Jak mija nam dzień? cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.4

Post autor: marta2454 » 02 lis 2009, 20:03

hej laseczki a u mnie jest siostrzyczka więc nie mam czasu na forum za bardzo dziś też pół dnia na mieście spędzilismy jutro od rana tak samo robimy wypad trzymajcie się laseczki
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
chiquita
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: chiquita » 03 lis 2009, 23:15

Ależ tu dziś pustki :roll:
Postanowiłam zrobić sobie dzisiaj wolny dzień od pracy, no może poza wykonaniem kilku ważnych telefonów ;)
Powiem szczerze, że wypoczęłam i pospacerowałam z moimi doziami - zmarzłam nawet troszkę.
Teraz odpaliłam TV i się zniesmaczyłam świateczną reklamą COCA COLi i informacją, ze w Londynie odbył się już jakiś świąteczny koncert :evil:
I jak tu potem z przyjemnością oczekiwać na tą wyjatkową atmosferę :!: :?:
czas jest bezwzględnym rzeźbiarzem ludzi ...
14.11.2007 Dr. Skupin okrągłe 400hp MENTOR pod mięsień

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 04 lis 2009, 11:46

ja wczoraj tez mialam wolne, dzis tez i jutro tez. Mam L4 :cry: i ciężką niestrawnosc jelit :(
juz od jakiegos czasu mnie brzuch meczyl, szczegolnie w nocy, a teraz juz na dobre wyszlo :(
Nawet po herbacie mietowej jest mi niedobrze. Wczoraj caly dzien przespalam, dzis tez spalam do tej pory. Musze byc teraz ciagle na lekkostrawnej diecie. Ehh... Grypa zoladkowa jest chyba lepsza niz to.
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 04 lis 2009, 11:54

chiquita pisze:Teraz odpaliłam TV i się zniesmaczyłam świateczną reklamą COCA COLi
hihi, też już widziałam tą reklamę... "coraz bliżej święta. coraz bliżej święta..." i samochód cocacoli pięknie oświetlony. Reklama leci co roku, w tv, tylko szczegóły się zmieniają ;) No i cóż zawsze tuż po wszystkich świętych ją puszczają. Pewnie w super marketach też już świąteczne dekoracje... kasa, kasa, kasa...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
chiquita
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: chiquita » 04 lis 2009, 12:10

Vodia, Odpoczywaj i Kuruj się szybciutko.

Aguuu, no wlaśnie, teraz kasa jest ważniejsza niż atmosfera - ech ten marketing :roll:

U mnie dziś odrobina śnieżku pokryła trawnik dzięki czemu moje pscice były mega ździwnione i rzecz jasna poznańscy drogowcy - BARDZO ZASKOCZENI I NIEPRZYGOTOWANI :badgrin: - ta ich coroczna śpiewka już mnie jest w stanie zaskoczyć :-?
Miłego dnia Wszystkim życzę no i dobrego nastroju ;)

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 04 lis 2009, 12:20

a ja chora :( ale w pracu musze siedzieć :(

tez widziałam tą reklama osobiście bardzo ją lubie, ale za wczesnie ją puszcaja uważam ze atmosfere powinni robić od 06.grudnia :) a nie w listopadzie :badgrin: w zeszłym roku świateczne reklamy widzialam juz na 1 listopada
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 04 lis 2009, 12:34

tak wiec to napewna grypa zoładkowa była,zdziwiona byłam ze po szampanie mi niedobrze było :?: No ale jak juz pisałam wiec maz zaległ w niedziele a moja mam wczoraj mnie wezwała z pracy,miałam na 15 a w domku juz byłam o 17,no i tez wymioty,niby nic ale jak to robic przy dwojce małych dzieci,az mala naciagała gdy widziała jak babcia sie meczy,ehh.Dzis mala cos ciepła wstała,oby i jej nie złapał bo znow mam po nocy.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 04 lis 2009, 16:53

chiquita pisze:Vodia, Odpoczywaj i Kuruj się szybciutko.

Aguuu, no wlaśnie, teraz kasa jest ważniejsza niż atmosfera - ech ten marketing :roll:
zawsze istniał, i istnieć będzie :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
chiquita
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: chiquita » 04 lis 2009, 20:08

Aguuu, zgadza się, z tym że kiedyś (jakieś 10-15 lat temu) nie dawał o sobie aż tak znać z wiadomych względów ;) - brak zachodnich korporacji z odpowiednim kapitałem.
Jak widać czas działa na korzyść 8-)

U mnie popołudniu padał śnieżek, potem deszcz a mnie jakoś opuścił humor :roll:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 04 lis 2009, 20:32

No fakt, rozwijamy się. Taka kolej rzeczy. Ale chyba nie pamiętam czasów kiedy było "inaczej". W sklepach zawsze święta były już chwilę po wszystkich świętych. Jestem młoda, więc tylko taki obraz świąt "marketingowych" jest w mojej pamięci.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”