Jak mija nam dzień? cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.4

Post autor: marta2454 » 28 paź 2009, 10:44

hej!!!u mnie dziś też szaro i ponuro ,a ja już po porannej kawusi podczytuje forum bo moje dziewczynki oglądają Shreka po raz setny :roll: :roll:
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
aldi090
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: aldi090 » 28 paź 2009, 13:13

hello :-D
a u mnie dziś pięknie, słonko nawala :-D
czekam tylko do 16ej i mykam do domku :-D bo jutro wolne :-D
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu...
http://emoty.blox.pl/resource/100.gifna pewno Bromahttp://emoty.blox.pl/resource/100.gif

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 28 paź 2009, 13:36

ja jestem załamana znów..cholerka nie moge znalezc pracy mimo ze zlozylam okolo 40 CV :x ile mozna czekac :evil: zadzwonili z 2 miejsc, poszlam na rozmowe i ... na tym sie skonczylo...mam dosc :cry:
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
aldi090
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: aldi090 » 28 paź 2009, 13:43

koniec roku w poszukiwaniu pracy jest ciężkim okresem... :powodz
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu...
http://emoty.blox.pl/resource/100.gifna pewno Bromahttp://emoty.blox.pl/resource/100.gif

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 28 paź 2009, 13:48

a który okres jest dobry?? szukam juz od x czasu i nie wiem co jest ze mna nie tak ..idzie sie załamać..tym bardziej ze szukam w sklepach w galeriach a nie na stanowiskach niewiadomo jakich... :cry:
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 28 paź 2009, 15:57

dzagaaa moze czas zaczac szukac na lepszych stanowiskach :p
tak powaznie mowiac, to rzeczywiscie ciezko jest sie gdzies zalapac teraz :roll:

sama sie martwie, bo mam umowe jeszcze pol roku i martwie sie ze moga mi jej nie przedluzyc, a wtedy bedzie ciezko mi znalezc cos na podobnym stanowisku :(
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 28 paź 2009, 16:04

dzaga , nie jest tak cięzko z pracą - ja przynajmniej od poł roku nie mam żadnych problemów z jej podjęciem , pracowałam w dwóch pracach jednocześnie w banku i jako ph - niestety mój bank zamknąl rynek kredytow konsumenckich i poszły zwolnienia grupowe, naszczęscie sytuacja nie była tragiczna , bo miałam drugą stabilną pracę - ale postanowiłam ją zmienić na lepszą , pracę znalazłam w 3 dni i przez 3 tygodnie ciągnęłam 3 etaty - bo w jednej byłam na okresie wypowiedzenia, w drugiej wzięłam urlop ,a w 3 nową się wdrażałam -postanowiłam w miedzy czasie poszukać lepszej pracy jako ph - i zmieniłam przedstawicielstwo dla jednej firmy na inną - dziś znów mam dwie pracę, ale na bieżąco składam cv ;)) a poza tym siedzie dziś w pracy :] i mam dość dobry humor ;)
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 28 paź 2009, 16:16

nikoletko moze i tak... ale jak sie patrzy na ogloszenia to ofert na przedstawicieli handlowych jest najwiecej. Nie kazdy sie do tego nadaje i nie kazdy chce. Nie mowiac o firmach, ktore czesto zatrudniaja na wlasna dzialalnosc gospodarcza lub za tak ciezka prace placa marnie, albo w ogole nic nie wyplaca.
Nie sztuka jest znalezc sobie "jakas" prace i zapelnic po pachy CV. Raczej wazne zeby tak dobierac prace, zeby wszystko dalo logiczna calosc.
Nie zawsze tak sie da, ale probowac trzeba.
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 28 paź 2009, 16:23

Vodia pisze:nikoletko moze i tak... ale jak sie patrzy na ogloszenia to ofert na przedstawicieli handlowych jest najwiecej. Nie kazdy sie do tego nadaje i nie kazdy chce. Nie mowiac o firmach, ktore czesto zatrudniaja na wlasna dzialalnosc gospodarcza lub za tak ciezka prace placa marnie, albo w ogole nic nie wyplaca.
Nie sztuka jest znalezc sobie "jakas" prace i zapelnic po pachy CV. Raczej wazne zeby tak dobierac prace, zeby wszystko dalo logiczna calosc.
Nie zawsze tak sie da, ale probowac trzeba.
no cóz , ja uważam ,że lepsza ''jakaś'' praca niż żadna ... bezczynność mnie osobiście doprowadziła by do szaleństwa -hmmm a cv można tak skonstruować ,żeby odpowiadała pod danego przyszłego pracodawcę
poza tym mając '' byle jaką pracę '' ,można szukać jakiejś innej lepsze -pamiętajmy są rożne drogi do sukcesu.. :roll:
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 28 paź 2009, 18:35

problem w tym ze nawet byle jakiej pracy nie moge znalezc..np w takich sklepach..dla mnie to nie jest szczyt marzen ale poki studiuje musze probowac na takich stanowiskach..najbardziej chcialabym w banku, bo to w sumie w kierunku moich studiow..ale co? mam wejsc do banku i zaproponować siebie jak w doswiadczeniu mam kelnerke, hostesse i sprzedawce? nie pomysla ze jestem smieszna? :-? a ty Nikoletko na jakim stanowisku pracujesz i jak znalazlas te prace? jako ph sie nie nadaje niestety..
dr.Kolasiński.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”