Sabrina znalazlam na stronce jakies sportowe menu kandydata na miesniaka i napisane jest ze koktail proteinowy 240 kal./
http://www.kfd.pl/redukcja-dt-82815.html/page__st__20" onclick="window.open(this.href);return false;
I tyle mysle ze moze miec .,..dziewczyna co mi go wymieszala z mlekiem mowi ze od niego nie utyje haha.
U mnie postura tez bez zasadniczych zmian.
Nogi owszem twarde sie zrobily ale i galaretami nigdy nie byly ,natomiast rece dalej lataja i mysle ze beda latac ..chyba ze plastyka ramion to by bylo rozwiazanie.
I tylek tez sie nie chce zaokraglic uwypuklic na stale tylko dopiero jak zepne.
Ile to trzeba czasu zeby miesien powstal.
Normalnie jakbym miala kase to te operacje plastyczne korca ach korca.
Podciagnelabym miesnie na tylku nicmi moze siluette ,skore pod pachami wyciela,brzuch odessala cycki tez podciagnala i bylabym jak nowka niesmigana
Jedno co dobre to zero rozstepow i zasadniczo cellulitu juz nie ma.Jak sie scisnie to cos tam moze widac ale na pierwszy rzut oka skorka gladka.
Robie tymczasem foty ..a obfotografuje sie dokumentnie jak juz osiagne swoj cel.Wtedy wstawie porownawczo wiecej
jak bylo a jest
Ps Ile lat ma ta Hudson?
kolanka owszem ladnie sie odchudzily ,mowie o tym ze nie zostal nadmiar skory po schudnieciu.
Geba ma ladniejsza ta tlusciejsza.
Babina ja tam twoch metod odchudzania komentowac nie chce ...ale dla mnie to glupota glodzic sie i przeczyszczac nie wiadomo z czego.Choroby sie tylko jakiej nabawisz a twoj zoladek to juz pewnie dawno zrujnowany po tych sokach .
Heh byl artykul ostatanio na onecie o takich co w ogole nie potrzebuja jesc tylko natchnieniem zyja...ty sie do nich zapisz.:)
Clipboard01 01.08.11.jpg