Jak i gdzie spedzacie Sylwestra?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 gru 2005, 11:27

ja nie lubie sylwestra, wiem to dziwne. nie lubie sie bawic kiedy ktos mi kaze a taki powod, ze jestem o rok starsza to nie powod do swietowania dla mnie. no kurde taki mam feler... nie wyobrazam sobie, ze moglabym wydac mase kasy na kiecke, bal i przygotowania a na tym balu i tak pan staszek, obcy czlowiek ze stolika nr 13 bedzie mi sie darl o polnocy do ucha, obmacywal i chuchal do ucha, ze bla bla bla wszystkiego naj... do tego oblalby mi kiece szampanem i wogole...
wiem, jestem aspoleczna. tego sylwka tak samo jak poprzedniego spedzam w domu- mam dom otwarty dla wszystkich znajomych, ktorzy planow nie maja. mieszkam przy samej starowce, wiec lokalizacja jest atrakcyjna bo o 12 mozna wyjsc na stary rynek. w zeszlym roku mialo byc 8 osob a zrobilo sie 18, zarcia moje kolezanki zrobily tyle, ze mialam na 2 dni po sylwku, bawili sie kulturalnie i sprzatanie trwalo nazajutrz tylko 1h. zyc nie umierac.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 11 gru 2005, 11:48

mara pisze:ja nie lubie sylwestra, wiem to dziwne. nie lubie sie bawic kiedy ktos mi kaze a taki powod, ze jestem o rok starsza to nie powod do swietowania dla mnie. no kurde taki mam feler... nie wyobrazam sobie, ze moglabym wydac mase kasy na kiecke, bal i przygotowania a na tym balu i tak pan staszek, obcy czlowiek ze stolika nr 13 bedzie mi sie darl o polnocy do ucha, obmacywal i chuchal do ucha, ze bla bla bla wszystkiego naj... do tego oblalby mi kiece szampanem i wogole..
No akurat Mara to nie jest dziwne- znam mnóstwo ludzi, dla których Sylwester to utrapienie a nie święto i spędzają go przed telewizorem lub koło godziny 23 idą spać :D
Ja mam to szczęście, że jako jedna z nielicznych w Sylwka zarabiam a nie wydaję :D ( tzn. kreację co roku kupuję nową, ale inwestycja zawsze się zwraca :wink: )
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 gru 2005, 11:49

mara pisze:... nie wyobrazam sobie, ze moglabym wydac mase kasy na kiecke, bal i przygotowania a na tym balu i tak pan staszek, obcy czlowiek ze stolika nr 13 bedzie mi sie darl o polnocy do ucha, obmacywal i chuchal do ucha, ze bla bla bla wszystkiego naj... do tego oblalby mi kiece szampanem i wogole...
:lol: No niezle... ...tylko,ze ja ide ze znajomymi(najlepszymi jakich mam!)i z mezem-z ktorym mam zamiar sie bawic-a nie z jakims oblesnym panem staszkiem-http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1336.gif
W odroznieniu od innych-kocham ten stres przed Sylwestrem(juz teraz nie mysle o niczym innym!!! :lol: i ogladam wszystkie kiecki...)-uwielbiam sie stroiic i szykowac na imprezy!!!!!!!!!!!! :oops:
wiem, jestem aspoleczna. tego sylwka tak samo jak poprzedniego spedzam w domu- mam dom otwarty dla wszystkich znajomych, ktorzy planow nie maja. mieszkam przy samej starowce, wiec lokalizacja jest atrakcyjna bo o 12 mozna wyjsc na stary rynek. w zeszlym roku mialo byc 8 osob a zrobilo sie 18, zarcia moje kolezanki zrobily tyle, ze mialam na 2 dni po sylwku, bawili sie kulturalnie i sprzatanie trwalo nazajutrz tylko 1h. zyc nie umierac.
dlaczego zaraz aspoleczna(???)-kazdemu podoba sie co innego.... ...na pewno w gronie tylu znajomych nie bedziesz sie nudzila- [smilie=yellowcolorz4_pdt_18.gif]

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 gru 2005, 11:58

wlasnie, dlatego wole zorganizowac cos we wlasnym gronie a nie isc na bal z obcymi ludzmi, bo tak niestety najczesciej sie dziej. sam, fajnie masz, ze twoi znajomi chodza z wami na bale ale moi albo nie lubia tego jak ja albo nie maja kasy by dac minimum 500zl od pary+ alkohol+ przygotowanie...
ja tam sie ciesze, ze jest jak jest bo moja kumpela przyniesie cala blache jablecznika najlepszego pod sloncem.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 11 gru 2005, 12:02

Mara kochanie! Mozemy z Val przyjechac? 8) Tez cos upieczemy! Dobra rybke znad morza przywieziemy! Nie bedziemy duzo pily! 8)
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 11 gru 2005, 12:04

mara PDT_Love_08 :D ja też nie lubie bali :D

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 11 gru 2005, 12:18

no i widzisz mara co sobie narobiłaś :lol: :lol: teraz całe forum bez pomysłow Sylwestrowych zwali Ci sie na głowe ....haha ja może też bo planów narazie nie mam :roll: :lol: :lol: :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 gru 2005, 12:24

MonisiaPP pisze:Mara kochanie! Mozemy z Val przyjechac? 8) Tez cos upieczemy! Dobra rybke znad morza przywieziemy! Nie bedziemy duzo pily! 8)
nie bedziecie duzo pily?
buahahahah... dobry kawal... ale jakbyscie mialy na serio ochote to zapraszam wszystkich co nie maja pomyslu na sylwka... choc z tego co wiem, to val i moni sie bawia w zakopcu :( a juz moj W. sie na rybcie cieszyl...:(

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 11 gru 2005, 12:29

:roll: Zakopane, po wczorajszej imprezie, to juz nieaktualne! Pewne okolicznosci wyszly na jaw! :?
W zadnym wypadku tam nie pojade i Val rowniez!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 gru 2005, 13:14

to zabierajcie dominicane i jazda do mnie. pokoj goscinny nawet wysprzatalam na swieta! tylko, ze u mnie to w tym roku krolowac bedzie kawalek " i like to move it move it"...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”