jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 gru 2005, 23:58

Zgadza się zawsze to słyszałam czas leczy rany i nowa miłość pokona starą, ale w końcu Stara miłość nie rdzewieje coś w tym jest, choćby nie wiem jak ten ktoś nas zranił. Będzie się porownywać, bo żaden związek nie jest taki sam. W końcu trzeba się pogodzić z tym jak jest:(
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 28 gru 2005, 02:24

Michitko, to czego ja sie nauczylam w swoim zyciu, to to, ze tylko czas leczy rany, tylko czas pozwala zapomniec, i jesli rozum mowi jedno, a serducho drugie, to jedynie czas moze wyleczyc to serducho.. ale potrzeba duzo czasu.. Ja znalazlam nowa milosc, gdy jeszcze o poprzedniej po nocach snilam, rozmyslalam, rozpamietywalam; nie chcialam, ale ona nie dawala mi spac.. ta poprzednia milosc, ktora mnie tak zranila; przez ktora nie chcialam poznac juz nowej, innej, ale dzieki ktorej ja jednak znalazlam. Moze to pogmatwane co pisze, ale jeszcze dluugo po rozstaniu z nim, i w trakcie nowej znajomosci pamietalam o starej.. az w koncu..puscilo.. odeszlo.. zrozumialam ze teraz kocham obecnego chlopaka a tamto to przeszlosc.. bylo..ale minelo.. czas..czas.. czas.. Nie wiem czy Ci to pomoze, ale jestem z Toba i zycze Ci bys odnalazla szczescie..
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 28 gru 2005, 08:39

Ja nie umiem, nastepnym zniszczyc uczucia do poprzedniego! :(
Bardzo bym chciala by mi taki jeden odpuscil :roll: drań i straszny sku**iel, ale ci ktorzy niby maja go zastapic, tylko mnie drażnia.. :roll:

Cieżkie to zycie, ale przynajmniej nie nudne! :wink: :wink:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 28 gru 2005, 12:10

Dzięki Eve. Ja myslałam, że mnie się to udało, ale jednak jeszcze myślę i też nie śpię po nocach. Czasem mnie się wydaje, że nigdy mi to nie przejdze. Wiadomo na jednym świat się nie kończy, ale chyba jeszcze trochę czasu potrzebuję. Choć z tym potrafię też być szczęśliwa, wiadomo już na inny sposób, sama już jestem inna
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 28 gru 2005, 12:29

kita pisze:Dlatego daje sobie na wstrzymanie jesli chodzi o facetow bo niestety mam tendecje do metody tymczasowej i maloskutecznej czyli "klina klinem".... a jesli sie jakis nieszczesnik nawinie to bedzie mial pecha jak cholera....puszcze go bez skarpetek... :twisted:
Dlatego Michitko nie bede sie probowala z nikim wiazac zeby nie bylo nawrotow bo wiem jak to boli te druga osobe z kt jestes....mnie wlasnie moj byly tak zalatwil az mnie zatkalo z wrazenia a trafilam przez przypadek na ten plik video.... widzialam wszytsko ze szczegolami... z wrazenia o malo sie nie udusilam jak to ogladalam... jego dawna milosc/ byla z zamierzchlych czasow i to kilka tygodni temu sie wszytsko wydarzylo kiedy mielismy byc na powaznie....no comment...
kita ja podobny plik wideo znalazlam juz po powrocie byego i tysiacach obietnic...wywalilam go...niestety byla medoa wlasnie klin klinem...i wzelam co los podrzucil... sonczylo sie ze i tak znow estem sama...
szkoda erwow na facetow..ale to co ci zrobil w swieta to juz szczyt chamstwa..mogl poczekc kilka dni by go nie zbawilo...a poza tym z tego co piszesz uz chwilke to wczesniej trwalo...wiec nie musial Ci swinstwa robic na swieta :evil:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 28 gru 2005, 12:35

Michitka pisze:Dzięki Eve. Ja myslałam, że mnie się to udało, ale jednak jeszcze myślę i też nie śpię po nocach. Czasem mnie się wydaje, że nigdy mi to nie przejdze. Wiadomo na jednym świat się nie kończy, ale chyba jeszcze trochę czasu potrzebuję. Choć z tym potrafię też być szczęśliwa, wiadomo już na inny sposób, sama już jestem inna
michitka dziewczyny maja racje..czas czas i czas...
a poki co badz na chwilke egoistka..zajmij sie soba cialkiem ciuchami imprezami szkola praca...a potem jak od ich ciut odpoczniesz spojrzysz z dystansu to latwiej bedzie podjac ci decyzje czego chcesz od zycia :)
pozdrawiam cieplutko

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 29 gru 2005, 21:55

Jak chciałam zająć się sobą to to robiłam, choć nawet imprezy mnie ni bawiły. Bardziej znajomych "wykorzystywałam" i wówczas chciałam faceta.
Teraz go mam i naprawdę jest ok, a dzisiaj się dowiedziałam od wspólnej kumpeli, że on się we mnie zakochał. Każda normalna laska by była zadowlona, a ja się zdolinowałam, co takiego zrobiłam, że się zakochał itd

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 29 gru 2005, 22:03

:( :( :( ja jestem dzis strasznie smutna! Rozczarowana i zawiedziona po raz kolejny! Znow mam w glowie myslowe i jeszcze znajomi zamiast mi pomagac to dolewaja tzw oliwy do ognia!
Niech juz ten rok sie konczy bo cos mnie strzela! :evil: :evil:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 29 gru 2005, 22:36

monia, wpadnij na łyskacza. zawsze pomaga w takich sytuacjach.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 29 gru 2005, 22:41

mara pisze:monia, wpadnij na łyskacza. zawsze pomaga w takich sytuacjach.
ja tez moge???? ja to wogole juz mam dola giganta..moge sie w nim zakopac....
matka miala mi pomagac a od 5 dni sama zap....juz mnie cycki bola :( ona se na popijawki poszla..jakbym wiedziala to bym w krk siedziala..przynajmniej mi nikt nad glowa jeszcze by nie psioczyl..dzieci zas chore...i na dodatek mnie zarazily..kicha mnie i kaszle..boje sie ze cos sie moze z zelkami stac :( jest mi przykro..najgorzej z powodu choroby synka tak kaszle ze az o malo sie nie dusi...az mi cycki opadaja.... :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”