Babina, tez miałam ten puder i równiez mi się nie sprawdził. na mojej tłustej skorze wygladał jak maska.
Wzcoraj brakło mi czasu, mialam napisać że niedawno widzialam dziewczynę w plaszczyku w kolorze foletu z rózem

a tu masz

Jechałam samochodem i wpadl mi ten kolor w oczy. Płaszczyk jak plaszczyk - klasyczny, fajny, kolor- rewelacja, wybija się w tłumie i to w sensie pozytywnym. Dobry zakup.
Beata mozesz napisać o co chodzi z kredką do kacików oczu? Chodzi o taką zwyklą do podkreslenia pod rzęsami czy od srodka czy to jakas kredka specjalistyczna?
Tabletek ja brac nie mogę bo cera mi się odwadania , robie się drazliwa a poniktórych nawet mialam wysyp pryszczy. Jedyny pozytyw to mi cycki rosły o jeden dobry rozmiar.
I jeszcze co do bazy loreala, dzis przy 4 nałozeniu zauważyłam że wysuszyla skórę. Te dwie pozostałe nie.
cyryl-bea pisze:ale mam pytanie z innej beczki czy ktoras spotkala sie z primerem pod makijaz czyli baza pod podklad z revitalasha
ja wlasnie dzis taka zamowilam na piatek ma byc
nie spotkałam się, czytałam tylko opis. Wynika z niego ze ma takie zastosowanie jak Benefit i Brandt. Droga jak diabli..
Napisz wrażenia jak przetestujesz.