Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
widzialam tego playboya. fotki naprawde piekne ale jej piersi pozostawiaja wiele do zyczenia... jakies takie... sama nie wiem... jakby za blisko, za wysoko, sutki patrzace ku gorze...
:) naprawde ladne fotki... sliczne! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! :) Ale tak jak mowi mara na niektorych fotkach jej piersi wydaja sie byc jakos tak wysoko :? Moze ma krotki ten odcinek klatki piersiowej?
no prosze! wreszciue ktos jej zrobil gustowne zdjecia!! mnie sie podobajabardzo,ale takiego biustu bym nie chciala- czy ktos wie moze jaki ona ma rozmiar implantow ?? bo jak mi takie wyjda....
mara pisze:widzialam tego playboya. fotki naprawde piekne ale jej piersi pozostawiaja wiele do zyczenia... jakies takie... sama nie wiem... jakby za blisko, za wysoko, sutki patrzace ku gorze...
ja tam bym wolała aby moje były tak wysoko jak jej a nie tak nisko jak są. I dlategonie powiem chyba nic złego na temat jej piersi, a tylko to że wcale nie są takie duże ak ona umie je wyeksponować.
No i całkiem fajna ta Doda na tych fotkach... Cycki tez "si"... ja tak jak Aneta 1981 nie będe się doszukiwać wad, właśnie ze względu na to co aktualnie posiadam;)
no cóż paula, prawdę powiedziawszy gdzyby to zdjęcie nie było w temacie o dodzie to chyba bym nie skojażyła. Po przypatrzeniu sie mogę napisc tylko tyle że oczy ma podobne nic więcej. hihihi
A ja stwierdzam, że jej piersi wcale złe nie są. No i tak jak wcześniej Mara pisała - wielkie też nie.
Sesja bardzo ładna - Doda ma teraz fajny kolor włosów - ciemne pasemka na blondzie.
A to zdjecie niżej Nigdy bym nie zgadła kto to jest. Ciekawe ile miała wtedy lat
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....