ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: ostatnio ogladany film....cz2.

Post autor: iff » 04 kwie 2010, 19:53

Almodovar - wszystko jak leci uwielbiam! Nie mam ulubionego filmu - wszystkie mi sie podobaja ale " Drzace cialo" i "Wszystko o mojej matce" widzialam juz kilka razy i jeszcze pewnie kilka zobacze.

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 06 kwie 2010, 09:40

iff pisze:Almodovar - wszystko jak leci uwielbiam! Nie mam ulubionego filmu - wszystkie mi sie podobaja ale " Drzace cialo" i "Wszystko o mojej matce" widzialam juz kilka razy i jeszcze pewnie kilka zobacze.
zgadzam sie! ogladalam kilka razy "wszystko o mojej matce" dobry film
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 06 kwie 2010, 09:42

wczoraj ogladałam "wyspa tajemnic" swietny film, super muzyka, trzyma w napieciu i zaskakuje na końcu-nic nie jest takie jak się wydaje...polecam!!!!
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 06 kwie 2010, 20:06

Ostatnio nie najnowszy ale bardzo wzruszający August Rush. Taka trochę baja dla dorosłych. Nie chciało mi się po niego sięgać, aż braku laku... i zostałam oczarowana. Chłopczę się popłakało, ja też bliska łez. Warto mieć nadzieję i robić to, w co się wierzy. Polecam szczerze. Dążmy do spełnienia marzeń mimo wszelkich niedogodności. Mam teraz fazę na filmy do płakania (giggle
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 08 kwie 2010, 08:37

byłam na "Kwiat Pustyni" książka piękna, film cudowny... po wyjsciu z kina szkoda komentarzy innym slowa nic dodac nic ujac,tym ktorzy nie czytali badz nie ogladali goroco polecam! Film trwa ok 2,5godziny ale czas tak szybko leci...

A1980
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: A1980 » 10 kwie 2010, 22:57

polecam film " Wyspa Tajemnic" z Leo di Caprio - cały film bez nudy, zakończenie inne od spodziewanego- ogólnie bardzo dobry film.
oglądałam ostatnio 2 smutne filmy na podstawie tej samej historii morderstwa dziewczynki.Oba polecam.
"The girl next door" oraz "An american crime"
(większość filmów oglądam na http://www.seans24.pl" onclick="window.open(this.href);return false; rozłączając i włączając neta przez co obchodzę limit czasowy filmów za darmo)

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 11 kwie 2010, 08:51

Obejrzalam wczoraj "Bekarty wojny" ...Tarantino jest specyficzny...akurat wczoraj jakos chyba nie bylam w nastroju na takie filmy...i krwawe i troche brutalne. Mieszane mam uczuacia i nie wiem czy jestem na tak czy na nie. Ale warto zobaczyc.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 kwie 2010, 08:59

Dziewczyny ićcie na Kwiat Pustynie [oparty na faktach] Piekny,ale smutny film.
http://kino.dlastudenta.pl/film/Kwiat_pustyni,6732.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 12 kwie 2010, 14:39

"Nieproszeni goście"z 2009 roku - trzymający w napięciu thriller,koniec szokujący..... :)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 kwie 2010, 14:44

Annetta pisze:Ola a ja znam stronke gdzie ogladam nowe flmy za darmoche (giggle i nie trzeba ich sciagac (rofl
Jedyny mankament to to ze po 40-50 minutach ogladania filmu-film sie zatrzymuje i trzeba zrobic przerwe czasem 35 minut i oglada sie dalej.

Dla nas to idealne rozwiazanie (bo do kina to teraz nie za szybko sie wybierzemy-no chyba ze corenka)

to sa dwie strony- moze sie Wam przydadza (rofl

http://www.kino.pecetowiec.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.maxikino.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Aha zobaczylam Dom zly-mieszane uczucia mam co to tego filmu, jakis niesmak poo nim pozostal (speechless
Anetta bardzo Ci kochana dziękuję (kiss

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”