znane osoby po korekcie noska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

jurandzik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: znane osoby po korekcie noska

Post autor: jurandzik » 17 mar 2016, 20:54

Garb zamienila na dziurki myszki miki. Z tym garbem z profilu wygladala zle, teraz zle to wyglada na wprost. Mi pol nosa bez pytania amputowal Szczyt, ciekawe, czy ja tez tak urzadzil...Troche pomaga kwas hialuronowy, mam juz 2 ml, a jeszcze dorzucilabym z wiadro.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 17 mar 2016, 21:23

Mnie sie podobała rownież z profilu.
Cholera wie, moze taki chciała nosek myszki miki?
Ale mam wrażenie ze na filmikach i zdjęciach nieco sie chowa teraz.

Nie wiedziałam jurandzik ze robiłaś nos i ze u Szczyta.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
nancus
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nancus » 17 mar 2016, 21:43

Jej poprzedni nos gorzej wyglądał na zdjęciach niż na filmikach.
W tej chwili jej nos po operacji jest niesymetryczny i to się zdecydowanie gorzej rzuca w oczy niż poprzedni garb, który moim zdaniem wcale nie odejmował jej urody, a wręcz przeciwnie.

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 17 mar 2016, 23:36

kurde,mam dziwne uczucie że zaglądam jej za daleko -do zatok? (giggle może jej opadnie ten czubek troszkę, z profilu mi się podoba, ale operacja zabrała jej charakter
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

jurandzik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: jurandzik » 18 mar 2016, 09:30

Oj tam charakter, dla mnie garb to garb. Jakby przypilowal sam garb reszta mogłaby zostać - stary nos pasował jej do twarzy.

Ulla, ciesze się, że nie zauważyłaś u mnie braku nosa. Ja garba nie miałam, ale zato teraz mam siodło. Kwas w tym miejscu kiepsko się trzyma i zjeżdża w dół.

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 18 mar 2016, 09:41

Jurandzik
a kto cię tak zoperował i kto podał kwas
ja tez chciałam podać coś w nos ale lekarze powiedzieli ze to nie rozwiąze sprawy, ze wypełniacze są tylko do drobnych ubytków a nie jak trzeba nadbudować takie właśnie siodło jak ja mam
Jeden jedyny lembas mówił o wypełnieniu bo operacja za duze ryzyko wg niego ale jakoś intuicyjnie mnie odrzuciło od tej metody
widze ze z tym kwasem to niezła zabawa w nieskonczoność...nie wiem czy kwas ci zjechał ale moze tam gdzie była ciensza wartswa zeszło szybciej a tam gdzie gruszba zostało go jeszcze i dlatego tak

Awatar użytkownika
nancus
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nancus » 18 mar 2016, 10:59

jurandzik pisze:Oj tam charakter, dla mnie garb to garb. Jakby przypilowal sam garb reszta mogłaby zostać - stary nos pasował jej do twarzy.
Gdyby przypiłował sam garb, miałaby znowu prosty, ale długi nos. Musiał go skrócić, ale moim zdaniem przesadził.

Garbate nosy z reguły nie wyglądają dobrze, ale niektórym pasują. (rire

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 mar 2016, 11:08

U nas na południu taki nos nie nazywamy garbatym tylko orlim.Zobaczcie na twarze "rasowych" górali np. na obrazach.....Garbaty to wystająca kość jak guz. Dla mnie orli to ideał dla faceta (moj mąż ma taki jak Zelnik). U kobiet taż mi się podoba jeśli jest minimalnie wygięty.....Córka odziedziczyła po tacie i prostowała.....Ta dziewczyna też bardziej podobała mi się ze starym nosem.
zadowolona

jurandzik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: jurandzik » 18 mar 2016, 11:53

Ina_Benita pisze:Jurandzik
a kto cię tak zoperował i kto podał kwas
ja tez chciałam podać coś w nos ale lekarze powiedzieli ze to nie rozwiąze sprawy, ze wypełniacze są tylko do drobnych ubytków a nie jak trzeba nadbudować takie właśnie siodło jak ja mam
Jeden jedyny lembas mówił o wypełnieniu bo operacja za duze ryzyko wg niego ale jakoś intuicyjnie mnie odrzuciło od tej metody
widze ze z tym kwasem to niezła zabawa w nieskonczoność...nie wiem czy kwas ci zjechał ale moze tam gdzie była ciensza wartswa zeszło szybciej a tam gdzie gruszba zostało go jeszcze i dlatego tak

Szczyt mnie tak urządził. Mam nos za mały, za krótki i lukowaty. Obojętnie jaka ilość kwasu - przynosi poprawę. Wypełnianie kwasem nosa to dość popularna praktyka, Nie wiem dlaczego ktoś ci to odradzal?

Awatar użytkownika
nancus
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nancus » 18 mar 2016, 12:49

babina7 pisze:U nas na południu taki nos nie nazywamy garbatym tylko orlim.Zobaczcie na twarze "rasowych" górali np. na obrazach.....[...] Dla mnie orli to ideał dla faceta (moj mąż ma taki jak Zelnik). [...] Córka odziedziczyła po tacie i prostowała.....Ta dziewczyna też bardziej podobała mi się ze starym nosem.
U mnie mówi się wymiennie garbaty/orli.
Bardzo dobrze rozumiem Twoją córkę, bo jestem w takiej samej sytuacji. Mogę wiedzieć, u kogo robiła korektę?

Co do kobiet z lekko garbatym nosem - Cheryl Cole wcale nie odejmuje on uroku. Wygląda ślicznie. (heart

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”