jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 29 mar 2006, 09:10

PINESKA pisze:jestem tydzien przed operacja i troszke sobie nie radze.....oprócz tego wiosna która nas okłamuje i nie chce przyjść.... :cry:
Pineska głowa do góry! Wiosna przyjdzie(musi przyjść :D )może czeka na Twoje nowe cycuszki :oops: :wink: Zycze dużo słoneczka i pogody ducha
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_6_1v.gif
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 29 mar 2006, 09:18

LILI bardzo dziekuje....swietne podejscie...wiosna czeka na mnie..bo po co mi wiosna jak jeszcze nie jestem na nia gotowa... :D
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 29 mar 2006, 09:23

PINESKA pisze:LILI bardzo dziekuje....swietne podejscie...wiosna czeka na mnie..bo po co mi wiosna jak jeszcze nie jestem na nia gotowa... :D
pewnie! czeka az bedziesz mogła paradować zw bluzeczkach z dekoltami do samego pępka :oops: :D
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 29 mar 2006, 10:06

dordi pisze:
Merlinka pisze:slucham sobie piosenki ktora przypomina mi o moim niespelnionym marzeniu i o tym jaka bylam glupia... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_58.gif

zycie jest krotkie, nie marnujcie swoich szans, wiecej mozecie ich nie znalezc :cry:
Mnie ostatnio tez jakies doly okrutne lapia-mysle ze potrosze to wina PSM no i chyba jakies przesilenie wiosenne czy cos... :?
Merlinko, nie wiem co to za szanse o ktorych piszesz i marzenie, fakt :arrow: nie ma co ich marnowac, jednak ja wierze tez, ze co ma byc to bedzie i powtarzam sobie to w takich chwilach, zreszta po burzy zawsze wychodzi slonce, prawda? :wink:

Merlinko-nosek do góry!
masz racje Dordi.. ale zla jestem na siebie bo moglo byc tak pieknie :(

no ale trudno, czekam na sloneczko o ktorym piszesz :p :)

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 01 kwie 2006, 21:43

Marzenek i Dordi - dzieki, ze zwrocilyscie uwage na moj post. I serdecznie dziekuje za slowa otuchy.Mimo ze nie pisze postow za czesto na forum, to jestem tu obecna, wiec ciesze sie, ze ktos moja obecnosc zauwazyl..i moje emocje.
Co do mieszkanka to jutro sprawa sie przesadzi i w poniedzialek prawdopodobnie wymieniamy kontrakt.
Na operacje juz nastawiam sie ponownie, jednak dopiero na grudzien.
To duzo czasu, ale tyle zajmie nagromadzenie srodkow (przy jednoczesnym remoncie mieszkania) a poza tym stwierdzilam ze zima to dobry czas, bo mozna sie w sweter zawinac, a do lata akurat sie wszystko ladnie ulozy i wowczas heja na plaze:)
W miedzyczasie chyba wybiore sie do Latka na kolejna konsultacje (w maju lece do Polski) bo zamarzyly mi sie juz nie 300cc(jak wczesniej planowalam) a 350cc i chce zobaczyc i zapytac czy mi beda pasowac..
Trzymajcie sie laski; wszystkie smutki na bok i na podboj swiata!:)
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 02 kwie 2006, 23:07

sorki ze zasmiecilam watek

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 02 kwie 2006, 23:22

Megi-wiem, ze to musiało byc okropne dla Ciebie-ja bym chyba te 2 godziny ryczała! Wiem, ze Cie nie pociesze, tyle razy pisałas o swoim "złym" Misiu i wiem, ze go bardzo kochasz ale czy warto ciagle przez niego cierpiec?

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 02 kwie 2006, 23:28

Megi sorki ale dla mnie jest to jednoznaczne z powiedzeniem sobie "do widzenia" jesli nie "spier...j kochany" :twisted:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 02 kwie 2006, 23:28

Megi dla mnie byloby to jednoznaczene - moj facet zabawia sie z jakas zdzira... i albo kazalabym mu isc w jasna cholere albo zrobila to co on z jednym przystojniakiem na ktorego mam chrapke :twisted: wspolczuje Ci :( musisz go bardzo kochac skoro pozwalasz sie tak okrutnie traktowac :( wkurza mnie ze niektore dziewczyny nie potrafia wykrzesac z siebie zlosci gdy facet zle je traktuje tylko pograzaja sie w smutku :evil: niestety to do niczego nie prowadzi, sprobuj wykrzesac z siebie troche sily i stanowczosci :!:

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 02 kwie 2006, 23:33

ja pewnie wyłabym z wściekłości i już pewnie siedziała ze szklanką wódkie w ręce. Wiem co czujesz, kiedyś to przerabiałam. Ale często okazuje się, że zupełnie niepotrzebnie panikujemy, faceci to taki dziwny gatunek, rzadko kiedy rozumieją, że pewne sprawy nas denerwują a nawet bolą. Może po prostu faktycznie jest na jakiejś zwariowanej imprezie, robią sobie jaja, on nie chce wyjść na mięczaka i tłumaczyć się dziewczynie... W takich sprawach trzeba wysilić się niestety na zdrowy rozsądek a nie poddawać się emocjom, chociaż to bardzo trudne, ale można się pomylić i kogoś niesłusznie osądzić. Ostrożnie.
Ja TERAZ jestem w zupełnie innym związku, ale mimo wszystko cały czas kontroluję sytuację, tak na wszelki wypadek...
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”