niestety
Polska to dalej Ciemnogród
ludzie zazdroszcza sobie wszystkiego, dobrze pamietam jak jeszcze zdawalam na studia wraz z "przyjaciolka" z klasy (szlysmy na medycyne), tak sie zlozylo ze ja sie dostalam a ona nie, poszla na pielegniarstwo-poloznictwo, widocznie czula sie strasznie zakompleksiona i zawistna na tyle zeby potem rozpowiadac co niby ja rzekomo o niej mowie - zdania, ktore nigdy z moich ust nie padly w stylu "ze X jest glupia i niedorozwinieta skoro takiego latwego testu nie zaliczyla"
a potem słowa rodzaju, ze
okradłam ją z marzeń, bo to wlaśnie ona od zawsze marzyła żeby być lekarzem, a ja sobie dopiero pod koniec LO wymyśliłam... wyobrażacie sobie?
następnie jakaś moja kuzynka piąta woda po kisielu (nawet jej nie widziałam nigdy) 3 razy z rzedu chciała sie na medycyne dostać, i w końcu zadzwoniła do mnie z pytaniem "mi możesz powiedzieć, nie powiem nikomu, ile zapłaciłaś żeby sie na te studia dostać? i komu? bo nie wierzę, że można sie dostać normalnie" i dalej nie wierzy dziecko biedne - na dodatek uważa mnie za wredną jędzę, że nie chcę własnej rodzinie pomóc...
smutne to ale nie pozostaje mi nic innego jak sie z tego śmiać - hahaha
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... innosc.jpg
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.