doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 23 lip 2007, 23:15

Zgadzam sie z Michitka... jest bezposrednia i to wielu ludziom przeszkadza...
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 lip 2007, 23:55

Mayka87 pisze:normalnie szok, jak ludzie potrafia byc zazdrosni... Widzialyscie jej ostatni teledysk? do piosenki "Katharsis"? Tam nie ma jakze okropnej krzykliwej bizuteri i calej reszty strasznie kolorowych ciuchow. I jakos mi sie nie wydaje zeby miala glupi wyraz twarzy... No ale co tam, moze sie nie znam... wkoncu tez chodze na solarium i mam sztuczne paznokcie, a to juz przekresla czlowieka na calej linii... A co do przeklinania, to zazdroszcze Wam ze nigdy nie uzylyscie zadnego brzydkiego slowa.
Virriel, nikt nie kaze Ci jej lubic i podziwiac, ale nie wiem skad porownania do qrwy.
Hola, hola- po pierwsze to nigdzie nie napisalam ze Dodzia=qrwa, tylko nawiazalam do postu Jennys, pisząc, że w Meksyku panie lekkich obyczajów mają mieć przyzne emerytury wiec wszystko jest możliwe, także stylowa Dodzia. Czytanie ze zrozumieniem, to umiejętność którą warto posiadać ;)
Teledysk widziałam- zresztą była już o nim tutaj mowa. Kicz jakich mało...
Rozumiem, że ten zarzut zazdrości to głownie do mnie? Pozwól, że pozostawię to bez komentarza :badgrin:
A co do chodzenia na solarium i tipsów to także zdaża mi się korzystać z tego rodzaju usług, ale nie wyglądam po nich tak :p:

http://e.pudelek.pl/p542/1ed56f4a001071ab46a40787

A co do jej lubienia, to nie tylko, że jej nie lubię- wręcz mam na nią uczulenie, ale to napewno dlatego, że jestem zazdrosna :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 23 lip 2007, 23:55

Mayka87 pisze:jest bezposrednia i to wielu ludziom przeszkadza...
:roll:
Bezposrednosc jest nie zawsze cecha pozytywna..
Nieraz po prostu nie wypada byc "bezposrednim".. ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 24 lip 2007, 09:05

ha hahahahaha ale fota virriel niezła!

jak dla mnie wygląd dody to totalna tandeta, ale są gusta i guściki, mojemu mężowi się podoba :roll:
mi jedyne kiedy przypadła do gustu to w sesji dla Pani (chyba) taki styl ubierania lubię, delikatnie i kobieco, a to co jest naprzykład na tej fotce, sorki ale nie!!! można wyglądać wyzywająco ale z gustem!

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 24 lip 2007, 09:20

No właśnie.
Jest takie określenie "weredyzm" i oznacza mówienie prawdy zawsze, niezaleznie od sytuacji i potrzeby. Zakładając, że D. wierzy w to, co mówi, jest 100-% weredyczką (i jest pewna, że można sobie na Jej widok zwalić konia), ale niestety w znaczeniu pejoratywnym. Wyobraźcie sobie swoje babcie, dzieci, rodziny, którym mówicie to wlaśnie! Horror :x
Moglabym cofnąć wątek kilka stron i ponownie napisać to, co już pisała Virriel, że włos się jeży na głowie, że dla kogoś takie zachowanie może być godne pochwał, nie wspominając nawet o naśladowaniu
Druga opcja jest taka, że nie wierzy w to, co mówi, tylko wybrała taki image. Ale wniosek jest taki sam jak powyżej. Jednak, sorry, trudno mi uwierzyć, że dama z klasą albo miła dziewczyna może na zewnątrz zrobić z siebie wulgarną i tandetną karykaturę gwiazdy, a po godzinach wracać do stanu wyjściowego.
To tylko moje zdanie, jestem również dość bezpośrednia, prawda?, ale czasem wiem, że każdy człowiek jest inny, są tacy, których można zranić, są również tacy, którzy się zachwycają czymś innym niż ja - i to akceptuję i nie narzucam im moich wartości. Wiem, że mówienie pewnych rzeczy czasem nikomu nie przyniesie pożytku (poza mną) i mogę sobie schować swoje EGO gdzieś głęboko i się zamknąć dla dobra innych. Wydaje mi się, że to nie jest trudne, jesli się ma w sobie minimalną dawkę empatii, no i szacunku dla siebie...

Ale się wygadałam oh(w1 , ale juz ten temat powinnysmy zamknąć, nie ma nic ciekawszego do obgadania?
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 24 lip 2007, 10:57

odpowiedź na "najbrzydsze zdjęcie Dody" z Pudelka (bo fakt tam troche przegieła z solarium) wydaje mi sie ze tu powychodzila ładnie...

http://pl.youtube.com/watch?v=-UlHnVjfx_4

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 24 lip 2007, 11:24

Dla mnie film bez rewelacji- ot taka Dodzia jaką znamy :p ;)
Mi podoba się tutaj- taka niewinna i zamyślona :badgrin: :
http://republika.pl/blog_pj_619283/1883497/tr/12.jpg
Jennys- twoja wypowiedź nie pasuje do wątku o Dodzi ;) :p

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 24 lip 2007, 11:29

no dobra ale to są stare zdjęcia, ona już tak nie wygląda, a co do teledysku to nie uważam, że to jakiś kicz, mi się osobiście podoba :-) i wlasnie w nim wygląda bardzo ładnie i ma jasną buźkę a nie spalona na solarce, i tak już od dawna wygląda, a to , że widzimy ją w TV z tym swoim make-upem to co z tego każdy to telewizji by się wymalował i to nie prawda, że NIGDY nie wychodzi z domu bez makijażu

jejku ciągle wklejacie zdjęcia z tego meczu :roll: może jeszcze jedno ktoś ma ;)

ale to tylko moje zdanie :-)

Awatar użytkownika
ilona_ol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: ilona_ol » 24 lip 2007, 12:22

Ja tam nie widze w niej nic specjalnego (patrzac na urodę) a ocenianie jej urody na podstawie wyretuszowanych zdjęć jest bez sensu, każda z nas pewnie by wygladała 1000 razy lepiej niż za dnia codziennego....

taka zwykła wypacykowana blondyna :doubt: ......

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 24 lip 2007, 12:36

ilona_ol pisze:ocenianie jej urody na podstawie wyretuszowanych zdjęć jest bez sensu,
wyjęłaś mi to z ust ;)
made by - dr SZCZYT, 450 cc

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”