checia bym sie wybrala do polski.nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze. w jakim hotelu sie zatrzymalas we wroclawiu? ja jak jade do polski, to zawsze przejezdzam przez wroclaw. myslalam, zeby sie kiedys zatrzymac, ale nie znam miasta i nie wiem gdzie sa jakies fajne hotele.....jak jestem na miejscu, to szukac mi sie nie chce, a nigdy nie pomsyle, zeby wczesniej sie dowiedziec.....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 sty 2008, 00:47

natalya nie pisalam bo z mezem podejmujemy takie decyzje szybko. I czesto wyjezdzamy. Ale mowie te wyspy to cos pieknego,nawet niektore widoki alp oraz wybrzeza Francji nie sa porownywalne do tamtego miejsca.
A za miesiac przeprowadzamy sie do Anglii, na 99% do Liverpool'u Jupii!!! :-D :-D :-D :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 sty 2008, 01:48

hej dziewczynki powiem wam ze mimo iz jestem w ***** hotelu to ten hotel wedle mnie pozostawia wiele do zyczenia...
ja jestrem w RADISSONIE...
ALE POWIEM ZE DROGO I LIPA...
Za wszystko doplaty :roll: porazka :roll:
zobaczymy jakie sniadanie bedzie :roll:
ps.doplata za parking 60zl podobno i tak nie zle jak na wroclaw :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 19 sty 2008, 11:52

Londyjka, wyslij koniecznie jakies zdjecia z widoczkami z wysp jak takie piekne, bo ciekawosc mnie zzera ;) szczegolnie jak powiedzialas, ze widoki nieporownywalne do wybrzeza francji czy alp ;)

misialeczek, ile placilas za dobe? ten hotel jest w centrum miasta?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 sty 2008, 13:43

dobrze natalya,postaram sie wieczorem.
szczegolnie jak powiedzialas, ze widoki nieporownywalne do wybrzeza francji czy alp
Nirktore widoki napisalam ;) Zalezy tez co kto lubi,bo oba miejsca sa zupelnie inne w swoim klimacie.To nie sa egzotyczne gorace wyspy :-D ale to nie znaczy,ze gorsze. Moge tylko powiedziec,ze polnocna Szkocja mnie zaskoczyla,nie wiedzialam,ze mieszkam w kraju gdzie sa tak przepiekne tereny,dopuki nie pojechalam(i nie zaludnione,okrooooopnie wieje,dzwi od samochodu nam uszkodzilo jak wysiadalismy raz po raz zeby fote strzelic) no ale w miejscu bardziej rozszerzonej cywilizacji(okropnym wielkim fabrycznym miescie) gdzie mieszkam nie jest za ciekawie. Tak szczerze mowiac,to to najbrzydsze miejsce,ktore do tej pory widzialam ;)
jest jeszcze tyle pieknych miejsc przede mna,ktore warto zobaczyc...
Marze w przyszlosci o Japonii.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 19 sty 2008, 18:02

Londyjka, ja też mieszkam w mieście typowo przemysłowym, mnóstwo fabryk, huta nic specjalnego....doskonale Cię rozumię, że chcesz z tamtąd wyjechać ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 sty 2008, 18:08

Tak,tylko tam gdzie chce jechac (liverpool) tez (CHYBA bo nie bylam) jest tp dosyc przemyslowe,brudne miasto? :?:

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 19 sty 2008, 18:18

Trudno mi coś powiedzieć, bo też tam nie byłam, ale może klimat będzie trochę lepszy ;)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 19 sty 2008, 18:32

misialeczek24, plis plis plis napisz mi o tych swoich cycuszkach bo mam dylemat no....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”