czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Gość

Post autor: Gość » 20 lip 2005, 11:06

ska-ska

no właśnie odnoszę to do siebie.....bo jestem zwykła szaraczką , a one nie , a i tak nic nie robią ze swoimi nosami......uwazam,ze topmodelki powinny byc doskonale w kazdym calu.....ale jak widac tak nie jest.....
wiec mysle, ze mi ta operacja tym bardziej nie była potrzebna..... :)

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 20 lip 2005, 11:10

Mila, a może zostaniesz fotomodelką?

Gość

Post autor: Gość » 20 lip 2005, 11:15

musze ci powiedziec,ze jak mialam 17 l to mialam taka propozycje , ale rodzice sie niezgodzili..... :twisted: poza tym to nie było moje marzenie, jak co niektórzy sobie pewnie myslą..... :wink:
po prostu ogladajac te zdjecia , które tutaj wstatwiamy zdalam sobie sprawe z tego,ze niepotrzebna była mi ta korekta.....co najwyzej moglam zmienic czubek nosa, ale to lekarz nieprzystal.....[wieksza kasa itd']....moje kumpele nadal uwazaja,ze nie bylo mi to potrzrebne.....
a powracajac do tematu to mialam przed op lepszy profil niz ta pieknosc Fernanada .....a lekarz wypowiadal sie niezbyt pochlebnie o takim profilu.... :twisted:

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 20 lip 2005, 11:27

Mila to Ty w tym avatarze??
Fajna fotka, fajnie przerobiona, chyba tez sobie wstawie cos takiego :-))))

Gość

Post autor: Gość » 20 lip 2005, 11:33

Madzilka

Thank You!!!!tak to ja w tym avatarze....przerobilam sobie ....ciagle kombinuje z tym avatarami...... :wink:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 lip 2005, 11:39

Mila Fernanda wcale nie ma ladnego profilu! Wiem co mowie, ja mam taki z profilu nos szpiczasty i prosty jak ona i mnie sie to nie podoba, wiec kochaj swoj nosek skoro juz zrobiony :))

Gość

Post autor: Gość » 20 lip 2005, 11:56

Nicole, ale ty chyba nie zamierzasz z nim nic kombinowac..... :?: :o
a to ci zazdroszcze takiego profilu.....po prostu taki dzieciecy nos do mnie nie pasuje..... :!:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 lip 2005, 12:15

mila z nosem nie bede kombinowac, to dla mnie zbyt powazny zabieg bylby i zbyt duza zmiana w wygladzie, ale gdybym mogla cos pokombinowac z latwoscia - np. bedac gwiazda, ktora ma kupe kasy i moze isc do najlepszego chirurga w hollywood - kto wie ;] jesli o mnie chodzi to czekam az cos wynajda na pow. ust

Gość

Post autor: Gość » 20 lip 2005, 12:19

nicole...no wlasnie dobrze powiedzialas,ze jest to powazny zabieg....
a ja liczylam sie tylko z tym ze bede miala sciety garbek a reszta pozostanie bez zmian......a mam caly charakter nosa zmieniony
i stad moje rozczarowanie.....

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 20 lip 2005, 12:43

mila, ale nos nie pasuje ci teraz ogolnie do twarzy czy co? Dzieciece noski u kobiet sa bardzo pozadane, twarz jest taka lagodna i dziewczeca, zauwaz, ze wiekszosc gwiazd tnie swoje nosy by je wlasnie zmniejszyc, uszlachetnic itp.
Cd brunetek - fajna mordke ma Geena Davis
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... s_018p.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... s_036p.jpg
ona chyba ,,z epoki" razem z Daryl i Basinger, nie?

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”