kim gratuluje samozaparcia i cwiczen
my wszystkie nie jestesmy jakies grube wielkie babska zadna z nas nie waży 90 kg my po prostu mamy niewielką nadwagę albo nawet wagę prawidłową tylko ta waga nam nie odpowiada dlatego jak co roku z wiosną walka z wiatrakami
sabrinko wczoraj zjadlam tylko jeden koreczek ze sledzia z ogorkiem konserwowym
ale niestety wczorajsze plany zywieniowe ulegly zmianie bo jak szlam na zajecia z rehabilitacji tuz po pracy to dostalam jakiejsc trzesiawki bylam juz taka głodna że zaszłam do sklepu i kupiłam sok wielowarzywny z fortuny te z imbireme w szklanej butelce 300 ml (na szczescie tylko 78 kcal cały) i mi przeszło wiec juz wczoraj stał sie dzien z warzywkami chociaz planowalam ze 6 dzien pociagne 1 fazy no trudno skoro już złamalam zasade to po powrocie do domu upiekłam w piekarniku dorsza (małego) w folii aluminiowej z przyprawą do ryb i zielona natką pietruszki, zrobiłam też sałatke a racej surówke z buraków(2 buraki w wiorki, 1/8 selera w wiórki, 2 ogórki kiszone w kostke, cebulka w kostkę, poł pęczku szczypiotku, pieprz ziołowy, łżeczka oliwy) i ową rybkę niecałą bo sie objadłam jak nie wiem i surówki poł zjadlam na kolacje
brakuje już mi warzywek ale trudno
dzisiaj bedzie samo bialko może i jutro też może narazie zrobie 2 dni z pierwszej fazy i 1 z drugiej przecież można dowolnie komibnować jakim rytmem się chce isć
niestety dzisiaj rano 0,5 kg wiecej jak wczoraj
ale dzisiaj się obmierzyłam i tak
talia 68 cm
biodra w najszerwszym miejscu 101 cm
no przynajmiej zaczeło spadac