Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 sie 2006, 14:30

mam nadzieje, że w czarownice też wierzycie- ja latam w pomorskim rewirze :lol:

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 15 sie 2006, 15:30

:)moj rewir to Kujawy, niedlugo bede musiała miotle zmienic bo jak wstawie nowe cycki to troche masy dojdzie, wiec obecny sprzet tego moze nie wytrzymac:) czarownica z implantami hehehhe :twisted: moze na stosie powinni mnie spalic za me niecne postepki..hmmm.... :?:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 sie 2006, 18:32

doskonały pomysł! ja na to nie wpadłam! jak doczekam się zilikonów to będę musiała miotłe ze śmigłem z przodu zamówić :D a co do stosu to jaja by były- silikony z odzysku :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
izunia86
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izunia86 » 02 mar 2007, 02:39

To ja podciagam temat. Ogolnie rzecz biorac fascynuja mnie takie rzeczy ale rowniez bardzo przerazaja ,wierze w duchy , byty , niewytlumaczalne zjawiska .
A ponizej bardzo ciekawy program duchy na kasecie video ,
i kilka programow o duchach ,trzeba sobie sciagnac .
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... st+of+tape

http://www.egzorcysta.pl/aktual.html
30.03.07-podniesienie piersi.
3.08.07-powiekszenie,460 cc-dr.Stañczyk,juz po :D

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 02 mar 2007, 19:03

moi rodzice widzieli ducha razem w nocy w tym samym momencie. powiedzieli mi to dopiero jak wyprowadzilismy sie z tamtego domu. wierze im, przeciez nie oklamaliby mnie, bo po co ? dlatego ja wieze w to ale nie zaglebiam sie w ten temat,bo za bardzo moglabym sie w to wczuc,dlatego wybaczcie dziewczynki, ale tego watku nie czytam :P bo pewnie opisalyscie swoje przezycia albo historie znajomych.. za bardzo sie boje. szczegolnie kiedy ogladalam "egzorcyzmy emili rose" nie bylo mi do smiechu

Awatar użytkownika
izunia86
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izunia86 » 02 mar 2007, 21:00

Tym bardziej ,ze ten film zostal nakrecony w oparciu o przerazajaca prawdziwa historie Annelise Michel.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel
30.03.07-podniesienie piersi.
3.08.07-powiekszenie,460 cc-dr.Stañczyk,juz po :D

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 03 mar 2007, 14:08

czytalam to i wlasnie dlatego od czasu kiedy ogladalam ten film przestalam ogladac horrory.przez 2 miesiace po nim mialam jakies schizy i nie moglam zasnac, tak 'sie zaprogramowalam' , ze budzilam sie codziennie w nocy o 3 00, w filmie zostaly uzyte tasmy z glosami demonow z prawdziwych egzorcyzmow, w czasie ogladania juz wiedzialam o tym,chyba te momenty najbardziej mnie przerazily, tym bardziej, ze moi rodzice nie sa oblakani i naprawde widzieli jakas postac, nie mozn tego wytlumaczyc racjonalnie

Awatar użytkownika
bernadetta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: bernadetta » 17 kwie 2008, 12:13

widze, ze dawno tu nikt nie zagladał...
ja opiszę co mi sie w zeszlym roku przydarzyło.
generalnie lubie takie histirie, lubię sie trochę bac, ale sama nigdy nie mialam do czynienia z niczym paranormalnm, aż do tamtego wieczoru...
byłam z moim mezem i kilkumiesięczną wówczas córeczką u moich rodziców w domu, w mieście z którego oboje z mezem pochodzimy.
ale od początku! mój maż miał bardzo schorowana babcie. miala parkinsona i inne choroby starcze, chorowala od dawna i byl z nią słaby kontakt, chociaż dziadek twierdził, ze ona wszystko rozumie. babcia nie widziala jeszcze naszej córeczki, bo na codzień mieszkamy daleko, a poza tym była pod opieka swojego syna z którym generalnie rodzice meza byli w konflikcie. mielismy z meżem jakieś przeczucie, ze trzeba jechac z córcią i pokazac ja babci, ale przekladaliśmy to z dnia na dzień.
tak więc siedzieliśmy sobie u moch rodziców i toczylismy rozmowy polityczne (gorące historie sexafery w samoobronie ;) ), aż nagle mój maż mówi, ze widział cos za oknem (rodzice mieszkają w domku, a za oknem w którym mąz coś ujrzał jest ogród a za nim pole). mój tata, znany w okolicy agnostyk uznał, ze to kot i wrócil do rozmowy. mnie jedynie ciarki przeszły i powiedziałam 'weź nie strasz!"temat sie jednak urwał i nikt sie nad tym nie rozwodził.
nastepnego dnia wybieralismy sie do babci, w końcu pokazać naszą córeczke. o 13 zadzwoniła teściowa z zapytaniem, kiedy mamy zamiar sie tam wybrać, a za godzine dostalismy od niej kolejny tel. ze juz mamy nie jechac, ze babcia właśnie zmarła... maz pojechał do dziadka, wspierac go w tej trudnej chwili i pomóc zalatwiać formalności. po pewnym czasie zadzwonil i powiedział, ze zostalismy mylnie poinformowani, bo babcia nie zmarła dzis, ale wczoraj. spytał, która mogła być godzina, jak zobaczył to cos za oknem? ja odp., ze koło 21, bo akurat córeczkę usypialam, a maż na to, ze babcia odeszła wczoraj koło 21...
córka tego wieczora usneła nadzwyczaj spojnie, bez smoka i bez lulania w wózku, nawet nie wiedzialam kiedy...
Jestem powątpiewaniem w sens, formą ponad treść
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.04.2008-dr Brzuchanski plastyka brzucha :)

08.10.2008-mama - powieki u dr Brzuchanskiego

Awatar użytkownika
punta69
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: punta69 » 17 kwie 2008, 16:58

Ja wierze w duchy-sa na pewno.Mnie odwiedzil moj Kochany Braciszek w trzy dni po tragicznej smierci(zostal potracony przez samochod) to bylo 8-mcy temu.W nocy obudzil mnie moj synek,krecil sie w lozeczku-wiec dalam mu pic i poszlam do lazienki,gdy z niej wrocilam do sypialni--ukazala mi sie jego postac biala jakby mgla,na poczatku nie wogole nie pomyslalam,ze to On.Usiadlam na lozku przy poduszce lezal moj kot po chwili usiadl i zaczal patrzec w strone gdzie byla ta postac i mruczec.Spojrzalam jeszcze raz i wtedy juz wiedzialam,ze to Moj Kochany Brat-pochylal sie nad lozeczkiem-zegnal sie z moim synkiem(mial byc jego Ojcem Chrzestnym)po chwili zaczal sie do mnie zblizac,poczulam chlod na rece On mnie glaskal,chcialam obudzic mojego meza ale On tak jakby tego nie chcial-ta chwila byla dla nas nie balam sie to byl taki mily blogi stan,chcialam aby trwal wiecznie...
Rowno 3 tygodnie po jego smierci-snil mi sie,ze schodzi po schodach i wyciaga do mnie rece,krzycze wiec -patrzcie Przemek przyszedl i nagle obudzilam sie spojrzalam na zegar byla 02:20 w nocy.Rano obudzil mnie telefon-dzwonil moj Tata ,powiedzial ze Babcia nie zyje zmarla w nocy o 02:20.
Wiem,ze Moj Braciszek jest przy mnie-kiedy Go potrzebuje i wierze,ze jeszcze Go zobacze
Ci Pa :)

Awatar użytkownika
Leticia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Leticia » 18 kwie 2008, 19:09

Nie wierze w zjawiska paranormalne, uwazam, ze to pole magnetyczne płata ludziom figle (chodzi mi o te konkretne przypadki). Dziwi mnie to, ze wiekszosc z nas chce wierzyc w takie rzeczy i lubi sie bac - ja sama chocby chce i lubie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”