Moderator: Zespół I

ja się mogę wypowiedzieć jedynie z perspektywy gosciadoma1982 pisze: Slub mam latem wiec jest dlugo jasno ale nie wiem czy to nie bedzie klopot dla gosci, bo beda musieli czekac na pare mloda :?
A wy jak myslicie???

tOOsia pisze:na kilku weselach na jakich byłam para młoda przyjechała po ceremonii na salę weselną, były życzenia, obiad, pierwszy taniec a potem jechali na godzinkę czy półtorej na sesję
Super rozwiązanie,bo w ten dzień ..znaczy się we wtorek będziesz mogła poczuc sie jak prawdziwa gwiazda....foxxia pisze:ja jak zamawiałam fotografa, to umówiłam się na zdjęcia w plenerze 3 dni po ślubie. Ślub mam w sobotę, a plener we wtorek.

Ja mialam sesje w plenerze przed ceremonia slubnadoma1982 pisze:A teraz pytanie do tych dziewczyn ktore niedlugo wychodza za mąż albo juz sa po:
Tak sie zastanawiam kiedy zrobic sesje fotograficzna w plenerze.....przed slubem w kosciele czy moze lepiej po ceremoni???? Slub mam latem wiec jest dlugo jasno ale nie wiem czy to nie bedzie klopot dla gosci, bo beda musieli czekac na pare mloda :?
A wy jak myslicie???