Rozczarowanie "Polska"

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 09 sty 2006, 15:58

GAGA pisze:ale lusterko urwali Val na sztuke- czyli dla chęci sprzedania go czy złośliwie jest zniszczone ale nie wzięli???
...myślę, że to zrobili jacyś nawaleni małolaci... parkowałam pod domem po północy... to było z piątku na sobote... a mieszkam w takim miejscu gdzie wszyscy wypici w nocy i nad ranem wracają z knajp i dyskotek i mijają mój samochód... może patrzyli do środka czy jest radio, ale ja mam fabryczne cd, więc wypici po złości urwali lusterko :evil: ... gdyby to byli zadwodowcy, to ukradli by lusterko tak, żeby mieć z tego korzyść... a to było tak odłamane, że poza tym, że nie zadziała komuś elektryczne składanie, to brakuje cześci... ...no chyba, że zrobili to, bo kogoś drażnię... :twisted: :wink:
...zgłosiłam na policji, w PZU, lusterko w końcu znalazłam w jednej firmie w Wielkopolsce i już kurierem jedzie do mnie... :P
...no i mój lakiernikhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif już wszystko zrobi na cacy... :D :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 09 sty 2006, 16:08

a ja nie mam czasu się tym zając i nigdzie na razie nie zgłaszam. biorąc pod uwage, że zimą wszyscy rozbijają samochody kolejka w pzu będzie przynajmniejna 4 godziny a ja nie mam tyle do zmarnowania.
zgłosze późną wiosną. może jeszcze coś mi odrapią do tego czasu to mi tak żal nie będzie. a dopiero co naprawili mi drzwi oskrobane na parkingu przez jakiegoś jełopa. :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 09 sty 2006, 16:54

ja zostawiłam autko "pod kościółkiem" bo na chrzcinach byłam i pozbyłam się antenki radiowej:((( tez bez sensowny wandalizm

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 06 lut 2006, 12:31

Mysle,ze kazdy kraj potrafi byc "rozczarowujacy". :lol: Mnie np. strasznie wkurzaja ceny w Europie a Stanach. :shock: Ameryka jest tania :? wrrr.Np laptopy.Ten sam laptop ktorego mam na oku kosztuje w USa 2.200 $ a w Europie 3.500 Euro.Czym jest dolar do euro-banal.Polska jest on Top 10 jesli chodzi o ceny i naprawde jest to wkurzajce.Jakosciowo tez niestety produkty polskie odbiegaja od orginalu.Mowie tu o oryginalnych perfumach,kremach itp :x .Mysle,ze jakby ceny polskie byly zblizone do amerykanskich,zyloby sie ludziom duzo lepiej. :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 12:42

A ja po przeczytaniu waszych wypowiedzi nie mam chyba nic do dodania- poza tym,ze czasem mi wstyd,ze jestem z Polski :?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 lut 2006, 13:27

kasiaczek_78 pisze:- poza tym,ze czasem mi wstyd,ze jestem z Polski :?
Kasiaczek nie powinnas sie tego wstydzic :o - w Naszym kraju mieszkaja dobrzy ludzie, tylko troche zazdrosni... :lol: Uwierz mi, poznalam wielu ludzi z innych krajow :twisted: -i to oni powinni sie wstydzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fakt ,mamy dziwna mentalnosc... ...ale powinnismy troche zadzierac nosa i krzyczec,ze wlasnie jestesmy z Polski(nawet jesli nie jest to kraj jaki byc powinien...),zeby Nas inni nie zdominowali i zdeptali -jak mnie w sobote................... :cry:

Boli mnie tylko to,ze POlacy nie potrafia trzymac sie razem- zwlaszcza gdy mieszkaja zagranica... :(

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 14:16

To fakt :wink:

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 14:16

Przynajmniej my na FORUM trzymamy sie razem :wink:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 06 lut 2006, 14:53

Sorry ale nie uznaje zasad jeden za wszystkich wszyscy za jednego.Kazdy wyjezdza na swoja ,wlasna odpowiedzialnosc.Za swoje wlasne czyny tez,ponosi konsekwencje. :roll: Dzis czytalam na forum polskiegodublina wlasnie takie gdybanie...Jacys Polacy latali z bronia po Corku i robili awantury...No i ze robia Nam siare i etykietke....I ktos na to stwierdzil,ze z bronia moze latac kazdy inny polglowek innej narodowosci...Wiec dlaczego mamy sie wstydzic za kogos???Solidaryzowac z takim kims??

Kazdy ma inny powod zeby "zmienic kraj" wiec..Poza tym sa ambadady,zwiazki dla chetnych w kazdym kraju (tzw Polonia) wiec mysle ze dla kazdego cos dobrego :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 15:09

,A ciekawe co bedzie po tych zdjeciach co sie ukazały - Bin Ladena - juz dzis mówili w telewizji ,ze groża nam zamachami :cry: Nasz kraj to zawsze sie w cos wpakuje- arabi nie lubia jak sie ich wysmiewa,tylko czekan na zamachy z ich strony brrrrrrrrrrrr :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”