babina no na dukanie, chciałam być 5 dni na 1 fazie ale ze się rozchorowałam to pisałam tu o grzeszku rosołowym
ale od poniedziałku wróciłam na 1 faze na 2 dni, i teraz lece dwa dni 1 faza protein i jeden dzien proteiny+warzywa
co jem...
serek wiejski ,ale nie oddtłuszczany jak zalezają, bo ten odtłuszczany ma mniej tłuszczu, ale więcej węgli, jogurt naturalny zott z 2 łyzkami płatków owsianych, albo sam, kefir, gotowany kurczak, i smażona pierś na suchej patelni, potem polana jogurtem z przyprawami, ser biały, oraz jaja smażone, gotowane na twardo oraz jako omlet, wędlin mi się wcale nie chce, przez cały tydzien zjadłam plasterek szynki i dwie berlinki, a i dwa plastry polędwicy w omlecie, poza tym ryby - jadłam makrele wędzoną, smażonego pstrąga, dorsza, i śledzie w marynacie bo sama zrobiłam już na święta,
a z warzyw - sałata skropiona oliwą, pomidor, ogórki konserwowe, szczypiorek, rzodkiewka
dzis np wziełam sobie ćwiartke kurczaka bez skóry z rosołu bo gotowałam wieczorem na dzis, i 3 ogórki konserwowe, a po pracy zrobie sobie rybke i zjem sałatke z buraczków z papryką w occie,
a jutro ugotuje sobie buraczki żeby się odkwasić, bo białko zakwasza, i może schabowego soute
czuje się dobrze, 1 dnia jakoś tak dziwnie było, a teraz spoko...
dopiero w wigilie zjem uszka z barszczykiem, i mięsko pieczone oraz pasztet w święta, i nadal się pilnuje