Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
majamajamaja, kawa przecież rozbudza a drineczek wyluzowuje
Poza tym kolega - maratończyk z resztą po takowym prysznicu popija browarek i też sobie chwali brak zakwasów.
Daj znać, czy na Ciebie działa takowa metoda
Pozdrawiam
czas jest bezwzględnym rzeźbiarzem ludzi ...
14.11.2007 Dr. Skupin okrągłe 400hp MENTOR pod mięsień
Sportowcy, czy jak wspominasz ow kolega maratonczyk to zakwasów wyzbyli sie dawno - ja polecam masaz, wygodne skarpety (a nawet jak masz mozliwość zakupu i jest to faktycznie praca gdzie się nalazisz - zakup podkolanówek profilkatycznych Sigvaris )
23.02.07 -
Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova
no prosze, ile sposobow! Od strzykawek raczej uciekam, wiec do zylki to raczej nic nie zaaplikuje.
Nachodzic sie nie nachodze, tylko bola miesnie karku i ramion, bo ciagle cos zdejmuje i wieszam. Jestem ciekawa, na ile mi to piwko pomoze.
Ja ćwicze sporo ( cztery razy w tygodniu) zakwasy mam prawie po każdym treningu ale delikatne.Najważniejsze to po ćwiczeniach porządnie się porozciagać i ciepła kąpiel albo sauna.