Moderator: Zespół I
No akurat Mara to nie jest dziwne- znam mnóstwo ludzi, dla których Sylwester to utrapienie a nie święto i spędzają go przed telewizorem lub koło godziny 23 idą spać :Dmara pisze:ja nie lubie sylwestra, wiem to dziwne. nie lubie sie bawic kiedy ktos mi kaze a taki powod, ze jestem o rok starsza to nie powod do swietowania dla mnie. no kurde taki mam feler... nie wyobrazam sobie, ze moglabym wydac mase kasy na kiecke, bal i przygotowania a na tym balu i tak pan staszek, obcy czlowiek ze stolika nr 13 bedzie mi sie darl o polnocy do ucha, obmacywal i chuchal do ucha, ze bla bla bla wszystkiego naj... do tego oblalby mi kiece szampanem i wogole..
dlaczego zaraz aspoleczna(???)-kazdemu podoba sie co innego.... ...na pewno w gronie tylu znajomych nie bedziesz sie nudzila- [smilie=yellowcolorz4_pdt_18.gif]mara pisze:... nie wyobrazam sobie, ze moglabym wydac mase kasy na kiecke, bal i przygotowania a na tym balu i tak pan staszek, obcy czlowiek ze stolika nr 13 bedzie mi sie darl o polnocy do ucha, obmacywal i chuchal do ucha, ze bla bla bla wszystkiego naj... do tego oblalby mi kiece szampanem i wogole...
:lol: No niezle... ...tylko,ze ja ide ze znajomymi(najlepszymi jakich mam!)i z mezem-z ktorym mam zamiar sie bawic-a nie z jakims oblesnym panem staszkiem-http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1336.gif
W odroznieniu od innych-kocham ten stres przed Sylwestrem(juz teraz nie mysle o niczym innym!!! :lol: i ogladam wszystkie kiecki...)-uwielbiam sie stroiic i szykowac na imprezy!!!!!!!!!!!!wiem, jestem aspoleczna. tego sylwka tak samo jak poprzedniego spedzam w domu- mam dom otwarty dla wszystkich znajomych, ktorzy planow nie maja. mieszkam przy samej starowce, wiec lokalizacja jest atrakcyjna bo o 12 mozna wyjsc na stary rynek. w zeszlym roku mialo byc 8 osob a zrobilo sie 18, zarcia moje kolezanki zrobily tyle, ze mialam na 2 dni po sylwku, bawili sie kulturalnie i sprzatanie trwalo nazajutrz tylko 1h. zyc nie umierac.

nie bedziecie duzo pily?MonisiaPP pisze:Mara kochanie! Mozemy z Val przyjechac? 8) Tez cos upieczemy! Dobra rybke znad morza przywieziemy! Nie bedziemy duzo pily! 8)