Marryme, ubiegłaś mnie! Chciałam właśnie o tym napisać! Oglądałam ten program w nocy... Myślałam że popłaczę się ze śmiechu... Właściwie nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać

... Jeden zrobił w domu ołtarzyk

a Pani psycholog zaproponowała mu, aby stworzył świątynię

... Następny opowiadał jak mało nie osunął się na ziemię, gdy Doda puściła mu oko na koncercie(clapping. Mówił o tym z takim entuzjazmem i podnieceniem, że wszyscy w studio byli w szoku. Kiedy Doda zeszła ze sceny do publiczności, a on wyznał jej miłość w pierwszym rzędzie, ta spojrzała mu prosto w oczy, chłopak złapał ją za rękę i powiedział: Doda, przez Ciebie nie będę mógł spać całą noc", na co ona mu odrzekła gładząc po policzku: "Nie śpij kochany, nie śpij". Bardzo przeżywał fakt, iż odniosła się do niego w tak czuły sposób i powiedział, że podniecenie sięgnęło zenitu... i musiał dać upust emocjom w łazience

...Potem został zaproszony do vip room'u i usiadł obok kurtki Dody... Dyskretnie ją obmacał

i chciał powąchać, ale nie wypadało...Wokalistka zrobiła sobie z nim fotkę, a on nosi ją w portfelu. Trzeci był tak zapatrzony w siebie i pyszałkowaty, że dziewczyny z publiczności mocno mu nagadały i ściągnęły na ziemię. Podczas uprawiania miłości z dziewczyną, wyobrażał sobie Dodę... Wmawiał często imię "Dorotka", na co partnerki reagowały oburzeniem. Uznał, że szuka wiernej kopii Dody (jak każdy z zaproszonych) i zwiąże się na dłuższej z dziewczyną, która ma duży biust, blond włosy (od brunetek go odrzuca), jest wyuzdana i chamska. Na zwykły seks może się zaś umówić z dziewczyną, która ma mały biust ale koniecznie posiada blond włosy.
Niesamowite...