TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: ullrike » 09 lip 2012, 14:14

ale podpasione ramiona sa tez przeciez apetyczne .Nie uwazacie ze taka obfitsza kobiecosc jest tez sexi?
Wylacznie duze brzuchy sa niefajne ,ale ogolna puszystosc ksztaltow mnie np nie razi.
Gdy jest brzuch wiekszy od cyckow do tego zwisajaca dupa i chude nogi ...wtedy tak,to tragedia ktora ciezko ukryc.

czyli Ulla da sie ..:) obym tej zimy nie przytyla.

Awatar użytkownika
aall
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aall » 09 lip 2012, 15:26

ullrike pisze:Gdy jest brzuch wiekszy od cyckow do tego zwisajaca dupa i chude nogi .
Moj antytyp urody kobiecej (lipssealed Do tego jeszcze dorzucilabym tluste i za szerokie plecy/bary i podbrodek jak u proboszcza (lipssealed
"Wszystko zawsze dobrze sie konczy. A kiedy tak nie jest, to znaczy, ze jeszcze sie nie skonczylo..." :)

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 lip 2012, 16:15

ullrike pisze:.Nie uwazacie ze taka obfitsza kobiecosc jest tez sexi?
Ula, jedno zdjątko na którym sie dobrze wygląda /w okresie otyłości/ wiosny nie czyni. Przykład: w czasie pobytu w Dubaju /nawet jeśli się sobie wtedy podobałaś/ wygladałaś na o dobrych parę lat starszą niż teraz, nawet kiedy załozyłaś falbanki i inne fru-fru co to niby miały zakrywać 'balerony'.
Ja u siebie na zdjeciach widzę wszystko i to mnie czasem motywuje do tego, zeby... nie żreć. Osobiscie tylko w takie odchudzanie wierzę. Ostatnio się naigrywałysmy z kolezanką, która pracuje w aptece, z batoników na odchudzanie (rofl
Otyłość nigdy nie jest wg mnie fajna, a opasły brzuch jest po prostu tragiczny, dlatego wolę kobiety z szerszymi biodrami, bo im sie brzuch pieknie na biodrach naciąga, oczywiście dupa wtedy nie może wisieć i musi to wszystko być proporcjonalne - wtedy gruszka lepsza jest niż jabłko
Ramiona poddyte też nie są ani trochę apetyczne - kiedy patrzę na swoje obecne z cellulitem i te sprzed paru kilogramów, nie mam wątpliwości, które są bardziej seksi.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 lip 2012, 16:40

Ullrike,czekam na przesylke.Facet pewnie dopiero dzis wysłał,bo w piatek zamówiłam. Napisz jak sie czujesz po tych tabletkach. Dziewczyny jezeli cialo jest ubite,to nawet jak jest pare kg wiecej to jest ok. Jędrna duza pupa,jedrne uda,jedrne ramiona.....Osoba szczupła z galaretowatym ciałem to koszmar.Moje uda takie sie zrobily i cale cialo jakies takie miekkie,rzadkie!!Jezu jeszcze rok temu taka nie bylam. zrobiła mo córka fotki oblesnie wygladam. Waga niby nie duza bo 59 kgale wszytko zaczyna wisieć i nagle w tali z 68 zrobilo mi sie 72 cm!!!Talia zanika (headbang
Czekam na tabletki i musze jakos sie zmusić do silowni.Najgorsze u nas na siłce jest to ,ze nie ma konkretnego trenera,który by powiedzial co,jak,ile. Wchodze i cwicze co mi sie podoba (dance
Ullrike napisz o tabletkach jak sie czujesz.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 09 lip 2012, 17:21

Sabrina po jednej kapsulce przed snadaniem to ja kompletnie nic nie czuje .Zaraz lykne druga i polece do klubu.
jesli nic po niej nie poczuje ,mysle ze bede brac po 3 albo 4 dziennie,
bo tyle niby wolno,...tym bardziej ze to nie sa moje pierwsze prochy.A podobno dzialaja najlpiej gdy jest to pierwszy spalacz w zyciu.
Na ciebie to moze poskutkuja i dwie jak niczym do tej pory sie nie wspomagalas.
Moje cialo tez galaretowate z wierzchu ,pod spodem wyczuwam miesnie ale skora po nich lata mocno zgalareciala .
Lecz to nic ,wierze ze za pol roku bardzo sie to zmieni ,jesli tylko znow nie popadne w lenistwo.
Chcialabym kupic jeszcze guam,i postosowac go w sierpniu ,bo jade na 10 dni do sanatorium to mialabym tam czas na takie wlasnie dopieszczanie skory zewnatrz.

animka kochana ,chyba wstwie jednak fotki:)
bo wg mnie to jak bylam grubsza wygladalam bardzij kobieco a teraz bardziej sportowo ..i taka to roznica.
Ale oczywiscie ze szczuplejszym byc jest lepiej i ladniej,nie kwestionuje.W koncu po to sie czlowiek spina i cos ze soba robi ,bo nie chce wygladac jak worek na smalec..

jeszcze PS
sabrina co ty nad talia ubolewasz??
chciabym miec te twoje 72 cm .,.co nigdy miec nie bede:)
mnie ubylo moze z 5 cm
na tych szczuplych zdjeciach mam 78 cm...i jest git ,bo mnie jeszcze chwalicie:):P

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 lip 2012, 20:49

Ja n igdy nie ralam zadnych wpomagaczy,wiec moze na mnie cos podziala,ale wiem jak to jest,ze od samych tabletek sie nie schudnie,wiec musze przynajmniej na bieznie sie zmusic. Chodze niby od paru dni po 25 min i ma nadzieje ze mi nie przejdzie ochota.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 09 lip 2012, 23:04

ullrike pisze:
jeszcze PS
sabrina co ty nad talia ubolewasz??
chciabym miec te twoje 72 cm .,.co nigdy miec nie bede:)
mnie ubylo moze z 5 cm
na tych szczuplych zdjeciach mam 78 cm...i jest git ,bo mnie jeszcze chwalicie:):P
mam podobnie, beztaliowcem jestem cholera, a 74 to mam w najlepszych czasach, mimo małej wagi.
a gdybym się upasła to wypisz wymaluj ja :
ullrike pisze: Gdy jest brzuch wiekszy od cyckow do tego zwisajaca dupa i chude nogi ...wtedy tak,to tragedia ktora ciezko ukryc.
.
Dobrze chociaż że kiedym szczupła to w miarę przyzwoicie się te proporcje układają.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 lip 2012, 21:30

Nie chcę się tu wymądrzać w tym wątku, ale Anima ma rację: ukryć się nie bardzo ukryje. Poza tym fotę "ukrywającą" średnio zaawansowany człowiek potrafi zrobić. Prawda jest banalna:utuczony brzuch widać i fatalnie wygląda. Ale problem wielu w Was jest taki, że nie ma siły, która zmusiłaby Was do zmiany sposobu jedzenia. Nie da się jeść dużo i trzymać sylwetkę jak się ma tę 50. No nie da. Tobie Ula jedzenie po prostu sprawia dużo przyjemności, Ty to lubisz. ja bym w życiu nie wsunęła na raz dwóch paczek np ptasiego mleczka na raz. Tak że ćwiczenie i jedzenie wydaje mi się średnio sensownym zajęciem. Może lepiej polubić swój brzuch i korzystać z przyjemności jedzenia?

Mnie wystarczy aqua aerobik 3 razy w tygodniu. Jem normalnie (to jest więcej niż przedtem plus codziennie jakieś słodycze). Ale jakbym wsunęła słoik nutelli czy codziennie paczkę czekoladek to guzik by było na sylwetce te ćwiczenia widać. No i radzę Wam jednak część drogi do pracy na piechotę odbywa. Daje efekt . Reczę.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 10 lip 2012, 21:46

a ja bym tam wsunęła, 2 paczki ptasiego mleczka na raz ,nie widzę w tym żadnego problemu
ale nie jem ,bo i tak już mam ,dupsko jak czołg a brzuch większy jak cycki
chyba zacznę chodzić z kijkami do pracy

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 lip 2012, 21:52

Racja, jak widzę czasem na imprezach ile kobity potrafią zjeśc, to ja za tydzień bym tego nie pomieściła. Na wakacjach było wszystko za friko. Każdy nakładał po trzy razy na talerz (no) .Po dwóch dniach sie opanowałam ale od samego arbuza miałam brzuch dwa razy wiekszy niż normalnie.
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”