Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 17 kwie 2006, 18:56

Ja mam w Warszawie a raczej miejscowosc nazywa sie Pyry trasa jak na Piaseczno byłam u niej 3 razy srednio tak co 2 lata nie ma co chodzić czesciej uwazam ze jest niesamowita powiedziała mi takie rzeczy ze sie włos na głowie jeży nie złe tylko prawde jak do tej pory wszystko sie sprawdza moi znajomi też do niej chodza nawet mezczyzni wrózy z tarota rozkłada go na różna sposoby mozna pytac ja o co sie chce nie wypytuje sama wizyta kosztuje 100zł jak pamietam od zawsze.
Magdalena

Awatar użytkownika
dordi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dordi » 26 cze 2006, 10:30

Shilo a mozesz mi podać jakieś namiary na tą Swoją Wróżkę i cenę oruientacyjną? No i prosiłabym o namiary na "Babule" ze Szczecina,bo tu mieszkam i skoro też jest dobra to może się skuszę :wink:
Chociaż powiem,że byłam kiedyś u takiej Babci w mieszjkaniu przyjmowala i TYLKO kobiety,ale jakoś nie jestem przekonanan ,zeby mi sie posperawdzalo :roll: a przydałaby mi sioę wskazówka...szczególnie teraz zmienia się bardzo wiele w moim życiu.
2005 r./2006 r. - nos dr A. Krajewski- spartaczony ...
03.2010 r.- nos dr Skupin - jest duuuużo lepiej
03.2011 poprawka cz.chrzęstnej noska- trzymajcie kciuki;)

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 26 cze 2006, 10:40

Co do wrozki, to bala bym sie pojsc...nie chce znac przyszlosci :roll:
Ale za to cytam czasem horoskop na
http://horoskop.wp.pl/kat,15052,hdziennylista.html
Wybieram Joanne Stawinska i zazwyczaj sie sprawdza :shock: :D
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 01 sie 2006, 12:21

Bylam wczoraj u wrozki.
Mam taki metlik w gowie powiedziala mi bardzo duzo zeczy ktore sa prawda. Powiedziaa mi tez co mnie czeka w przyszlosci, no i tu jest to ale. Sama nie wiem co o tym myslec. Powiedziala ze to nie ten facet, ze to jeszcze nie ten. Ze dopiero wiekie uczucie mnie czeka. Powiedziala jeszcze ze dla ironii on mnie bardziej kocha niz ja jego.
Co wy o tym mysicie wiem ze taki wrozby nalezy z dystansem przyjmowac. Ale jednak psychika robi swoje :roll:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 01 sie 2006, 13:13

:roll: oj robi robi, mialam identyczna sytuacje, nie werzylam w to no bo jak przeciez kochalam tego mojego ...a tu prosze....juz razem nie jestesmy ....jest ktoś inny...i juz sama nie wiem czy wróżka miala racje czy po prostu tak sie los potoczył :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 01 sie 2006, 13:30

mojej siostrze podobnie wrozyla - ze wielka milosc jeszcze przed nia i ze spotka tego wlasciwego w swojej pierwszej pracy. i wiecie co ? sprawdzilo sie, przeszlo rok po ukonczeniu studiow poznala w pracy faceta z ktorym sie zareczyla pare dni temu :) moze cos w tym jest :)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 01 sie 2006, 13:39

mojej mamie wrozka kiedys powiedziala,ze ja bede miala ciezkie zycie,same krzyze przedemna i,ze bede miala bliznieta,z ktorych jedno bedzie kalekie.mialam chyba wtedy z 10 lat,ale tak mi sie to wtedy wbilo w pamiec ze pamietam te slowa do dzis.urodzilam synka,jest zdrowy,ale pamietam w ciazy balam sie,ze beda to blizniaki.i ze ta przepowiednia sie sprawdzi.dzisiaj juz o ty mnie mysle.nie uwazam zebym miala ciezkie zycie,nie ktorzy maja gorzej nie mam co narzekac.

balabym sie isc do wrozki nie chce wiedzic nic zlego.chyba nie znioslabym wiadomosci o tym,ze ktos moze zachorowac lub umrzec.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 01 sie 2006, 13:50

Mysle podobnie jak Ela. Boje sie wrozek a raczej tego, czego moglabym sie dowiedziec.
Kilka lat temu bylam jednak u wrozki-tarocistki, slynnej skad inad (autorka kilku ksiazek-Alicja Chrzanowska) i...pani bardzo pieknie mi to wszystko wyjasnilla. W skrocie to bylo tak: Nie ma co liczyc na zmilowanie boskie, przychylnosc gwiazd i pomyslnych wiatrow! Nalezy tylko brac sie do roboty i popracowac nad soba i swoim charakterkiem a raczej jego ulomnosciami a wszystko samo sie ulozy! Bo moje zycie zalezy ode mnie! Proste do bolu ale jakze prawdziwe!

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 01 sie 2006, 14:03

wiesz co iff to jest wlasnie to !wszytstko zalezy od nas samych!
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 01 sie 2006, 19:56

ja byłam u wróżki prawierok temu i natchnęła mnie niesamowicie pozytywną energią, wyszłam od niej i chciało mi się śmiac do wszystkich naokoło.Podniosła mnie na duchu w trudnym dla mnie momencie i powiem Wam, że polubiłam ją jako osobę. Główny wątek, który był dla mnie najważniejszy jeszcze się nie spełnił.Miał to być ten rok, lub ewentualnie następny, więc grzecznie czekam czy się sprawdzi.Ale kusi mnie by iść znowu.
Przychodzi do niej dużo osób, zadowolonych, że jej przepowiednie się sprawdzają, więc mam nadzieję że i moja się sprawdzi :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”