Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: babina7 » 11 sty 2013, 02:23

czarna jest super i ładnie na Tobie leży!!!! Ta odcinana w pasie nie jest ładna.
Słuchajcie, jak się boicie, że coś kipi, to proponuje założyć pod kieckę kombinezon płetwonurka. (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 11 sty 2013, 08:19

Kwiatuszku ja na Twoim miejscu wybrałabym tą długą czarną, jest odpowiedniejsza na bal, ta do kolanka jest ładna, ale nie na bal.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 sty 2013, 08:50

kwiatuszku tak jak dziewczyny piszą, czarna, mozesz dołozyć czarne bolerko z tiulu albo jakieś czarną etolę z futerka też będie z szykiem, natomiast ta do kolana jest ładna ale taka poprawna nic w niej szalonego na bal...
muflonku w primarku kupiłam tylko własnie ramoneske jutro wrzuce fotki, ale jak juz tą kupiłam fajne widziałam w new look była wisniowa, czarna i beżowa przecudnej urody
kiecki kupiłam w new look i doroty perkins spodni nie sprawdzałam jakiej marki ale tez kupiłam w new looku to pewnie ich a bluzki to rózne - ważne ze fajne a nie jakie marki to i tak przeważnie na sezon, a swetry mi się wogole nie podobały, jeden mi się pododał w nexcie ale cena 40 funtów mnie odstraszyła...

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 11 sty 2013, 08:54

Kwiatuszek, popieram zdanie dziewczyn. Jednak i ta polecana suknie z zlotą nitką jest trochę przeładowana, złote paski, wzory, na dole jeszcze jakies falbanki. Przy rozmiarze 42 siła tkwi w prostocie, tzn pateriał raczej gładki, ale kolor i fason sprytny.
np coś takiego :)

http://evita.com.pl/userfile/5085f48425cc8.jpg

Nie jest to jeszcze ideał, ale ja bym szla w tę stronę :)

Poza tym masz bardzo ładną, apetyczną figurę za zachowanymi proporcjami :)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 sty 2013, 10:18

Rzecz w tym,ze ja nie chce wydać 1500 zł na sukienke, ktorą ubiore raz. Pokazuje co mam, czyli te jedną starą, ktora kurcze przez przypadek chyba jeszcze nie wyrzuciłam. Ja tez bym wybrałabym stonowaną własnie w tym kolorze w ktorym wstawiłaś.Po ładną suknie najlepiej jechać moze do Warszawy, Gdańska mieć 5000 tysiakow dobrac buty, torebke i dodatki i miec z glowy. Ja nie mam tej kasy i niestety nie kupie takiej drogiej sukienki.

Ta krotka sukienka jest z czarnej koronki, jakos tak na zdjeciu nie wyglada tak jak w realu. W rzeczywistosci jest bardziej czarna. Ja uwazam,ze ona mnie odmladza i nadaje lekkosci mojej ciezkawej sylwetce, tuszuje ciezki tyłek. Ale wcale nie powiedziałam,ze w niej pojdę.

Zgadzam sie, ze ta czarno zlota jest przeladowana i dlatego miałam takie dylemematy,ze bede wygladała jak stara pudernica lub lampucera jak by zwal tak zwał.

Proszę o dalsze komentarze, jeszcze wstawie aktualnie z bolerkiem. Ja w biodrach nie jestem taka szeroka 100 cm barbardziej ciut niżej jak sie konczy pupa 104 cm oraz ciezkawe nogi. Talia raczej jest moim atutem, troche za duzo sadła na plecach / przeklęństwo starych kobiet/. (headbang (headbang

Dziekuje za komentarze, prosze o dalsze. (giggle (giggle śmiało jestem gotowa .

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 sty 2013, 10:50

Czarna dluga zdecydowanie + cos leciutkiego na ramiona,nawet delikatny szal+ matowe buty+cieniusieńka nie swiecąca ozdoba na szyje albo i nie i tyle. Ta ponizej nadaje sie na komunie,chrzciny,nawet wesele,ale nie na bal.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 sty 2013, 10:55

kwiatuszku a ja uważam, że ta czarna na bal nie jest przeładowana, dodałabym bolerko w jednym kolorze niekoniecznie czarnym równiez może byc innym jako jeden akcent, żadnych ozdób na szyje natomiast na palec oczywiście bez rekawiczek jeden duzy pierścionek ze sztucznej biżuterii np. czarny bo teraz to jest w modzie a to bolerko czy szal może być wiśniowe, szafirowe, turkusowe jakie chcesz...i będzie elegancko

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 11 sty 2013, 11:04

Na bal zdecydowanie czarna + za Sabriną szal lub etola. Ta druga mi sie bardzo podoba ale jest za delikatna na takie wyjscie. Przedewszystkim jest tak wzorzasta że nie załozysz do niej żadnej bizuterii która by Cię wyeksponowala.
Kiedys na takie wielkie wyjscie miałam czarną całkowicie prostą kieckę a to tego taką jakby kolię z duzych kamieni ( nie taki jablonex..) + bransoletkę też z duzych prostokatnych , i bylo ekstra, bardzo elegancko.

Kwiatuszku a to nie są przypadkiem cekiny? nie możesz tego złota wypruć ?

Szafirowe bolerko mi do niej nie pasuje, wiśniowe bardziej - ozywi pewnie twarz. I jak pisze marena duzy pierścionek na palec.

W Sephorze albo dobrej perfumerii możesz sobie kupić na dekold i ramiona puder do ciala lub ten suchy olejek o ktorym pisałam. Gdybyś się zdecydowała to nie kupuj przypadkiem z Inglota suchego olejku bo są w nim duze drobinki iświeci się jak psu...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 sty 2013, 11:20

Te paski ładnie wyciągaja sylwetkę. Ja bym nie ruszała. Raczej falbankę bym odpruła ale ja jej nawet nie zauważyłam i pewnie nikt nie zwróci uwagi czy jest coś na dole czy nie ma.
Wczoraj byłam na dużej imprezie. Fajnie było, dużo gości z zagranicy , których nie znałam. Jeden molestował mojego męża żeby mnie z nim poznał, bo chciał sie umówić (giggle (giggle .Jak sie dowiedział, że jestem żoną, to zbladł, tak mu było głupio
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 sty 2013, 11:27

Kwiatuszku a to nie są przypadkiem cekiny? nie możesz tego złota wypruć ?

Już dawno probowałam wypruc, niestety zostaja dziureczki malutkie ale materiał tez cieniutki więc trudno, będę błyszczeć. O jejku, jejku ale sie narobło wesoło. Chyba założę nowy watek.

"Kwiatuszek idzie na bal". Wesoło, prawda dziewczyny. Kwiatek ma poczucie humoru. (dance (dance (dance (dance

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”