Jak mija nam dzień?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 02 maja 2009, 19:14

GosiaczEq, ale przynajmniej coś piszesz w pracy, ja w grudniu napisałam jeden rozdział i na tym stanęłam :doubt:

w ogóle jestem mega wku.....a, na żadne wesele chyba nie pojadę bo już siły nie mam na to wszystko :evil:

może przynajmniej coś w totka wygram :roll:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 02 maja 2009, 19:49

k_asiaczek, czemu nie idziesz na wesele???
mnie promotor motywuje to pisze, poza tym chce miec to juz zaaa soba:| i myslec na spokojnie, dniami i nocami o weselu :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 02 maja 2009, 20:21

GosiaczEq, historia długa ale się muszę wyżalić :doubt: mieliśmy jechać we trójkę: ja, moja kumpela i jej mąż (jechać bo to drugi koniec Polski-mazury). wesele jest w sobotę więc wyjechać musimy w piątek a moja kumpela jeszcze idzie w piątek do pracy więc pytałam do której żeby zobaczyć na pociągi, okazało się, że pracuje do 13 więc spokojnie zdążymy na pociąg i dojedziemy o przyzwoitej godzinie (a odebrać nas mają państwo młodzi bo nie dojedziemy tam gdzie powinniśmy tylko do innego miasta no i oni mają nas przetransportować na miejsce ;) ). ale okazuje się, że nie jest to takie proste :doubt: mąż mojej koleżanki jest teraz na kursie pod Łodzią więc ona mi pisze, że musimy jechać przez Łódź żeby go odebrać, no to ok, ja sprawdzam pociągi-nie ma takiego co by z krk jechał przez Łódź, tylko musiałybyśmy jechać do wawy, potem do Łodzi, znowu do wawy i na mazury :roll: więc jej pisze że nie ma połączenia, że byśmy jechały 12 godz i na miejscu byli o 2 w nocy :doubt: i że najlepiej jak się z nim spotkamy w wawie. na co dostałam odp po której spadłam z krzesła, studentka turystyki mi odpisała: nie ma sensu żeby X się wracał specjalnie do wawy i że jechałby 7 godzin :o w ogóle co jak dojedziemy i na którą to jest najmniejszy problem :roll: długo ją uświadamiałam że nie ma sensu jechać przez Łódź (a przecież ona wie gdzie jest Łódź) no i się okazało, że nie wiadomo o której X skończy zajęcia w pt bo może o 20 :doubt: czyli znowu byśmy byli w środku nocy na mazurach. mi się odechciało jechać ale ok, ona z nim pogada co i jak. to dzisiaj się dowiedziałam, że nie wiadomo czy pojadą bo X może mieć nogę w gipsie a ona sama nie pojedzie :? chociaż jak ja mówiłam że nie wiem czy jechać bo bez Misia to głupio to mnie namawiała to się dziś dowiedziałam że "nie namawiała mnie żebym jechała sama tylko rozwiewała moje wątpliwości, że nie będę się miała z kim bawić na weselu" :|

ale się rozpisałam, sorki ale na prawdę ja przez nią chyba będę musiała iść po jakieś środki na uspokojenie bo już nie daje rady :cry:

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 02 maja 2009, 20:39

k_asiaczek, ja mogę jechać z Tobą :-) :-) ehh ja tam nigdy nie mam zaufania do dziewczyn, jak sie umawiam to tylko z facetami, bo oni jak nie chca to mowia nie, a jak chca to sie zorganizuja. A dziewczyny to kreca i kreca i haha zawsze mowia to co chcesz uslyszec :-D (dlatego na zakupy chodze sama, albo z chlopakami) bo kolezanka to uwaza, ze nawet w worku na kartofle mi ładnie :-D .
hm jak jej facet jest w Łodzi, to chyba powinna wiedziec, ze do Łodzi to nic prawie nie jedzie :-D i jeszcze z ta Warszawa haha ;) no w ostatecznosci jakby doszlo do skutku, to polecam pks, bo ich jest akurat duzo 8-)
Nie lubie tak sie na cos nastawic, a pozniej ktos mi psuje plany :( wiec wspolczuje Ci, ze masz to samo.
A co do tego, ze co Ci powiedziała, to ja na twoim miejscu, jesli znasz duzo gosci to bawilabym sie z innymi :-)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 02 maja 2009, 20:56

GosiaczEq pisze:(dlatego na zakupy chodze sama, albo z chlopakami) bo kolezanka to uwaza, ze nawet w worku na kartofle mi ładnie :-D .
heh a ze mną nie chcą chodzić bo zawsze mówię to co widzę, czyli jak widzę w sukience wielką dupę to mówię, że ta sukienka nie bo masz dupę jak beczka :badgrin:
GosiaczEq pisze:no w ostatecznosci jakby doszlo do skutku, to polecam pks, bo ich jest akurat duzo
tylko że pociągiem będę jechała 6 godz a takim pks to z 10h jak nic i to tylko dlatego, że prawie 30letni facet nie umie dojechać do wawy :roll:
GosiaczEq pisze:Nie lubie tak sie na cos nastawic, a pozniej ktos mi psuje plany
i chyba dlatego nie pojadę, mogłam od razu powiedzieć, że mnie nie będzie :doubt:
GosiaczEq pisze:A co do tego, ze co Ci powiedziała, to ja na twoim miejscu, jesli znasz duzo gosci to bawilabym sie z innymi
no właśnie problem w tym, że oprócz państwa młodych i tej mojej koleżanki z mężem nie znam nikogo :( wszyscy są miejscowi :doubt:

nie ma tego złego, kasę którą bym wydała na ten cały wyjazd (jakieś 800zł :roll: ) zostawię sobie na wyprzedaże :badgrin:

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 02 maja 2009, 21:01

k_asiaczek pisze:tylko dlatego, że prawie 30letni facet nie umie dojechać do wawy
hah ja np nie umiem wyjechać :-D kiedyś zamiast do Krakowa, wsiadłam do Częstochowy, jeszcze w przedziale mialam 7 zołnierzy i jak mnie konduktor uświadomił, ze jade do Czestochowy to oni sie zgodzili mnie przenocowac nawet :-D :-) :-D :-) :-D

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 02 maja 2009, 21:07

GosiaczEq, oj każdemu się może zdarzyć ;) chociaż nie wiem czy udałoby mi się pomylić pociągi ;)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 02 maja 2009, 21:14

hah w wawie to jes dupny dworzec :-D milion osob czekalo to nie spojrzalam dokad jedzie, tylko wiora na siedzenie :-D a co bylo lepsze jak wrocilam do wawy z powrotem, mialam 4 minuty do pociagu, na informacji mi powiedzieli, ktory peron itd. no to pedem przez caly dworzec.. a tu sie okazuje.. ze on nie jedzie z tego peronu :? .. normalnie trafilo mnie, ale w locie zdazylam :!: :-D Ja nie wiem , jak na informacji mozna nie wiedziec skad odjezdza :roll:

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 02 maja 2009, 21:20

GosiaczEq, bo pkp to w ogóle jest dziwne :roll: jak poszliśmy odebrać teściową z dworca, miała przyjechać coś 15.42, patrzymy na rozkład a tam nie ma takiego pociągu, tylko o 15.30 :| rozkład był zły no i jak tu człowiek ma na dobry pociąg zdążyć ;)

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 02 maja 2009, 21:31

cześc laseczki :-)
jedziecie jak burza :roll:

u mnie bylo dzisiaj straasznie gorąco, normalnie lato ;)

kasiaczek ja na Twoim miejscu chyba tez bym sobie darowała imprezkę, nie ma co sobie dnia psuć, pójdź na imprezkę ze znajomymi u siebie ;)

laski byłam dzisiaj z rodzinką sie odchamić ;) na wrotkach :p ale był czad,niby sie jeździło za dzieciaka ale kurde teraz była mała poracha :badgrin: nogi sie rozjeżdżały na wszystkie strony świata :roll: ale dwie godzinki i się przypomniało jak to było kiedyś ;) jutro też sie wybieramy....

zaraz totolotek 8-) ja zmykam papa
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”