gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Kamila
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
anima zycze powodzenia i duzo dobrego samopoczucia.....trzymaj tak dalej, pozdrawiam Kamila :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.
-
szyszunia
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
anima60 pisze:Ja nie robiłam jeszcze żadnej operacji, ale planuję. Powieki.
Na razie poprawiam sobie samopoczucie zabiegami mniej inwazyjnymi i uważam, że to jest piękne, że można poczuć się lepiej, poprawiając nieco swój wygląd.
Mój "stary" mąż podśmiewa się ze mnie kiedy wracam do domu posiniaczona i obrzęknięta po zabiegach i straszy, że źle skończę, ale mnie chce się żyć i mam planów jeszcze na sto lat, chociaż jestem już grubo po czterdziestce.
zycze powodzenia i oby bylo wiecej takich ludzi na swiecie jak ty

-
agafijka
- Rozmowna Beauty

Anima oby jak najwiecej kobiet bralo z Ciebie przyklad

i niekoniecznie wszystkie musza poddawac sie zabiegom odmladzajacym, ale niech kazda ma taka chec zycia, odwage, dobre samopoczucie, potrzebe dbania o siebie i szukania drogi do pelnej samoakceptacji, niech lubi sama siebie i bedzie zadowolona z tego, ze zyje- jak TY

applau bbrawa
co lenistwo robi z czĂâÂłowiekiem.....
-
anima60
- Rozmowna Beauty

Dziękuję, jesteście kochane - od dawna utwierdzacie mnie w przekonaniu, że warto coś robić dla swojego wyglądu.
Jak byłam młoda akceptowałam u siebie wiele wad np nieduże piersi, chude nogi i in., ale odkąd na mojej twarzy pojawiły się "objawy smutku", postanowiłam z tym skończyć. Przecież ja kocham życie, a moja twarz zaczęła temu przeczyć.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Jola
- Przyjaciel Beauty

Anima :D
jestem jak najbardziej za :D Tak trzymaj :D
Bardzo lubie jak ludzie dbaja o siebie ,dzieki temu dobrze sie czuja ,maja chec do zycia i milo jest przebywac w otoczeniu osoby zadbanej i zadowolonej

Z ludzi zadowlonych z siebie emanuje radosc :D
Co do tematu postu to zgadzam sie,ze jest to nowe zycie .Nowe zycie sie zaczyna z chwila kiedy czlowiek staje sie wolny od kompleksow ,znikaja rozne ograniczenia.Pojawia sie nowa jakosc zycia :D
-
lena83
- Rozmowna Beauty

ja operacje bede miala dopiero w lipcu o ile dobrze pojdzie ale juz sama swiadomosc ze sie na nia zdecydowalam odmienila mnie. male piersi a w zasadzie ich brak to jest od 7 lat moj najwiekszy zyciowy koszmar

nie dawalam sobie z tym rady, juz wybieralam sie do psychologa ale od kiedy postanowilam zrobic sobie operacje wszystko zaczelo sie zmieniac, wiem ze jeszcze duuuuzo czasu do najszczesliwszego dnia w moim zyciu ale juz czuje sie nakrecona , pelna energii, nawet rzucilam palenie (palilam 6 lat, nawet 2 paczki dziennie)zaczynam dbać o siebie pije soczki i lepiej sie odzywiam, no i chyba juz jestem troche pewniejsza siebie, a co to dopiero bedzie jak juz zrobie sobie cycuszki

:D czuje sie wreszcie szczesliwa i z niecierpliwościa odliczam dni :D
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Oj Lenka dobrze piszesz z tą energią życiową PDT_02 Ja przez kilkanaście ostatnich lat przy każdym zakupie ciuchów byłam zdołowana, że nie mogę sobie kupić takiej bluzki jaka mi się podoba( bo podobają mi się ogromniaste dekolty). Odkąd podjęłam decyzję o operacji, a stało się to pół miesiąca temu( dzięki temu forum) czuję się tak nakręcona- nie wspomnę, że mojemu misiaczkowi cały czas nawijam o forum i o cyckach - pokazuje mu zdjęcia cycorków z neta i każe wybierać, które ładniejsze

Niczym się nie przejmuję- nawet tym, że mam małe cycki :) bo wiem, że wkrótce to się zmieni PDT_08 Ach jakie życie może być piękne mając tak cudną perspektywę przed sobą :) :) Już się nie mogę doczekać tej cudownej metamorfozy :lol: Jutro konsultacja u Skupina i potem zobaczymy.....
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
sorceress
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
Ja też jestem jeszcze przed operacją i tak jak gracja-prawie nie przejmuję się swoimi udami, bo wiem, że niedługo się zmienią :) Żałuję tylko, że rozpoczynam naukę na nowej uczelni przed operacją. Jeśli wszystko się uda, to po liposukcji na pewno będę bardziej pewna siebie, zadowolona z siebie, wreszcie będę kupować spodnie z uśmiechem na twarzy :) Już nie mogę się doczekać :)
dr StaĂĆÂączyk - powiĂĆÂŞkszanie piersi - 26.10.07 -275cc okrĂâÂągĂâÂłe HP
dr StaĂĆÂączyk - liposukcja ud - 19.10.05
-
agafijka
- Rozmowna Beauty

faktycznie, pewnosci siebie po udanej op przybywa na pewno......

u mnie efekt jeszcze nie ten, ale i tak czuje sie lepiej :)
co lenistwo robi z czĂâÂłowiekiem.....
-
angelika
- TOP Beauty

lena83 pisze: wiem ze jeszcze duuuuzo czasu do najszczesliwszego dnia w moim zyciu ale juz czuje sie nakrecona , pelna energii, zaczynam dbać o siebie pije soczki i lepiej sie odzywiam, no i chyba juz jestem troche pewniejsza siebie, a co to dopiero bedzie jak juz zrobie sobie cycuszki

:D czuje sie wreszcie szczesliwa i z niecierpliwościa odliczam dni :D
dokladnie przezywam to tak samo..oprocz tego ze gadam o tym jak najeta wszystko na cycki przeliczam to ciagle chodze usmiechnieta...nie wiem czy wszystko sie uda ale taka czuje ekscytacje mam tyle energii ciekawe co to bedzie jak moje kompleksy sie skoncza

bede gonic jak z mtorkiem w dupce :lol: