czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 01 sie 2006, 21:28

ghost ja ci dam smutaski nono
cos Ci powiem jak mnie ojciec alexa zostawil w ciazy dla pani G..tez plakalam i nie nad nim nad soba...i tez rozmyslalam ze Oni sie swietnie bawia, czemu nie My, ze Oni sie dogaduja, czemu nie MY....itd..
a teraz z perspektywy tych ponad 2 lat powiem Ci tyle co 3 miesiace ma nowa...i gwarantuje Ci ze nawet jak sie dogadaja..to znowu zateskni za pogawedkami i znowu zabuja sie w nowej "pocieszycielce"...
i zaloze sie ze sporo dziewczyn przyzna mi racje..jak Elajustyna miala racje raz sie zaczelo to sie raczej nie skonczy i pamietaj..."poczatki sa zawsze piekne"...dlatego tak czesto oni zaczynaja...jak mu zas zycie codzienne obrzydnie znajdzie nowa...dam sobie reke uciac....

popieram Martke...nie zadreczaj sie kochana pomysl on sie bawi a Ty placzesz...olej go i tez sie baw..wiem ze nam dobrze sie mowi...ale pamietaj wiele osob Ci naprawde dobrze zyczy wiele z nas to przeszlo i nie wierze ze sa tu takie laseczki ktore takiego bolu by Ci celowo zyczyly....
glowka do gory..martka ma racje...ciesz sie ze nastepny kant jej (nie martce :)) a nie Tobie wywynie.. buzka..
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 01 sie 2006, 21:50

Kobieto nie wkręcaj się!!!!!!!!!! Nie jesteś gorsza tylko trafiłaś na popaprańca!!! Faceci to podgatunek, każda kobieta to wie :lol:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 02 sie 2006, 16:23

Ach..znowu sobie wzdycham :( :? :roll: Martko, Ageliko i Magio...takie natretne mysli same sie do glowy laduja ja je tylko tutaj wstukuje na klawiaturze....to normalne ze nas Obie ja sama porownuje, szukam jeszcze racjonalnego tlumaczenia, a takiego nie ma .......i jestem dzis ZLA ze tak mi zrobil, Zla ze on bedzie HAPPY i zla , zla, zla ,zla , smutna tez i mam rozwolnienie :evil: :evil: :evil: Jestem zla ale jednak go potrzebuje troche jezeli nie jako mezczyzne to jako wspolokatora,partnera i kogos do pomocy...alez ze mnie Mops :( jak ta dzisiejsza pogoda....
Jak mam male klopoty to otwieram lodowke, a przy duzych najwidoczniej....otwieram kibelek....szybciej dojde do upragnionej wagi niz myslalam...a by go szlag trafil..... :evil: :evil:

A tak na boku mowiac same wiecie Kochane moje z tematu"...I Ja Zostalam Sama" jak dobrze utrzymuja sie kontakty na odleglosc... i ze super sie to potem konczy....Bambi,Szyszunia i inne Skarby....jezeli On czuje sie wlasnie z ta laska w taki sposob jak Wy? Bo tak przeciez jest ze nie moze przestac o niej myslec....tylko ze DUZA roznica jest to ze On juz mial mnie jak to zaczal i dlatego taki z niego sk******yn!!!!!kropka!
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 02 sie 2006, 17:29

ghostdog pisze: Jestem zla ale jednak go potrzebuje troche jezeli nie jako mezczyzne to jako wspolokatora,partnera i kogos do pomocy...alez ze mnie Mops :( jak ta dzisiejsza pogoda....
eee tam...,Ghost jeśli tylko do tego Ci on potrzebny, to myslę że szybko możesz znaleźć zastępcę (jeśli tylko zechcesz :wink: )

nie przejmuj się nim, on nawet nie jest wart tego, by psuć Ci nastrój :roll:

nie smuć się malutka, strzel sobie ulubionego drina, najlepiej w miłym towarzystwie, to zawsze działa na bluesy :D

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 02 sie 2006, 17:53

Hej Mijeczka...ty jeszcze nie wczasujesz? Ja zaraz bede szukala biletu na piec dni do Polski za 2 tygodnie ....zobaczymy czy cos znajde...
Wlasnie wylalam litry lez Mamie przez telefon....plakalam ze czuje sie taka samotna a to jeszcze minimum 3 lata tak na obczyznie....i bylo wielkie buuuuuuu :cry: Ach tak juz jest.....
Na drinia pojde jutro :wink: A zaraz pojde do pracy....ide domalowac makijaz ktory splynal w chusteczke.....buziaki
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 02 sie 2006, 17:58

za dwa tyg? może troszkę później? ja wyjeżdżam 13go .08 i wracam 2-3 września, mogłybyśmy się spotkać - ZAPRASZAM do mnie :D

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 02 sie 2006, 22:45

ghostdog pisze: Jestem zla ale jednak go potrzebuje troche jezeli nie jako mezczyzne to jako wspolokatora,partnera i kogos do pomocy...alez ze mnie Mops :( jak ta dzisiejsza pogoda....

Ciężko jest przekreślać tyle lat związku i może jeszcze będzie Wam dane być ze sobą. Rozumiem, że czujesz taką potrzebę, każdy z nas boi się samotności. Nie jesteśmy stworzeni do bycia samymi, jesteśmy stadnymi zwierzętami.
Ja nie potrafiłam zerwać długoletniego związku, pomimo, że czułam się tłamszona, na szczęście dla mnie mój facet opamiętał się. A teraz mam bardzo duży dystans, zrobiłam się chłodna, może bardziej wyrachowana.
Musi upłynąc trochę czasu i musisz ochłonąć. Przyjazd do Polski pozwoli Tobie nabrać dystansu to wszystkiego a poza tym spotkasz się ze znajomymi i rodziną. Na pewno zobaczysz swoje sprawy w innym świetle.

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 03 sie 2006, 11:44

No wlasnie Magia....On juz nabral dystansu....bo powiedzial ze sie odkochal...i to w zeszlym roku...odkochal sie miedzy nogami innej laski...jak przytloczyly go problemy zycia codziennego....
Wczoraj dlugo gadalismy i moglam mu wreszcie wylac moje -do niego zale....dlaczego, jak mogl i takie tam....
Powiedzial ze po prostu uczucie wymarlo :roll: :( ale jak mu przypomnialam ze jak zaczelismy byc razem, powiedzialam ze jezeli ktores z nas bedzie mialo ochote na zdrade to po prostu sie rozejdziemy....on tego nie pamietal.....
Pytalam sie czy ma stu procentowa pewnosc ze nie zdradzi swojej nowej kobiety....a On na to ze jej nie zdradzi bo wie jak to ciezko zrobic....i jak to rani....to dlaczego mnie zdradzil....HIPOKRYTA!!!!! Jego jak mial 19lat tez zdradzila laska ktora kochal i widocznie nieczego to nie nauczylo .....Jak tak czlowiek moze sie odkochac???Pytalam sie czy na poczatku naszego zwiazku czul potrzebe zdrady....to dal mi pokretna odpowiedz....Alez pokrecony czlowiek :roll: :evil: Caly czas On powtarza ze nie wie co z Ta nowa laska....wylalam mase lez wczoraj....dzisiaj jest mi lepiej...ale ta usmiechnieta twarz-skorupa , ktora widza inni to tylko maska....a w srodku sa rozsypane drobne kawaleczki....serce wazy mi tone a dusza ma sto lat....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 03 sie 2006, 12:32

ghostdog pisze: Bambi,Szyszunia i inne Skarby....jezeli On czuje sie wlasnie z ta laska w taki sposob jak Wy? Bo tak przeciez jest ze nie moze przestac o niej myslec....tylko ze DUZA roznica jest to ze On juz mial mnie jak to zaczal i dlatego taki z niego sk******yn!!!!!kropka!
:roll: nic z tego nie kumam :roll:

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 03 sie 2006, 13:39

I have changed the numbers on my watch...
I have changed the numbers on my watch,
and now perhaps something else will change.
Now perhaps
at precisely 2 a.m.
you will not get up
and gathering your things together
go forever.
Perhaps now you will find it is
far too early to go,
or far too late,
and stay forever.

- Brian Patten -

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”