gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Polska powinna dac po nosie Niemcom...oni zawsze sie slizgaja...gdzies w ostatniej minucie bramka dla nich...
U mnie na balkonie wywiesilam tu w Niemczech wielka nasza flage!!!! ....sasiedzi wlosi sa za nami ;-) ....wiec mam wsparcie....wszystko gotowe na jutrzejszy mecz.W Niemczech jutro chyba wszyscy beda siedziec przed tv!!!
-
cukiereczekPL
- TOP Beauty

-
Kontakt:
autor: cukiereczekPL » 07 cze 2008, 22:20
anne21 pisze:POLSKA!!!bialo-czerwoni!!!!
yyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a slyszalyscie ze w pewnym sklepie w pl - niewiem czy moge napisac w jakim
jak sie kupi plazme za 2600 to jak polska wygra jutrzejszy mecz to zwracaja kasiore za tv?!!!!!!!!!
maja pomysly...........chyba nie wierza w sukces polski

Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
anne21 pisze:mam nadzieje,ze dokopia troche niemcom
ja tez mam nadzieje, chociaz specjalnie nie licze na wygrana naszych...
niemcy to dobra druzyna, ale nie mialbym nic przeciwko temu, zeby ktos im spuscil lanie :mrgreen:
bedzie ciezko, ale moze damy rade ;-)
nawet jak bedzie 0:0 to bede sie cieszyc ;-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

cukiereczekPL pisze:jak sie kupi plazme za 2600 to jak polska wygra jutrzejszy mecz to zwracaja kasiore za tv?
rozumiem dlaczego...plazmy wychodza z obiegu....ja juz w tamtym roku na poczatku sie zastanawialam plazma czy lcd .... plazma za bardzo sie nagrzewa,odbija sie w niej swiatlo ze swieczek,lampek...odbicie jak w szybie...
Ale wierze w Polske....

i pomysly sprzedawcow!
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 07 cze 2008, 22:28
Anielicanrw pisze:Ale wierze w Polske....
ja nie

ale takie sa realia ...napewno nam dokopia

choc oczywiscie bede kibicowac PL

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

a slyszalyscie ze w pewnym sklepie w pl - niewiem czy moge napisac w jakim
jak sie kupi plazme za 2600 to jak polska wygra jutrzejszy mecz to zwracaja kasiore za tv?!!!!!!!!!
maja pomysly...........chyba nie wierza w sukces polski
Pewnie drobnym druczkiem jest gdzieś dopisane ,że ta frajda tylko do wyczerpania zapasów.... ;-) Troszeczkę znam te chwyty...
A co do meczu....Gdyby pod Grunwaldem Jagiełło nie wierzył w zwycięstwo ,szczęśliwy los i pomoc Boską ;-) ..nie złoilibyśmy Niemcom skóry.... :lol:
Więc nie chcę tu słyszeć o żadnym remisie....

..
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

misialeczek24 pisze:ja nie ale takie sa realia ...napewno nam dokopia choc oczywiscie bede kibicowac PL
no i dlatego do meczy pijemy piwko zeby widziec wszystko w kolorowych barwach.... :lol:
janko2 pisze:Więc nie chcę tu słyszeć o żadnym remisie....
jaki remis??? skopac tyleczki...moi sasiedzi jezdza od kilku dni z flagami na autach...a ja ze mieszkam najwyzej...mam najwiekszy balkon...to im walnelam piekna wielka flage Polski!!!!

-
Londyjka
- Specjalista Beauty

Anielicanrw pisze:U mnie na balkonie wywiesilam tu w Niemczech wielka nasza flage!!!!
odwazna jestes :lol: albo macie tam w niemczech tolerancyjnych ludzi. Jakbym w uk(gdzie maja swira na punkcie futbolu) powiesila swoja flage to mialabym szybe wybita.
zreszta oni miedzy soba sie zabijaja jak tylko ktos jest za inna druzyna...
jak cie zaczepia to pierwsze ci sie pytaja to czy lubisz futbol,o niczym innym praktycznie nie rozmawiaja...

to smutne
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
janko2 pisze:A co do meczu....Gdyby pod Grunwaldem Jagiełło nie wierzył w zwycięstwo ,szczęśliwy los i pomoc Boską ..nie złoilibyśmy Niemcom skóry....
ja bym tam wolala, zeby bardziej liczyli na swoje umiejetnosci niz na szczesliwy los czy pomoc boska ;-)
a jak sie ma umiejetnosci, to i los jest bardziej przychylny ;-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Teraz gra Portugalia z Turcja.... jestem za przystojniakami z Portugali i co??? wygrywaja 2:0

czyli ja zawsze kibicuje zwyciezca.... :-P
Tutaj kazdy z jakiego panstwa pochodzi a bierze udzial w euro 2008 wywiesza flagi...czasem wisza z jednego mieszkania dwie flagi rozne...bo polka z niemcem...turek z niemka..