Ale tego szpitala to ja nie polecam
Zrobilabym tam awanture, jak bym umiala mowic po niemiecku, albo oni po angielsku, no ale coz... Szkoda wogole gadac...
Moderator: Zespół I

virriel, ciesze sie bardzo, ze z mama wszystko w porzadkuvirriel pisze:Moja mama jest juz w domku![]()
![]()
![]()
Czuje sie super
![]()
rosniebeata-malgorzata pisze:Sam jak widze czuje sie wysmienicie , a jak bebe ?
cukiereczekPL pisze:Samanthii, na drugiej focie na tej stronie wygladasz jak madonna hihihihi -
nie bedzie nudno !!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1336.gifPoli pisze:" O K***a" - zazdroszcze jak cholera , mnie na nastepne wakacje wyciagaja na taki rejsik , ale italia, grecja itd... i jakos nie widzi mi sie w tamte rejony, boje sie, ze bedzie nudno
wpolczuje renatko .... :| ...mnie okradziono raz w zyciu, w Amsterdamie... ...i wiem, co to znaczyRenata1 pisze:A mnie dzis okradziono!!!

do madonny jak byla mloda piekna jedrna i tylko podobna bo jak na moj gust to jestes od niej mamciu Sam ladniejsza!!!Samanthii pisze:
cukiereczekPL napisał/a:
Samanthii, na drugiej focie na tej stronie wygladasz jak madonna hihihihi -
...mam nadzieje,ze jednak nie tak do konca...
(inaczej przestane chodzic na silke...![]()
)
No wlasnie, mi sie zawsze kojarzyły te rejsy ze starymi ludzmi, wylegajacymi sie przy basenie, smażącymi sie jak kurczaki na roznieSamanthii pisze:
moja znajoma byla wlasnie na rejsie ; wlochy, grecja ,chorwacja - i wrocila mega!
Obrazek
(...nie wybieraj tylko najdrozszego statku, bo trafisz na seniorow...)