Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lut 2009, 17:43

Ale awatar masz niezły :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 04 lut 2009, 20:06

cukiereczekPL,
Ja bym chciala miec Eurosilicony, 400 ml, profil wysoki, ale to Dr zadecyduje co jest dla mnie najlepsze, a konsultacj mam w dniu operacji. Chcialabym miec takie pelne D.

Samanthii, Nic sie nie martw, wszystko sie ulozy, nie stresuj sie teraz, mysl o swojej malej ksiezniczce,

Londyjka, Gdy czytam Twoje posty, jestem pewna, ze bedziesz cudowna, najlepsza pod sloncem mama dla swojego dziecka, juz teraz tak bardzo je kochasz, ze boisz sie, ze nie bedziesz dla niego zbyt dobra, ale uwierz mi, bedziesz najlepsza.

A co do zostawania i opieki nad innymi dziecmi, to ja zazwyczaj po 2 godz bylam wykonczona i zastanawialam sie jak mozna wytrzymac z takimi malymi wredotkami caly dzie, teraz sama jestem mama, mam bardzo energiczne i rozbiegane dziecko, nikt z nim nie chce na dluzej zostawac, a dla mnie to sie jakies takie dziwne wydaje, bo wg mnie moze i jest szybki, ale taki kochany, ;)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 lut 2009, 21:37

Samanthii pisze:poza tym, plany mi sie troche popieprzyly ...i nie mam nikogo na chrzestna i chrzestnego mojej malej ,kochanej coreczki
Tez mialam ten problem z synem :? Mialo zostac w rodzinie ale z X powodow chrzestnymi zostali moja przyjaciola i dobry kolega ;)
cukiereczekPL pisze:Londyjka napisał/a:
nie wiem,byc moze ze swoim jest inaczje niz cudzymi...
pewnie ze inaczej... ja z cudzymi dziecmi nie wytrzymywalam 2 godzin mialam taakiego nerwa...
Podpisuje sie pod tym 8-) Swoje a cudze to niebo a ziemia ;)

Renata1 W dniu Twojej operacji sa urodziny mojej corci :-D Bede trzymala kciuki 8-)

Jakiegos lenia mam dzisiaj :doubt: No i za duzo zjadlam a mialam byc na diecie :evil: Ta pogoda tak mnie przybija, chyba poczekam do wiosny z tym odchudzaniem :|
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 04 lut 2009, 22:03

renusia, Dzieki wielkie, mam nadzieje, ze wzystko sie uda. Zaczynam juz zbierac inf o kantorach, itp. A co do jedzenia i diet, to u mnie jest tak, gdy jestem w pracy to mam diete, bo zabieram ze soba jedynie pomarancze lub jablko, po powrocie przesypiam caly dzien i jem tylko jeden posilek, ale jak zostaje w domciu i nie pracuje, to nadrabiam niestety. Masz racje, oby do wiosny.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 04 lut 2009, 22:35

Wiecie co dzis jakis facio mial problem do mojego meza,jechal przed nim samochodem,moj maz zmienil pas i go wyprzedzil,a jemu sie to nie spodobalo... :roll: wiec na swiatlach wysiadl z samochodu i leci do mojego meza,szarpie za klamke ,ale drzwi mial zablokowane od srodka,no to on jak by nigdy nic kopnal mu w lusterko tak ze az polecialo na srodek skrzyzowania! :o maz chcial za nim leciec ale on uciekl szybko do auta i zwial pasem dla autobusow...masakra...Zglosil na policje bo udalo mu sie spisac choc ciut nie kompletny nr rejestracyjny...watpie czy cos z tym zrobia...az strach pomyslec co mogl by zrobic gdyby drzwi nie byly zablokowane...[/i]
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 04 lut 2009, 22:41

misialeczek24, Hej wspolczuje, al teraz jest wszedzie duzo wariatow, szok.... Dobrze, ze nic gorszego sie nie stalo. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 04 lut 2009, 22:43

Renata1, masz racje wariatow nie brakuje,niestety :?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 lut 2009, 22:56

Renata Bedzie dobrze 8-) Juz niedlugo witaj w klubie cycolinek ;)
Misia :o masakra!!! To sie w glowie nie miesci! Palant jeden, mama nadzieje ,ze go jednak znajda. Wspolczuje mezowi, biedny musial byc zly jak cholera :oops:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 04 lut 2009, 22:58

misialeczek24, agresja sie szerzy :?
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lut 2009, 14:32

renusia pisze:Wspolczuje mezowi, biedny musial byc zly jak cholera
oj byl i to jak...
Moj maz tez sie czesto wkurza na innych kierowcow ale bez przesady!!!Ale od wczoraj stwierdzil ze nie warto sie denerwowac bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi...
Kurcze wczoarj suchy dzien zero sniegu deszczu nic ,a dzis znowu pieknie sypie snieg,uwielbiam snieg,przypomina mi dom,Pl ;) Od rana pada i juz sporo napadalo ...zastanawiam sie co znowu bedzie na drogach..i o ktorej moj maz wroci z pracy bo mielismy dzis na zakupy jechac :evil:
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”