TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: Sabrina » 20 maja 2013, 14:42

[quote="Quer"Dla mnie przełom nastapił gdy pozbylam sie nadmiaru wody w organixmie, poprawiłam krązenie do tego dieta i poszło.
[/quote]
Jak sie pozbywasz wody i jak poprawiasz krążenie,bo i córka mamy z tym problemy.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 maja 2013, 15:34

mnie tez interesuje jak pozbyć się wody z organizmu, bo po sterydach często to własnie woda siedzi w nas
wrzucam na jeden dzien fotki mojej mega wielkiej i odstającej (mooning a wrzucam to po to żebyscie zobaczyły co się robi ze skórą, cellulit niestety

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 maja 2013, 21:13

<Marena gdzie te fotki?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 20 maja 2013, 22:14

Sabrina dzisiaj założyłam 4 licówki i tak 1i 2 mam A 1 ,3 A2 , 4 A3 ale wydaje mi się że do końca nie jestem
zadowolona ,sama nie wiem czy z koloru a może ja ślepa , 3 jakaś przebarwiona ,w czwartek idę na następne 4
i w sobotę ostatnie 4 licówki ,buzie z tej prawej strony miałam jakąś spuchłą ,a może to od znieczulenia
Wydaje mi się że te licówki nie są takie gładkie jak swój ząb ,ja myślałam że licówki się przykleja jak tipsy
a Ona mi jakąś masę nakładała i potem polerowała ,Ty masz dużo ładniejsze jak ja ,bardziej równe ,moje nijakie (giggle

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 20 maja 2013, 23:27

Przepraszam ,ale wbiłam się nie w ten temat z tymi licówkami ,po prostu pomyliłam się

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 21 maja 2013, 10:06

jola to jak już tu zawitałaś to może się pochwalisz czy chudniesz, ewentualnie może dołączysz
sabrinko zdj juz nie ma, doszłam do wniosku że się nie nadają do ooglądania dla wszystkich, bo podziwiać nie ma czego
ja nadal w normie niby dzisiaj 30 dkg więcej ale okres dostałam i sie nie przejmuje tym

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 21 maja 2013, 10:19

sama nie wiem czy chudnę ,raz mam brzuch tak wydęty jak bym była w ciąży innym razem trochę mniejszy,
ale to wszystko o dupę rozbić ,same wały i tyle ,jedynie wyciąć tak jak zrobiła Uli ,ale czy na taką op.
mam odwagę i czy warto w moim wieku ,zresztą jestem po 2 cesarkach ,to nie wiadomo czy dr.zgodził by się
jeszcze operować .Mnie gubi to nocne żarcie ,czasami cały dzień nie jem a w nocy się tyle nawpieprzam (headbang
i wtedy moge spać ,jak jestem głodna to nie zasnę do rana

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 maja 2013, 10:34

Staraj sie zawsze mieć w lodówce dużą butlę kefiru, maślanki lub kwaśne mleko. Jak poczujesz głód , to popij. Żołądek się napełni i jest spokój. Skończyłam moje tabletki i wczoraj tak się ratowałam. Przez cały dzień wypiłam duży kefir, a na obiad miałam lody (giggle . Dzisiaj powtórzę. Jestem sama więc nic nie robię do jedzenia (yes)
zadowolona

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 21 maja 2013, 10:46

babina dobry pomysł z tym kefirem ,a że lubię to mogę pić na okręta ,ja dzisiaj mam gulasz z wołowiny
uwielbiam ,ale teraz przyszło mi do głowy że do tego kasza zamiast ziemniaków ,choć mój 17 latk kaszy nie lubi

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 maja 2013, 10:56

Co znaczy nie lubi? Zależy jaka kasza...do gulaszu uwielbiam mazurską {gruba albo średnia} .Nie lubię albo źle robię pęcak. Gryczaną daję pół na pół do gołąbków . Ugotuj mu ziemniaki w mundurkach. W niedzielę do jednego garnka włożyłam obrane i nie obrane, posoliłam i tak się gotowały.Wszyscy stwierdzili, że smaczniejsze te nie obierane, tylko były wyraźnie mniej słone.Jakby ta skórka hamowała wchłanianie soli.
Gulasz tez pyszny z grubym makaronem!!!!już uciekam, bo mi ślinka leci... (giggle
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”