TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: jolantast3 » 22 lut 2012, 13:34

a ja tam pierdziele ,do żadnej diety się nie przypisuje ,przy kapuścianej chyba ze 4 dni się trzymałam
potem po prostu zaczęłam mniej żreć ,nie słodzić herbaty ,jem chlebek razowy .staram sie nie obżerać ,
słodyczy niet ,chociaż już 2 batony też pożarłam ,a i frytki zaliczyłam ,
jak na razie myślę że więcej nie schudłam ani nie przytyłam .Mogłam szybciej myśleć o schudnięciu
no ale trudno
Niebieska (yes)

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 22 lut 2012, 13:47

ja juz sie nie odchudzam, co wcale nie znaczy, ze sie objadam nieprzytomnie.
jem bardziej to co lubie.
zero znienawidzonych warzywek z patelni, wiecej kanapeczek!
ale nie ma miecha w sosie i ziemniakow na kolacje.
dalej kura, ryba, czasem 4 pierozki.
sklonil mnie tego fakt, ze mnostwo, naprawde duzo ludzi napomyka o mojej wadze i tak sobie pomyslalam, ze jak od wielu slyszysz to samo to cos w tym jest.
figury i skory 18 juz nie bede miala i staram sie z tym pogodzic.
czesto widuje taka aktorke aldone orman (jakis ogony gra) i kiedys byla apetyczna kobieta a teaz jest wysuszonym szczuplaczkiem i szczeze to wolalam poprzednia wersje.
co tu daleko szukac, nasza anima tez teraz o wiele badziej jest piekna i apetyczna, niz w wersji mini w moich oczach.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 lut 2012, 13:54

A jaka byla anima i jaka jest? Animaaaaaaaa do raportu (giggle
Ullerike a czemu Mareny dieta to taka tylko troche dukanowa? Marena jesz cos co nie wolno? Co do rzeczy zabronionych,to nie je sie ich bo maja kalorie,tylko zaburzaja system odchudzania.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 lut 2012, 14:19

wlaśnie. Tak jak z tym balonem dmuchasz i dmuchasz a malutką szpileczką przebijasz.......Ale skoro chudnie.....
To wszystko jest w naszych oczach. Koleżanka schudła ponad 30 kg, dalej jest grubsza ode mnie ale jej szczęście promienieje, a ja się dołowałam. Teraz mi wraca zadowolenie chociaż nikt nie widzi zmiany w wyglądzie. JA widzę!!!!
Dzisiaj już tylko sok wlewam i "wylewam" (giggle . teraz będę pilnować zeby nie "naśmiecić"
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 lut 2012, 15:10

babinko i sabrinko nie jem nic poza tym o czym tu pisze pewnie ulrike chodzilo o wczorajsze pare klieliszkow wodki ze to dupa nie odchudzanie
ale to bylo na koniec 5 dnia 1 fazy wiec sama z tego sie rozgrzeszam a dzisiaj nadal dietuje nawet zimna woda po rybach mi nie szkodzi a suszy mnie dzisiaj jak nie wiem
kupilam mintaja wczoraj juz usmazylam na dwa dni a potem sobie zciagnelam panierke i zjadlam sam srodek wiec to tak jakby byla upieczona a taka bardziej mi smakuje i sledzie tez sa dozwolone szczegolnie te w occie
pewnie dlatego mnie suszy (rofl
wczoraj przez caly dzien bylo
jogurt naturalny )%
serek light
śledz 1 sztuka
mintaj 1 sztuka + łyzeczka chrzanu
3 kieliszki po 25 ml wodki (w koncu ostatki i mielismy gosci to i tak sie nie zlamalam na nic innego)
a dzisiaj
mintaj 1 sztuka
serek wiejski liht 1 sztuka wieczorkiem pewnie beda jajka albo sledzie a moze zaczne dzisiaj z sokami i od dzis bedzie 1/1 zobacymy czy bedzie mi sie chcialo zrobic sok czy od jutra z sokami zaczac

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 lut 2012, 19:59

Jak Cie suszy to pij jak najwiecej. Sledz w occie poteguje apetyt to uważaj zebys za dużo go nie zjadła:)

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 23 lut 2012, 08:04

marena - pisz, pisz... ja czytam (nod i w ogóle wszystkie Wasze posty tutaj czytam...

na podstawie Waszych przeróżnych dietowych doświadczeń oraz moich sukcesów i porażek w tej dziedzinie, staram się znaleźć w końcu coś najbardziej optymalnego dla mnie...

a nawet jakby nikt nie czytał - piszesz, to znaczy jest Ci to potrzebne, w jakiś sposób Ci pomaga,
a to przecież najważniejsze (yes)
osobiście to gratuluję Ci samozaparcia, i efektów (flower)

u mnie nadal 7 na początku, ale już niedługo, jeszcze 1,5 kg i będzie 6 z przodu -
dobrze, że na ten kurs tańca się zapisałam, i w domu co drugi dzień tańczę -
żeby nie zapomnieć figur z kursu, bo wiecie - geriatria... (giggle

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 23 lut 2012, 08:20

kim gratuluje samozaparcia i cwiczen
my wszystkie nie jestesmy jakies grube wielkie babska zadna z nas nie waży 90 kg my po prostu mamy niewielką nadwagę albo nawet wagę prawidłową tylko ta waga nam nie odpowiada dlatego jak co roku z wiosną walka z wiatrakami
sabrinko wczoraj zjadlam tylko jeden koreczek ze sledzia z ogorkiem konserwowym
ale niestety wczorajsze plany zywieniowe ulegly zmianie bo jak szlam na zajecia z rehabilitacji tuz po pracy to dostalam jakiejsc trzesiawki bylam juz taka głodna że zaszłam do sklepu i kupiłam sok wielowarzywny z fortuny te z imbireme w szklanej butelce 300 ml (na szczescie tylko 78 kcal cały) i mi przeszło wiec juz wczoraj stał sie dzien z warzywkami chociaz planowalam ze 6 dzien pociagne 1 fazy no trudno skoro już złamalam zasade to po powrocie do domu upiekłam w piekarniku dorsza (małego) w folii aluminiowej z przyprawą do ryb i zielona natką pietruszki, zrobiłam też sałatke a racej surówke z buraków(2 buraki w wiorki, 1/8 selera w wiórki, 2 ogórki kiszone w kostke, cebulka w kostkę, poł pęczku szczypiotku, pieprz ziołowy, łżeczka oliwy) i ową rybkę niecałą bo sie objadłam jak nie wiem i surówki poł zjadlam na kolacje
brakuje już mi warzywek ale trudno
dzisiaj bedzie samo bialko może i jutro też może narazie zrobie 2 dni z pierwszej fazy i 1 z drugiej przecież można dowolnie komibnować jakim rytmem się chce isć
niestety dzisiaj rano 0,5 kg wiecej jak wczoraj
ale dzisiaj się obmierzyłam i tak
talia 68 cm
biodra w najszerwszym miejscu 101 cm
no przynajmiej zaczeło spadac (yes)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 lut 2012, 09:20

Zakończyłam oczyszczanie (yes) .Wczoraj pierwszy raz w życiu piekłam pączki .Spróbowałam i wyplułam (giggle . Nie dlatego , że niedobre tylko żeby nie zepsuć efektów oczyszczania. Wyszły pyszne tylko tak brzydkie, że mogę wysłać fotki na konkurs < najbardziej niekształtne pączki> (giggle .
Dzisiaj zjadłam gotowane jajko i strasznie szaleje po kiszkach...... a zaraz idę do dentystki....Muszę ją z góry przeprosić za efekty dźwiękowe (triste
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 lut 2012, 10:30

Marena trzęsiawka,to spadek cukru. Bardzo dobrze ze wypilaś ten sok,bo dieta dietą ale zdrowie najwazniejsze.
Co do wagi to tak jest,ze jak sie zaczyna warzywa,waga rosnie ale to sama woda z warzyw. Potem waga Ci stanie wiec sie nie poddawaj bo zawsze tak jest,a potem znów zacznie spadać. Jak mąz robil Dukana to czytalam fora i dziewczyny pisaly ze nawe 2 tyg waga stala,a potem znów kilo mniej. Na wage nie patrz,patrz na centymetry w biodrach i talii.

Babina a to juz minelo 3 dni (tmi ! O matko jak to zlecialo!

Kim walcz walcz,7 z przodu to nie tragedia ale fajnie jak bedzie mniej (yes)
No musimy marudzic i sie wspierać bo faceci nas nie wysluchaja (thinking

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”