Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 lut 2009, 20:55

Wlasnie mialam pisac jaka pyza ,Twoja wnuczka Kwiatku ,wyglada na starsza .polroczne dziecko normalnie .
Dana zdaj dokladna relacje ,wypytaj o szyje ...a.. i czy da rade ja robic solo ,bez liftu i czy to ma sens taka nielaczona operacja.

Miraabel a jak odbierasz swoja szyje po restylanie?
Ja tak sobie :( 400 zl to w niej nie widac ze utopilam.
Lepiej chyba bylo za nie zrobic botoks ,,bo na bruzdy to troche przymalo.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 lut 2009, 21:21

Faktycznie dzidzia wygląda na dużo starszą. Fajniunia 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 23 lut 2009, 21:26

hi, hi, pulpet jak babcia.

Ale babcia sie odchudzi, a wnuczka wyrosnie i bedziemy obydwie laski, pojdziemy razem na dyskotekę.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 23 lut 2009, 22:47

Kwiatuszku,malutka baaardzo wyrosła.Słodka jest PDT_Love_13 PDT_Love_13

Ullrike,po mojej szyi,póki co ,tez nie widac tych 600 zł.Skóra jest troszkę jędrniejsza,ale nie za takie pieniądze.Moim zdaniem to naprawde "troszkę". Jak sie coś jeszcze zmieni to dam znać.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 lut 2009, 08:42

No wiec lekarka mi powiedziała, jak chcialam robić restylane vital, że prosze pani ale to trzeba przynajmiej 3 razy, bo inaczej szkoda kasy nie bedzie widac efektow. Wiec 3 razy po 700 zł to juz 21oo i mnie to zniechecilo.

Czy warto taka kasę pakowac, nie wiem?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 lut 2009, 08:59

Kwiatuszek*, mezo sobie zrób. ja robię NCTF. 250 zeta co 2 miesiace. Żeby było jasne- tez efektów nie widać, ale "teoretycznie" przemawia do mnie fakty, że stosuję witaminy od wewnatrz. No i nie ta kasa. Mój Restylan - i owszem widać, tam gdzie się pogrudkował. Cyryl miał zrobic Restylan pod oczy, czekam jak jej pójdzie.

Wnuczka jest tłuściutka i faktycznie wygląda na znacznie starsza niz 2 miesiące :-)

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 24 lut 2009, 09:06

Czy warto taka kasę pakowac, nie wiem?
"moja" lekarka twierdzi, ze nie. Wypytuję o te zabiegi, o których piszecie i twierdzi, ze nie zawsze drogie to dobre, a poza tym podobno, wg jej załozenie klient ma byc zadowolony... tak wiec, nigdy nie zalecała mi cyklu mezoterapii, wrecz na oststniej wizycie kiedy chciałam własnie mezo (ostatnie robiłam 9 m-cy temu) stwierdziła, ze nie ma potrzeby...... zostało na laserze na dekolt.

Ula właśnie w tym celu jade na konsultacje, zapytac o "ciecie Muflona" ;)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 lut 2009, 09:20

Muflon, no faktycznie 250 to nie 700 zł no nawet jakby sie potargował za 600 tez duzo.

Jeszcze mam czasu trochę, na poczatku marca ide na lwia i cos tam jeszcze moze zrobie. W kolejce jest Voluma w policzki to juz postanowine, bo te paskudne doliny łez wylazly niestety. Zaraz po lifcie ich nie było widać tak a teraz zaznaczyły sie widocznie i musze te policzki unieść.

Szykuja sie wazne uroczystosci w tym roku u mnie.

No chrzciny, Komunia starszego wnuka, spotkanie z Wami, sanatorium i wesele w pazdzierniu. Nie wiem jak ja to finansowo wytrzymam.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 24 lut 2009, 11:06

Co do Restylane Vital,to moja lekarka powiedziała,że zalecenia sa takie: w wieku ok.53 lata powinno sie zrobic 3 zabiegi,w odstepie-nie pamietam jakim. Jako ,że ja mam mniej lat i szyję raczej na miare swojego wieku,powinien wystarczyc nawet 1 zabieg,góra 2.Ona ma 44 lata i po jednym zabiegu widziała efekty.No ja na jej szyjce tez widziałam ,ale nie wiem ,jak wyglądała przed zabiegiem.Prawda jest taka ,że gdyby nie ta cena zrobiłabym na pewno całą serię mezo.A tak to nie wiem. :(

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 lut 2009, 11:53

A ja mam i tak dzisiaj doła, chociaz niby schudlma już 2 kg z czego sie niezmiernie ciesze bo u mnie już widać te 2 kg. Kiedys ktos mi powiedzial tak. Wyobraz sobie,ze kupisz dwa kg miesa ,zobacz jak to bryła wiec te 2 kg to juz nie tak mało.

No i co z tego. pochmurno, mokro wyjechac nie ma za co,bo kase operacje i wypelniacze zjadły no i trzeba oszczedzac bo tyle wydatkow sie szykuje. Giłda na dodatek leci na łeb na szyje i to co bylo na czarna godzinę topnieje w oczach.

Kurcze byłam wczoraj w banku, kobitka wyszykowana na cacy, ma sie komu pokazać. Z zazdroscia na nia popatrzyłam, chociaż to dla mnie młoda ponoć 42 lata ma /syn mi powiedział/

Mogłam zgodzic sie zajmowac ta wnuczką miałabym czas zajety i nie przychodzilyby mi glupie myśli.

Nie podobam sie sobie dzis wcale, chyba popatrze na stare swoje fotki, może mi sie humor poprawi.

Musze znależć jakies zajecie, może macie jakies pomysły. Ale nie kazcie mi zostac wolontariuszka w hospicjum, bo to by mnie zabiło.

Muflon licze na Ciebie, Ty masz dobre pomysły.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”