pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: lil sexy » 28 mar 2010, 09:41

ola banderola pisze:Lil sexy - czyli śpiew Mandaryny był na imprezce??? (mdr (clin
Był śpiew Mandaryny w repertuarze Mroza, którego nie znam za dobrze i mój kolega musiał mi teksty podpowiadać, a melodia improwizowana. Że też wszyscy przeżyli i następnego dnia stawili się w szkole. Przecież po moim śpiewaniu należy się sanatorium w Ciechocinku należy (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 mar 2010, 10:52

(rofl (rofl (rofl Eeeeeeee na pewno nie jest tak źle z tym spiewem, no wiesz Opole przeżyło Mandaryne, więc lil sexy gorzej być nie może (happy (giggle

A reszta pewnie jeszcze śpi, albo w Kościele..albo nie, co ja wygaduję przecież to Diabły Tasmańskie są (devil (evilgrin (rofl

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 28 mar 2010, 10:56

ja się chyba już starzeję, wypiłam 2 piwa i w nocy spać nie mogłam, tak mi na żołądku siadło że masakra (triste

akurat trafiłyśmy na 18stkę i powspominałyśmy jak to przecież niedawno było a czas tak zapycha i stare (mooning już jesteśmy (smirk
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 mar 2010, 11:01

Kasiaczek ja mam tak samo (clin Nie da się ukryć, że z wiekiem człowiek się zmienia (happy
Kiedys można było balować całą noc (drink (dance

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 28 mar 2010, 11:38

Kasiaczek ty się nie starzejesz tylko brak Ci treningu (giggle jak to mówią: praktyka czyni mistrza (dance (drink (dance (drink (dance (drink (party
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 mar 2010, 12:20

Vodia i Ola - przeciez napisalam ze prawie prawie. nie mam doktora w papierach. praktycznie sie czuje jak bym mialam, ale na samym finiszu obrazilam sie na ta nano i mikro kuchnie i zrobilam w tyl zwrot.
i byla to najlepsza decyzja w moim zyciu (whew

Lubka, doktora twierdzi ze cwiczeniami tego nie zalatwie. musialabym w dziwny sposob dobudowac sobie tkanki na bardzo malenkim obszarze ...

aa, Ola, dzieki za tipa maybellinkowego - teraz mam ja na dzien a nawieczor tego niezmywalnego loreala

matko, dzis mam godzine mniej na wszystko!!! (envy
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 mar 2010, 14:21

Aaaaaaa Ewcia musiała ja źle przeczytać, a raczej nie doczytać..tak, czy siak mądra babka z Ciebie (nod

Co do tuszu, to nie fajnie, że pasi (makeup Ja jestem maniaczka tuszowa, więc moje rzęsy doswiadczyły już wszystkiego od henny, trwałej, zalotki aż po metodę novalash (happy

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 28 mar 2010, 14:24

lil pewnie masz rację, w końcu prawie przez miesiąc nie piłam nic a nic-to mój rekord (wow

jak sobie pomyślę, że jutro do pracy to (puke dziewczyny jak ja nienawidzę tej pracy, i to nie że praca beznadziejna czy coś tylko jak sobie w gumki lecą z kasą i prawo łamią że to aż nie do wiary (headbang szukam nowej ale jak widzę jakie wymagania ludzie mają to porażka (tmi
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 mar 2010, 14:36

Wspólczuję kasiaczek, moja znajoma mówiła mi, że miała rozmowę w sprawie podwyżki jak każdego roku, a szef jej wyskoczył z takim argumentem: A po, co pani więcej pieniędzy, skoro mieszka pani z rodzicami (wow
No nic tylko du... odpowiedzieć : A, co Cię to obchodzić idioto, nie twój interes!!!!!!!!!!!
A co do wymagań, to fakt chore, najlepiej być młodym, mieć kilkuletnie doświadczenie, mówić w kilku językach i pracować za darmo (tongueout Szkoda gadać (clin
A próbowałaś interweniować jakoś ???

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 28 mar 2010, 14:42

Kasiu a co sie stalo?
Swojego czasu bardzi Ci sie podobalo w tej pracy
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”