Nataa , moge Tobie napisac jak jem , co i o ktorej , tylko miej na uwadze ze jako cukrzyk przyjmuje tabletki ktore skomponowal specjalnie na moje potrzeby lekarz i one mi pomagaja w chudnieciu ,to tez polaczenie z tymi ktore musze przyjmowac na poziom cukru . Inaczej bym wogole nie schudla , ale kazdy wiadomo moze zastosowac diete i pewnie pomoze .
Chleb moge jesc tylko na sniadanie , czyli czasami zjadam dwie male kromki z twarozkiem ale czesciej chrupkie malutkie i cieniutkie pieczywo (nawet nie wiem jak to sie nazywa , podobne do krakersow) , pije cherbate . O 10h jem owoce ( wykluczam banany , winogrona i gruszki) Miedzy 12 h a 13h zalecane jest jedzenie zupy + surowke , ja mieszam salate z wszystkimi warzywami ktore mam pod reka , ale nie z puszki tylko swieze ( w Belgii je sie wlasnie obiad o tak wczesnej porze). O 16h moge jesc slodkie , wiec czesto jest to cos dietetycznego dla cukrzykow , czasami wezmie mnie na cos mniej dietetycznego

. Wieczorem przewaznie odpuszczam kolacje , pije wtedy duza cherbate , a jak jem kolacje to jest to porcja tak mala ze prawie nie widac nic na talerzu . Doktor mowil ze moge opuszczac kolacje wbrew temu co sie mowi ze nalezy spozywac wszystkie posilki . Rano czuje troche glod . Nie wolno mi mieszac ryzu z miesem , moze byc tylko z warzywami , tak samo jest z makaronem . Moge ewentualnie jesc dwa male ziemniaki jako dodatek do kolacji . Pije za malo wody , jakos nie moge sie do tego zmusic , ale to tez przyjdzie . Czesto jesli nie mam czasu na salate czy zupe to jem kasze jaglana . Czasami tez w pospiechu na sniadanie jem jogurt z otrebami .
Moja dieta jest monotonna bo nie chce mi sie zmieniac , tak mi na razie odpowiada , mysle ze mozna jednak cos w niej zmienic . Przyznaje ze nie czytalam ksiazki mojego doktora , tam jest wiecej opisane co i jak . Cala jego rodzina to lekarze z podobna specjalizacja i doswiadczeniem .
Nie cwicze , mimo ze powinnam , wiadomo sport to najlepszy dodatek do diety . Jestem dretwa jak kij i bardzo szybko sie mecze przy wysilku jakim jest sport . Moze teraz jako bezrobotna bede miala czas i wiecej ochoty na wysilek fizyczny . Mieszkam przy lesie i lubie szybkie marsze .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026