Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: babina7 » 27 sty 2011, 23:03

Dzięki, fajne i proste. Ja znalazłam takie, że najpierw podsmażyć cebulę na maśle {trzeba pilnować żeby sie nie przypaliła (triste }, potem dodają wino ...piszą, że pyszna....na czas grypowy, to ta czosnkowa na pewno lepsza od szczepionki....
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 sty 2011, 07:35

Coś Wam pokażę
http://lula.pl/lula/1,95647,9009470,Kat ... wnie_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak Kate Moss paraduje z takimi udami w krótkich szortach, to by możemy bez obciachu latać gołe po plaży (giggle

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 sty 2011, 08:10

nie otwiera mi się, tak samo jak nie mogę słuchać TN24 na kompie (envy . Czy u Was działa? Wczoraj mi klawiatura wariowała. Wciskałam y , a wyskakiwało s.Wciskałam s, wyskakiwało y....
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 sty 2011, 10:11

Widzialm juz jej nogi na Pudelku.Podobno po liposukcji tak jej sie porobilo (no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 sty 2011, 16:37

Babina mi sie tez tak czasem przestawia. Wtedy wyłączam kompa i włączam i sie znowu przestawi na własciwe.

Siniakiem sie nie martw. Moj tez długo siedział. Miałam własciwie jeden , wylazl chyba po tygodniu . Przechodzil rozne odcienie. Jak zacznie żołknąć tzn. że niebawem zejdzie. Ale idz niech sie lekarz wypowie, co ci szkodzi.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 sty 2011, 08:39

hejka witam po dluzszej nieobecnosci
oj dziewczyny jak mnie zmoglo, jeszcze we wtorek rano bylam w pracy a w poludnie musialam pojechac do domu bo nie bylam w stanie nawet siedziec czulam sie okropnie dreszcze bol wszystkiego nawet wlosow, okazalo sie ze mialam 38,6 wiec do wyrka - ot mowie grypa po trzech dniach takiej temperatury do 39 i stosuowaniu najrozniejszcych dostepnych lekow na grype ,pojechalam na dyzur i okazalo sie ze przeszlo to cholerstwo w zatoki szczekowe, dostalam antybiotyk i dopiero przestalam goraczkowac
choc dalej czuje sie bardzo slabo, poce sie w nocy jak dzika swiania, ale juz jestem w pracy, jutro ide na kontrol do swojego lekarza, taka chora nie bylam z 15 lat ja ogolnie nigdy nie mam temp nawet przy zakazaniu nie mialam ani przy zapaleniu pluc, a teraz to chorobsko tak mnie wymeczylo ze szok.....
niech juz skonczy sie ta cholerna zima

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 sty 2011, 09:57

Marena dobrze ze mialas temperature,znaczy ze organizm walczył.Nie dobrze jest jak przy chorobie sie niegorączkuje,to znak ze organizm ma za mało limfocytów i nie radzi sobie z choroba.
Kurcze,ale ze dzis juz do pracy poleciałas!!!!! (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 sty 2011, 12:02

ano niestety musialam
na dyzuze nie daja zwolnienia lekarkiego, na swoj rejon dostane sie dopiero jutro, (zapisalam sie w czwartek to najwszesniejszy termin był)wiec caly tydzien urlop bezplatny noi czlowiek w plecy i zaleglosci rosna - dzis juz musialam byc - takie życie i tyle, teraz meczy mnie jeszcze kaszel

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 sty 2011, 12:22

Ja dzisiaj jadę do córki, bo dzwoniła, że bardzo źle się czuje......jest w końcówce ciąży, a córeczkę boi się odwozić do żłobka. W czwartek było 4 dzieci w żłobku!!!Żeby mnie tylko nie zaraziły {chwaliłam się , że nie chorujemy (giggle }.. Miałam iść do lekarza żeby obejrzał tego siniaka....Pójdę za tydzień...Z resztą już zbladł i pod pudrem nie widać ale pod palcem czuję takie nierówności. Myślę, że się wyprostuje samo??To już 3 tydzień po operacji.Jak córka bedzie miała siłę , to porobi mi zdjęcia i wkleję.
Sabrina , zrobiłam zupę cebulowa i nawet moja wnuczka zjadła, a niejadek z niej straszny!!!Potem zrobiłam cebulowo-czosnkową { za mało miałam czosnku, więc dołożyłam trochę cebuli, żeby powstał krem po zmiksowaniu}. Robię tak jak Ty , bez mąki.Nie daję kostki, bo to chemia, a dziecko je. Dałam liść laurowy. Podobnie robię i tez jest pyszna zupa z soczewicy. Zamiast dużej ilości czosnku , gotuję pół szklanki soczewicy i potem wszystko miksuję.
Teraz ze względu na atak grypy będę robić tylko czosnkową. Wczoraj kupiłam 10 główek (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 31 sty 2011, 13:53

babina, Ty lepiej na siebie uwazaj, nie szarzuj, nie ma zartow z tymi zarazkami.
ja tez niechorujaca i zaraze zlapalam.
trzyma mnie mocno i nie chce puscic.
musze chodzic do pracy, ale tylko siedze i nic nie robie i wczesniej ide do domu, gdzie spie i tak w kolko.
gdyby nie to, ze apetyt jako taki mam to juz bym czarne mysli miala.
bylam u lekarza, przylozyl mi sluchawke z przodu dwa razy, tyle samo z tylu i zalecil duzo spac i aspiryne.
gdybym miala roga na czole to pewnie by nie zauwazyl, bo nawet na mnie nie spojrzal.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”