How the politics can stop immigration in this case
Have a good reflexion....
Moderator: Zespół I

a moje oba porody byly swietne:)..ale zgadzam sie z gagą...nie kazdemu to samo sczescie przynosi...tak jak kazdy lubi co innego ubierac, jesc itd tak wiele jest roznych ludzi ze wiele jest rzeczy ktore przyniosa im szczescie...i moja mala uwaga..szczescie trzeba onalezc w kazdej sytuacji...mam 2 dzieci i jestem szczesliwa..co nie znaczy ze np szczescia nie przyniosly by mi np podroze dookola swiata gdybym ich nie miala..tu chodzi o dana sytuacje i zawarte w niej priorytety...gaga nie ma dzieci i rozumiem..moze dazy by byc zdrowa, dosc do czegos, nalozyc firme ,spelnic sie w karierze czy nawet puszczaniu bakow (sorki gagablondi 222 pisze:domyslam sie ze Gadze chodziło o porod![]()
bo mnie on rowniez przeraza
Obojetnie co bys nie powiedziala fakty sa faktami, tak po to jestesmy kobietami, tak jest swiat skonstruowany, ale to nie znaczy ze zmuszam kogokolwiek do rodzenia.GAGA pisze:Kamila co Ty możesz wiedzieć o tym co innym rzynosi szczeście na tej ziemi??
nie wwzystkim to samo.
i Ty tak niby tolerancyjna osoba takie farmazony głosisz.
nie mówiłam do końca co czuje w kontekscie ciąży i całej tej otoczki ale o to prosisz.
więc po prostu czuje obrzydzenie jak widzę kobietę w tym stanie.i może niektórych to obrazi ale guzik mnie to obchodzi- mnie obrażawasz stosunek do tego że ktoś może tego nie chceć.
dla mnie forma przychodzenia dzieci na świat jest po prostu nieludzka.
i nie zamierzam się dłużej dochodzić z osobami które nie wiedzą tego że jednamu szczęście daje to a drugiemu co innego.....
wszystkie dzieciate myślą że jużnajwiększą mądrość świata posiadły.....szkoda słów.
chodzilo rowniez o ciaze, wlasnie tego kobiety sie boja tzw. "znieksztalcenia"blondi 222 pisze:domyslam sie ze Gadze chodziło o porod![]()
bo mnie on rowniez przeraza

cyryl-bea pisze:no to zes mnie rozwalila na lopatki hahahaKamila pisze:To ty to powiedzialas i nazwalas hmmmblondi 222 pisze: czy maja sie czuc wobec tego jak odrzut z eksportu ?![]()
![]()
Taka kobieta bedzie na pewno nieszczesliwa i niespelniona, nic i nikt tego nie zastapi, przykre, ale prawdziwe
w dole po prawej na kompie jest zegarek po kliknieciu dwa razy, jest data i wskazuje ona na to ze jest 21 wiek :D
a ty mowisz jak moja prababcia
jak ktos naprawde ma taki silny innstynkt, to idzie do domu dziecka adoptuje malucha i po sprawie, nie msi do tego celu przechodzic tego co w tym calym interesie jest najmniej przyjemne znaczy "mekki w bolach przy porodzie "
Właśnie o to chodzi, a dziewczyny odbierają prawo do głosu w tym temacie Donowi i Kamilo, bo są facetami....blondi 222 pisze:chyba w tym problem , kazdy inaczej postrzega swoje szczescie ,
dla jednego szczesciem bedzie posiadanie dzieci . dla drugiego nie...
i tyle ... przy odrobinie tolerancji i zrozumiena łotwo to zrozumiec i uszanowac
Kamila pisze:[Kazdy dokonuje wlasnego wyboru, ale moja opinia jest taka, ze najwieksze szczescie to dzieci ( na stare lata tylko one sa cenne ), no chyba ze strzelisz sobie w leb, aby tego nie doczekacosci)
:lol:
:lol:
kate pisze: Cyryl niestety nie dla każdej kobiety jest po sprawie. Niektóre nie mogą adoptować dzieci z przyczyn od nich niezależnych.
Wkurza mnie, że mówicie (nie wszystkie) o produkowaniu dzieci, maszynach do dzieci, inkubatorze itp.
.
cyryl-bea pisze: jezeli zas kobieta zachodzi w ciaze rok po roku w haslem na ustach "... bo Bog tak chcial ..." " jakos to bedzie ...." to wybacz ale tu zgodze sie z wypowiedziami ze jest to glupota, egozm w stosunku do nowego zycia, i czyto zwierzecy instynkt ssaka, produkcja a nie macierzynstwo itp
angelika pisze:[taak dzieci...a jesli one sie odsuna wyjada za granice..przeciez tez tak bywa... ile jest takich samotnych staruszkow...dzieci sa szczesciem...ale nie rodzimy ich dla siebie lecz swiata niestety...one musza isc swoja droga..i niestety tak jest ze na starosc o babciach rodzicach juz nie pamietaja tak czesto....maja swoje zycie i nim zyja...niestety czesciej tak juz jest..ze rzadko sa oparciem dla rodzicow...