Ale masz to szczęście, że się nie musisz malować, bo i bez tego zabijasz

A co do zabrudzonych tuszem soczewek to tez tak mam, ale coś za coś, okularów nie cierpie i nie chce nigdy więcej nosić! Przejrzałam caly ostatni wątek ze zdjęciami i w oczy rzuciły mi się oprócz Meyd

:D jeszcze ewaewa( świetny rock'n'rollowy klimat zdjęc, az zatęsknilam za czasami gimnazjum i liceum, kiedy potrafilam spakować się w kilka minut i jechać na drugi koniec Polski na koncert albo festiwal, piękne czasy- poza tym Ewa jak na swój taki tryb życia, jaki prowadzisz, wyglądasz świetnie i najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie częściowy dekamuflaż-A dr Łątkowski też się spisał!!), zdjecia marty- masz strasznie słodką urodę, wyglądasz jak laleczka i dobrze nawet w wałkach

, drugiej Marty z nocy poslubnej, no ale one są już profesjonalne, wyglądają jak reklama bielizny z górnej półki, myśle, że sprawdziłabyś się w modelingu, no i Headie- zjawiskowo wyglądasz na tych fotkach, typowa słowiańska uroda w takim wydaniu dzisiaj to rzadkość;) No a zdjęcia mary mają w sobie coś magicznego, to sie po prostu nazywa talent:)Poza tym praktycznie wszystkie dziewczyny mają rewelacyjne figury;) Pozdrawiam serdecznie wszystkie