Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 lut 2009, 15:41

misialeczek24 pisze:wiec na swiatlach wysiadl z samochodu i leci do mojego meza,szarpie za klamke
ojejku jaki swir... szok..
ale takich powalencow nie brakuje...
mnie ostatnio wymijal na trzeciego jakis wsciekly typ, malo co na czolowe nie wjechal komus bo mu sie nie podobalo ze jade wolno, ale chyba nie widzial kamery i ograniczenia do 40.... hm...

swiat pelen wariatow.....
Renata1 pisze:cukiereczekPL,
Ja bym chciala miec Eurosilicony, 400 ml, profil wysoki, ale to Dr zadecyduje co jest dla mnie najlepsze, a konsultacj mam w dniu operacji. Chcialabym miec takie pelne D.
aha... super, z 400 to D smialo bedzie 8-)
ja z 345 mam DD czasami E..
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lut 2009, 19:08

moj maz juz ponad godzine jedzie do domu :evil: ale jestem zla !!!Z zakupow nici :evil: przez ta pogode!!!! caly czas pada snieg i grad wrrrrrrrrrrrrrrrr :x
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 05 lut 2009, 20:35

misialeczek24, u nas w firmie tak przezywali dzisiaj ten snieg...a ja sie smialam ze prawdziwego sniegu nie widzieli...
A co do zachowania tamtego kierowcy to niestety Ci irole sa nienormalni i ciagle nacpani wiec ja zawsze ich omijam szerokim lukiem...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 05 lut 2009, 23:54

cukiereczekPL, A jaka mialas wyjsciowke, bo ja mam pod biusyem 74, a w biuscie 83, i z jakiej firmy masz zelki, bo rozmiar rozmiarowi nie rowny. Kurcze obym nie przesadzila, bo nie chce wygladac jak cycolinka. :-D
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 06 lut 2009, 08:36

cukiereczekPL, A jaka mialas wyjsciowke, bo ja mam pod biusyem 74, a w biuscie 83, i z jakiej firmy masz zelki, bo rozmiar rozmiarowi nie rowny.
hm... ja mialam takie wymiary jak ty wlasciwie, tylko w biuscie 82.
pewnie ze roziar rozmiarowi nie rowny ;) ale jak ja tu czytam juz tyle o rozmiarkach to mi sie wydaje ze wiecej ci wyjdzie niz D ale to chyba dobrze ;)

jakie macie plany na weekendzik moje drogie?
bo mnie zlapalo przeziebienie i chyba przekoczuje te dni w lozeczku :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 06 lut 2009, 08:36

misia mój kolega miał kiedyś podobną sytuację w Polsce ale nie miał zablokowanych drzwi, koleś go wyciągnął za fraki z samochodu i zaczął bić po twarzy :/
co prawda stało się to na jakiejś małej drodze, gdzie byli tylko oni i żadnych świadków ale kto wie o czym myślał ten koleś co rozbił lusterko Twojemu mężowi
niestety świrów nie brakuje a Twój mąz bardzo dobrze robi blokując drzwi

mój chłop zawsze się wpycha gdzie tylko jest miejsce, trąbi na ludzi i wyzywa... strasznie tego nie lubię, kto wie czy ktoś mu nie przyłoży kiedyś :/

teraz ludzie jeszcze bardziej zdenerwowani tą pogodą, oni nie mają zimówek, nie są wogóle przygotowani na śnieg bo od 17 lat nie widzieli takiej zimy
ten kraj wogóle nie ma odśnieżarek a cały zapas żwirku (czy jak to się nazywa) zużyli już dawno, jak przysżły pierwsze mrozy

ja lubię tę pogodę ale dziś jak na złość muszę iść na autobus, kawał drogi do przystanku a ja nie mam ocieplanych butów :(
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 lut 2009, 13:58

Faktycznie ta pogoda normalnie sparalizowala zycie tutaj :roll: Troszke sniegun a oni juz wariuja,fakt na tych oponach nie da sie jezdzic,,,Ale oni nawet nie umieja w normalna pogode jezdzic stad teraz tyle problemow...
Pojechalismy wczoraj z mezem do TKMAXXA a sklep zamkniety z powodu pogody :o wiecie co to w polsce chyba cala zime powinny byc sklepy zamkniete :badgrin:
Dzis narazie nie pada ,slicznie swieci sloneczko ale snieg lezy ;) mam nadzieje ze po poludniu nie bedzie padac :roll: Bo znowu mojego miska czeka kilku godzinna podroz do domu :evil:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 06 lut 2009, 14:08

a u mnie wiosna :badgrin: jezdze sobie na skuterku :badgrin:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 06 lut 2009, 14:09

u mnie śniegu nawaliło niezle i nadal pada aż mi sie nie chce nosa wynurzyć ale ide z moją niunia troszke na śnieżek bo jeszcze nie miała okazji widzieć go bo ma dopiero roczek ale bedzie miała ubaw hihi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 lut 2009, 19:42

U nas tez snieg sie trzyma a chodniki niczym nie wysypane,dzisiaj sie przewrocilam bo chcialam wyminac jedneo pana,3 razy pytal mi sie czy wszystko wporzadku. na szczescie upadlam na kolano. Ale rzadko teraz wychodze na pieszo przez te warunki pogodowe.

Misialeczek- trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi.
My kiedys zostalismy oszukani o kase,facet nam reszty nie oddal na targu,widac,ze to byl jakis gnojek ale moj facet jest taki,ze rzadko popusci i wezwal policje, i final taki,ze facet musial nam oodac kase i sobie na targu siary narobil,bo nikt sie za nim jako swiadek nie wstawil,nawet jego sprzedawca obok. Trzeba uwazac na targach i dawac wyliczone pieniadze.
Ale dobrze ze twoj maz spisal nr i chc podac na na policje, trzeba tych gnojkow ukrocic bo im sie wydaje,ze wszystko im wolno...

Dzisiaj odebralam lozeczko, kupilism tez bujany fotelik i taka matke co dzidzius lezy i u gory jest karuzelka- niedawno bylo takie cos wklejone tutaj. Ciesze sie i ogladam to wszystko i "pokazuje" Maji hihi ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”