Shandapanda większych cycuszków to ty se już nie rób bo te są ogromne do twojej filigranowej budowy.
Moderator: Zespół I

podpisuje sie pod tym...doma1982 pisze:Shandapanda fajna babeczka z Ciebie![]()
I nie uzalaj sie nad soba tylko ciesz sie zyciem, bo jest zbyt krotkie zeby tracic czas na takie pierdoły!!! Śliczna buzia, włoski i ciałko....czego chcieć wiecej!!!

też tak uważam po prostu brak mi słów :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oshanda Ty to jesteś ślicznaBez kitu...
![]()

No cos Ty! Ja?? Taki szary zwyklaczek :? Mimo tego dziekujemarta2454 pisze:też tak uważam po prostu brak mi słów :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oshanda Ty to jesteś ślicznaBez kitu...
![]()

Kawa- jak to się mówi: zostałam wywiedziona na manowce*kawa*131 pisze:Viriel lasencjo ......... gdzieś ty to się w tych szpilkach wybrała...bo to chyba niezbyt wygodne trzewiki na chodzenie po górskich szlakach......góry na tle twojego pięknego biustu są maleńkimi pagórkami
![]()
ehehe, ja mam tak samo, dziwne ze jeszcze sie glowy trzymaja i tyle ich jest. moja ciotka platyna albo ognistoczerwone i trwala juz 60 lat!!! i nie wypadaja, to moze rodzinnie mam mocne wlosy .. . .oby oby oby!!!shandapanda pisze: A co do wlosow..toz to spalone sianoale wciaz je utleniam i utleniam...az mi wypadna do konca
(
odpukac)