Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 06 lut 2009, 15:44

A teraz pytanie do tych dziewczyn ktore niedlugo wychodza za mąż albo juz sa po:
Tak sie zastanawiam kiedy zrobic sesje fotograficzna w plenerze.....przed slubem w kosciele czy moze lepiej po ceremoni???? Slub mam latem wiec jest dlugo jasno ale nie wiem czy to nie bedzie klopot dla gosci, bo beda musieli czekac na pare mloda :?
A wy jak myslicie???
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 06 lut 2009, 17:53

doma1982 pisze: Slub mam latem wiec jest dlugo jasno ale nie wiem czy to nie bedzie klopot dla gosci, bo beda musieli czekac na pare mloda :?
A wy jak myslicie???
ja się mogę wypowiedzieć jedynie z perspektywy goscia ;) mam nadzieję, ze to też się przyda ;)
dla mnie sesja po ceremonii jest lekko nietaktowna.. goście sami jadą do sali gdzie odbędzie się wesele i czekają - bo generalnie póki para młoda się nie zjawi nie rozkreci się imprezka ani tym bardziej posiłki/przekąski - bo nie wiem, chyba jest taki zwyczaj czy coś ;)
moim zdaniem plenery powinien być po weselu. nieelegancko tak wychodzić/ulataniać się z własnego ślubu :roll:
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 06 lut 2009, 18:48

ja planuję ślub na wrzesień i spiweramy się o to ciągle
mówię, że chcę w innym dniu sesję, żeby wszytsko zrobić na luzie, bez pośpiechu a mój narzeczony się upiera, ze w inny dzień nie będziemy już tak ładnie wyglądać i to już nie będzie to samo bo to w inny dzien a nie w dzień ślubu...
ja zdecydowanie wolałabym inny dzień ale nie wiem jak to wyjdzie
moja siostra z mężem na salę weselną dotarła po sesji - dla mnie to dizwne było, bo goście na nich czekali
na kilku weselach na jakich byłam para młoda przyjechała po ceremonii na salę weselną, były życzenia, obiad, pierwszy taniec a potem jechali na godzinkę czy półtorej na sesję
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 06 lut 2009, 18:53

tOOsia pisze:na kilku weselach na jakich byłam para młoda przyjechała po ceremonii na salę weselną, były życzenia, obiad, pierwszy taniec a potem jechali na godzinkę czy półtorej na sesję

dla mnie to takie trochę.. fajnie że daliście już prezenty, chwilowo róbcie sobie co chcecie a my jedziemy robić wypasione zdjęcia.. :roll:
ale to moje zdanie :badgrin:
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 06 lut 2009, 19:47

doma1982, ja jak zamawiałam fotografa, to umówiłam się na zdjęcia w plenerze 3 dni po ślubie. Ślub mam w sobotę, a plener we wtorek. Tak chyba najlepiej, przynajmniej wypoczniesz ;) Mi takie rozwiązanie zaproponował właśnie fotograf, co bardzo przypadło mi do gustu. :-)
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 06 lut 2009, 22:34

foxxia pisze:ja jak zamawiałam fotografa, to umówiłam się na zdjęcia w plenerze 3 dni po ślubie. Ślub mam w sobotę, a plener we wtorek.
Super rozwiązanie,bo w ten dzień ..znaczy się we wtorek będziesz mogła poczuc sie jak prawdziwa gwiazda....
Foxxia mogę Ci już gratulować.... :p
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 06 lut 2009, 22:40

Dzięki janko2 ;)
Będę miała okazję pobiegać w sukni ślubnej nie tylko na ślubie i weselu :badgrin:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 07 lut 2009, 01:50

Ja planuje zrobic tak jak foxxia. W dzien slubu i tak jest sie zestresowanym i ja nie widze sensu w robieniu zdjec standardowych na szybkiego i w strachu zeby nie pobrudzic sukni albo nie popsuc fryzury. My bedziemy mieli fotografa w kosciele a sesje w plenerze 3-4 dni po weselu :-) jak bedziemy wypoczeci . A zeby wygladac tak jak w dniu wesela pojde do tego samego fryzjera i kosmetyczki ;)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 07 lut 2009, 21:46

doma1982 pisze:A teraz pytanie do tych dziewczyn ktore niedlugo wychodza za mąż albo juz sa po:
Tak sie zastanawiam kiedy zrobic sesje fotograficzna w plenerze.....przed slubem w kosciele czy moze lepiej po ceremoni???? Slub mam latem wiec jest dlugo jasno ale nie wiem czy to nie bedzie klopot dla gosci, bo beda musieli czekac na pare mloda :?
A wy jak myslicie???
Ja mialam sesje w plenerze przed ceremonia slubna :p
Wydaje mi sie ze to bylo najlepsze rozwiazanie przy temperaturze okolo 35 stopni. :badgrin:
Po slubie tez bylo kilka fotek .

Dla mnie plan robienia zdjec (pare dni )po slubie- wydaje sie dosc sztuczny.
Jednak dzien slubu to najwaznieszy dzien i wlasnie ten moment nalezy uchwycic ( nawet z tym nerwowym , niepewnym byskiem w oku)

Doma, a co do gosci to chyba moga sobie troche na was poczekac ;)

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 07 lut 2009, 22:02

Ja mam sesje po ceremoni slubnej. A to dlatego, ze sluby w dani sa tylko rano, od 9 do 12.
Ja mam o 11, wiec ceremonia slubna najpierw a po niej sesja, a impreza dopiero ok 16 . wiec wszytsko bedzie na spokojnie a goscie nie beda czekali ;) . Takze planuje dwie rozne kiecki i dwa makijaze, pierwsze na ceremonie i sesje a drugie na impreze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”