Dzialanie tabletek Vamea

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 lip 2005, 16:00

Monisia a może będziemy się rzucać na mężczyzn w miejscach publicznych????
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... ki%202.gif
oglądajcie fakty jak zaczniemy brać tabletki......możecie usłyszeć taki komunkat... "Dwie niebezpieczne napastniczki erotomanki zastraszyły całą Polske... jedna działa na terenie śląska po Warszawe, druga atakuje nadmorskich turystów....." :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 31 lip 2005, 17:09

Ja właśnie zaczełam branie vamei ponad dwa tygodnie temu, wprawdzie mam problemy z regularnością, ale raczej mi się udaje brać.

Co do efektów to trudno stwierdzić, nie wiem czy przypadkiem teraz nie mam takiego objawu psycholigicznego, że mam większą ochotę na seks. Do tej pory po pigułkach anty miałam problem z podnieceniem, niby mi się chciało, ale doznania nie takie.

Teraz nie wiem czy te efekt vamei, ale zdecydowanie mi lepiej idzie :wink:

Wadą tego leku jest jego upierdliwe branie (6 tabl. dziennie przez pierwszy miesiąc) no i jego dostepność - w warszawie w większości aptek na zmówienie. Najtaniej jest jednak w aptekach internetowych, unika się wtedy dziwnych spojrzeń :wink:

Farmaceuci nie do końca wiedzą co to jest, ja jak poszłam po odbiór moich piguł, sympatyczny farmaceuta zapytał mnie czy to preparat witaminowy :lol: zamurowało mnie, myślałam że padnę ze śmiechu ale nie wyprowadzałam go z błędu tylko odpowiedziałam, że zdecydowanie coś w rodzaju witaminek.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 01 sie 2005, 13:43

odczuwalny efekt jest podobno po trzech tygodniach,ja widziałam ten lek we wszystkich aptekach w hipermarketach,a na ulotce pisze dwa razy dziennie :?

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 01 sie 2005, 17:13

tak dwa razy dziennie po trzy tabletki - w sumie 6 dziennie przez pierwszy miesiąc, później raz dziennie 3 tabl. jako podtrzymywujący efekt.

Ja powiem szczerze nie widziałam w hipermarketach, a próbowałam go kupić w kilku aptekach, i w niektórych nie wiedzieli co to jest, a w innych tylko na zamówienie.

Może się rozpowszechni trudno powiedzieć - działa tylko na kobiety z niedoborem tlenku azotu, w innym przypadku efekt żaden.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 01 sie 2005, 17:17

agatapas pisze:
Ja powiem szczerze nie widziałam w hipermarketach
nie w hipermarketach,tylko w aptekach mieszczących się w hipermarketach,przeważnie w każdym jest apteka...

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 01 sie 2005, 20:20

aa nie zrozumiałam :lol: ja omijam te piękne apteki w hipermarketach szerokim łukiem (przynajmniej te w mojej okolicy), bo niestety na niektórych lekach mają tak wysoką marże, że naprawdę sie opłaca zamówić w innej aptece i poczekać jeden dzień, a czasem ma się 10 do 20 zł w kieszeni. Mam swoje sprawdzone apteki w wawie z dobrymi ceniami.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 24 sie 2005, 00:12

podbijam temat,są jakieś wieści :roll:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 24 sie 2005, 12:44

Dolaczam sie do Pauli :)
:!: czy ktoras z was zaczela uzywac vamei :?:

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 24 sie 2005, 13:12

A powiedzcie mi bardzo duze sa te tabletki? Bo ja jak narazie zrezygnowalam.. od dziecinstwa mam problem z polykaniem lekow..:( zadnych kapsolek nie polkne;(
Calimero

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 24 sie 2005, 23:24

ja się ostatnio tez nad tymi cudownymi tabletkami zastanawiam... właśnie, warto?
cycuchy od Kubasika - grudzień'05 :)
wypełnienie doliny łez - w trakcie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”