A gdzie robiła Doda? cz. III

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz. III

Post autor: JoannaOneInAMillion » 11 lis 2010, 23:09

Marryme, ubiegłaś mnie! Chciałam właśnie o tym napisać! Oglądałam ten program w nocy... Myślałam że popłaczę się ze śmiechu... Właściwie nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać (thinking... Jeden zrobił w domu ołtarzyk (giggle a Pani psycholog zaproponowała mu, aby stworzył świątynię (tmi ... Następny opowiadał jak mało nie osunął się na ziemię, gdy Doda puściła mu oko na koncercie(clapping. Mówił o tym z takim entuzjazmem i podnieceniem, że wszyscy w studio byli w szoku. Kiedy Doda zeszła ze sceny do publiczności, a on wyznał jej miłość w pierwszym rzędzie, ta spojrzała mu prosto w oczy, chłopak złapał ją za rękę i powiedział: Doda, przez Ciebie nie będę mógł spać całą noc", na co ona mu odrzekła gładząc po policzku: "Nie śpij kochany, nie śpij". Bardzo przeżywał fakt, iż odniosła się do niego w tak czuły sposób i powiedział, że podniecenie sięgnęło zenitu... i musiał dać upust emocjom w łazience (tmi ...Potem został zaproszony do vip room'u i usiadł obok kurtki Dody... Dyskretnie ją obmacał (giggle i chciał powąchać, ale nie wypadało...Wokalistka zrobiła sobie z nim fotkę, a on nosi ją w portfelu. Trzeci był tak zapatrzony w siebie i pyszałkowaty, że dziewczyny z publiczności mocno mu nagadały i ściągnęły na ziemię. Podczas uprawiania miłości z dziewczyną, wyobrażał sobie Dodę... Wmawiał często imię "Dorotka", na co partnerki reagowały oburzeniem. Uznał, że szuka wiernej kopii Dody (jak każdy z zaproszonych) i zwiąże się na dłuższej z dziewczyną, która ma duży biust, blond włosy (od brunetek go odrzuca), jest wyuzdana i chamska. Na zwykły seks może się zaś umówić z dziewczyną, która ma mały biust ale koniecznie posiada blond włosy.
Niesamowite...
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 11 lis 2010, 23:31

Nie wierzę,że oni tak naprawdę.
Kiedyś moja znajoma pracowała w Rozmowach i opowiadała,że produkcja najnormalniej w świecie płaci za udział w programie.Może oni dla kasy się tak wydurniają???Chociaż to raczej debile do kwadratu,pewnie dla rozgłosu pokazali się w tv. (giggle (thinking

BTW Ten ostatni,który ponoć krzyczy w łóżku Doda Doda wygląda na takiego,który nie ma żadnego życia erotycznego. (giggle
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 11 lis 2010, 23:42

Też tak myślę, Marryme (giggle !
Właśnie dlatego te dziewczyny zrobiły mu "kocówę"... Twierdził że same się proszą...(giggle
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 lis 2010, 09:50

Widziałam zapowiedzi tych rozmów w toku i żałuję że nie mogłam obejrzeć, matką gdzie się tacy ludzie wylęgają????

Co do autentyczności to wszystko może być prawdą. Fakt, dają im pieniądze, ale nie aż tak duże żeby normalny człowiek aż tak się wydurniał. Raczej chodzą tam bo chcą. Koleżanka mojej bardzo dobrej kumpeli też była w RwT i poszła tam bo jej największym marzeniem było pokazanie się w TV, nie ważne gdzie i w jakiej roli, a że za mądra nie jest to poszła i gadała takie głupoty, że szok.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 12 lis 2010, 21:53

Dokładnie, to że im płacą nie oznacza, że nic z tych rzeczy nie jest prawdą.
Wielu ludzi ubóstwia Dodę, w dosłownym tego słowa znaczeniu. W większości są to faceci. Ludzie robią tak dziwne rzeczy i zachowują się w tak niesamowity sposób, że już nic nie jest w stanie mnie zadziwić (thinking ...

Dziewczyny, nic straconego! Specjalnie dla Was znalazłam ten film: http://chomikuj.pl/Rock__Girl/ROZMOWY+W ... 367966.avi" onclick="window.open(this.href);return false;
Miłego oglądania... (sun

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 lis 2010, 11:16

Kurde no muszę to zobaczyć (giggle (giggle (giggle (giggle

Dzięki Asiu za linka (sun (flower)

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 13 lis 2010, 15:28

Własnie obejrzałam Rozmowy w Toku...o matko, skad oni ich wzieli (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (mdr Chłopak raczej nie bedzie miał życia po programie (giggle

Btw. znalazłam piękne zdjęcie w sieci (nod
http://img231.imageshack.us/img231/9895 ... 107441.jpg
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 13 lis 2010, 17:57

Nie ma sprawy (sun ... Mam nadzieję że jest poza tymi 10 min., druga część? (thinking ...
Karolka, fotka śliczna! (yes)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 lis 2010, 20:15

Wow, świetnie ma na tym zdjęciu włosy zrobione (clapping
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 lis 2010, 20:31

Dokładnie, włosy bosko zrobione (clapping
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”