Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 09 sie 2006, 09:22

Też bym pojechała na Twoim miejscu...
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Awatar użytkownika
nadinn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nadinn » 09 sie 2006, 10:23

pewnie, że jedź!!!
studia na pewno skończysz po powrocie a gdy człowiek pomieszka trochę za granicą może lepiej dostrzec wady i zalety naszego pięknego kraju no i wogóle wszystko postrzega z trochę innej perspektywy a i przy okazji jest co wpisać w CV

Awatar użytkownika
ÂŚmieszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ÂŚmieszka » 09 sie 2006, 12:17

Radze jechać! :) W US sie nawet na budowie kase zarabia porządną. Poza tym jak Twój facet pojedzie sam, to może to sie dla Was źle skończyć... :? A koteczka nie da sie zabrać? Są jakieś badania weterynaryjne przed przewożeniem zwierząt... Nie wiem. Na pewno o Tobie nie zapomnie, zwierzątka to są wdzięczne Istotki :)

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 09 sie 2006, 12:38

koteczka nie moglabym wziasc chociazby z tego wzgledu, ze ona bardzo sie boi nowych miejsc, a ja tam nawet nie mialabym dla niej czasu, bo prace musialabym miec conajmniej 2.
Chyba sie zdecydowalam, bo tutaj mam jeszcze kredyt studencki do splacenia no i chcialabym zrobic poprawke cycuchow. jak mowiecie wszystkie ze mam jechac, to pewnie macie racje, podszkole jezyk, szkoda mi bedzie, ze nie skoncze studiow razem z przyjaciolmi. zaczelam juz pisac prace dyplomowa z moja promotorka i prawdopodobnie po dziekance promotr mi sie zmieni, tego tez sie obawiam, bo to wiadomo kazdy promotor ma swoje widzimisie i pewnie mase rzeczy musialabym pisac na nowo, mam tlyko nadzieje, ze nie cala prace :?
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 09 sie 2006, 13:59

lena, a nie możesz magisterki pisać 'zdalnie' (w USA) i przesyłać netem do porawek? mój promotor się wogóle nie wtrącał, chwalił i tylko przecinki wstawiał :lol: , książki też możesz wziąć ze sobą albo dosyłać sobie z Polski...

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 09 sie 2006, 15:50

hmmm, nie bralam takiej opcji pod uwage, nie mam pojecia czy bylaby taka mozliwosc, tylko to nie magisterka a na razie licencjat, ale pomysl jest swietny, moja promotorka jest za tym, zeby mlodzi wyjezdzali za granice jezeli tlyko maja taka opcje, wiec mam nadzieje, ze by mi pomogla :D ze tez ja na to sama nie wpadlam. Dziekuje bise
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 09 sie 2006, 19:23

licencjat? to jeszcze łatwiejsze...
powodzenia!!! (na tym drugim końcu świata :D)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 10 wrz 2006, 20:53

Właśnie zastanawiam się nad studiami i mam dylemat między kosmetologią, a pedagogiką
Zastanawiam się po czym są większe perspektywy znalezienia pracy
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
moggie
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: moggie » 10 wrz 2006, 21:25

Ja jestem po kosmetologii. Jak jest z pracą to powiem Ci za jakiś czas, bo jeszcze nie szukałam :) Niedługo będe bronić licencjat. Teraz idę na uzupełniające na dziennikarstwo , ale tak w ogóle to chciałabym być chirurgiem i chyba od przyszłego roku będę startować na lekarski :D W końcu raz się żyje!!Tylko jeszcze nie wiem, kto mnie będzie utrzymywał przez te parę lat studiów :roll:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 10 wrz 2006, 22:39

I jak jest po kosmetologii?? ciekawe studia??

Jeszcze mi po głowie chodzi socjologia i etnologia:roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”