Uśmiechnij się! cz.1

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Jusstine
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jusstine » 23 sie 2005, 22:18

(Absolutnie nic nie mam do blondynek :wink: )

List matki blondynki do syna:

Kochany synu!

Piszę do ciebie tych kilka linijek, żebyś wiedział, że do ciebie piszę. Więc jeśli otrzymasz ten list, to znaczy, że dobrze do ciebie dotarł. Jeśli go nie otrzymasz, to poinformuj mnie o tym, to wyślę go jeszcze raz.
Ostatnio ojciec przeczytał w pewnej ankiecie, że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu, dlatego przeprowadziliśmy się dalej. Dom jest wspaniały. Jest tu pralka, chociaż nie jestem pewna, czy jest sprawna. Wczoraj włożyłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.
No ale cóż, pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu padało tylko 2 razy. Pierwszy raz padało 3 dni, drugim razem 4. Jeśli chodzi o tą kurtkę, którą chciałeś, wujek Piotr powiedział, że jeśli ci ją wyślę z guzikami, które są ciężkie, to będzie drogo kosztowało, więc oderwałam guziki i włożyłam je do kieszeni.
Ojciec dostał pracę. Jest bardzo dumny, ma pod sobą jakieś 500 osób. Kosi trawę na cmentarzu.
Twoja siostra Julia, ta, która wyszła za swojego męża, wreszcie urodziła. Nie znamy jeszcze płci, dlatego ci nie powiem jeszcze, czy jesteś wujkiem, czy ciocią. Jeśli to dziewczynka, twoja siostra chce nazwać ją po mnie, ale to będzie dziwne nazywać swoja córkę "mama". Nie widzieliśmy za to wujka Izydora, tego, który umarł w tamtym roku...
Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć z auta. Jeśli będziesz się widział z Małgosią, pozdrów ją ode mnie. Jeśli jej nie będziesz widział, nic jej nie mów.

Twoja mamusia Krysia

P.S. Chciałam ci włożyć parę groszy do listu, ale zakleiłam już kopertę.

:lol:

Awatar użytkownika
Jusstine
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jusstine » 23 sie 2005, 22:29

Awatar użytkownika
Jusstine
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Jusstine » 23 sie 2005, 22:38

Jeszcze jeden link, tym razem dla mężczyzn. Niewielu ich tu jest, ale co tam:

Test na koncentrację :lol: :

http://www.nemarow.com/media/1/20050112-Thetest-uk.swf

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 27 sie 2005, 17:06

Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu. Marzyła tylko o jednym Przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację za którą musiała się tyle nalatać .
Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień. Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz. I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało. - Bzzz bzzz... -Szepnęła Komarzyca -Bezy bezy -odparł Kornik To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym. Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące. I wtedy zaczęły się trudności. Świat stanął przeciw nim. Postanowili zalegalizować związek. Rodziny odwróciły się od nich a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci odrzuceni od reszty społeczeństwa. Niedługo później urodziło się dziecko.... Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara przed którą wszyscy będą uciekać...
- Dziecko, które tylko rodzice będą kochać....
Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców.....
tak narodził się ...
...
...
...
KOMORNIK

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 27 sie 2005, 20:50

kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Sarka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Sarka » 27 sie 2005, 21:41

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 27 sie 2005, 21:49