Niebieska,to samo mialam wczoraj tu napisac,ale juz mi sie nie chcialo.
Mialam spora przerwe w cwieczeniach bo 2 tyg wyjazdu,potem tydzien po przyjezdzie ale nie chcialo mi sie isć.
Sporo schudłam w pasie,bo spodnie zrobily sie bardzo luzne.
Teraz sie zmierzyłam to tu, gdzie jest pepek stracilam 5 cm!!! W tali 2 cm teraz mam 67,a nawet takie 66 w biodrach tylko 1 cm-mam 98 noo moze 97.5 jak bym tak sie uparła.wiec powolutku cialo sie zmienia. Teraz najbardziej zalezy mi zeby je ubić,bo niestety jest galaretka,tym bardziej ze chudnę. Jem wszytko na co mam ochote,bo diety dla mnie to meczarnia i nie jestem w stanie na zadnej wytrwać dluzej jak jeden dzień

chodze na okrąglo głodna i tylko mysle kiedy przyjdzie pora jedzenia. Na Dukanie wytrzymalam tydzień i schudłam chyba 30 deko bo jadlam wiecej niz normalnie,a niby według zalecen Dukana.
Teraz jeszcze zmierzylam sie na kosciach nad biodrami i zaluje ze tego wczesniej nie zrobilam bo tam sporo schudlam i dla tego spodnie sa luzne.
Dalej chodze na silownie z czego bardzo sie ciesze,bo samo chudniecie w naszym wieku jest dla skóry juz niedobre.
wkurzalam sie ze przez miesiac na silowni nic nie schudlam,a okazalo sie ze mimo iz przestalam chodzic cialo chudło!!!
Musze wyjać na widoczne miejsce wage do mierzenia tkanki miesniowej bo cholerka ciagle zapominam sie zwazyć.Dzis juz zjadlam sniadanie wiec moze jutro.
ALE JESZCZE COS WAZNEGO ZAUWAZYLAM!!!
Podobno w naszym wieku zaczyna zanikac talia i wiecie ze tez to zauwazylam. Ona znika,bo sie kurczymy.
Zauwazylam pare miesiecy temu w trakcie mycia zebów,ze mam juz inna talie.nie taka dluga jak mialam kiedyś.
Odcinek od piersi do kosci biotrowych tych ponizej pepka zmienia sie u kobiet i mezczyzn w naszym wieku.
Robi sie krudszy bo siada kregosłup. Wszyscy to wiemy ze na stare lata czlowiek sie kurczy,staje nizszy.
Zawsze sie zastanawialam gdy bylam duzo mlodsza dlaczego "dziadki" -faceci w wieku powyzej 45 lat nosza tak smiesznie wysoko paski od spodni?
Kiedys popatrzylam na mojego znajomego i o matko,pasek ma prawie pod cyckami!! i kapnelam sie juz czemu.
To nie oni paski tak zapinaja tylko siada kregosłup i klatka piersiowa jest co raz blizej pępkka!!! Masakra jak to paskudnie wyglada.
Jezeli kobieta tyje w pasie,do tego siadzie jej juz kręgosłup i talia zrobi sie krótsza,to jeszcze bardziej robi sie
szersza w talii. BARDZO TRZEBA PILNOWAC WCIECIA W PASIE!!! i ćwiczyc brzuszki,miesnie skośne,ale najwazniejsze,rozciagać kręgosłup wieszając sie z ręce na jakims drązku. Ja sie wieszam pod schodami w salonie bo ma taki drążek